Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tecrubesi olan anneler yardim kizima verem asisi yapildi.gorumcem cok yara oluyo hic gecmiyo o yara dedi hatta yara olmazsa igne tutmamis demekmis(!!!) Boyle bisey var mi cunku igne ucunun kendi yarasi var.sizde durum nedir?ille yara mi olmali?
Tecrubesi olan anneler yardim kizima verem asisi yapildi.gorumcem cok yara oluyo hic gecmiyo o yara dedi hatta yara olmazsa igne tutmamis demekmis(!!!) Boyle bisey var mi cunku igne ucunun kendi yarasi var.sizde durum nedir?ille yara mi olmali?
Ever canim gorumcenin dedigi dogru. Verem asisi yara olucak olmazsa tekrar asi yaparlar. Ama asi vurulunca hemen yara olmadi biZim. 2. Ayi bittiginde asi oldu ama 20-30 gun sonra kizardi ve yara oldu. Suan 4. Ayimiz bitti asinin uzerinden 2 ay gecti daha yaramiz gecmedi. Sonrada o yaranin asi izi kaliyormus. Daha yeni yapildiysa asi telas etme yani bende tutmadi sanmistim 1 ay sonra yara oldu yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim çocuğum da 2 aylıkken oldu bende korktum tutmama diye birşey yokmuş daha yeni yeni kızarmaya başladı 3.5 aylık ilk haftalarda yeri belli değildi bile sonradan oldu. Korkma ve bekle