Verememmm. Kızlar yardmm

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.

Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.

Pardon siz şaka mısınız?
Aklınız başınızda mı sizin??????

Bu soruyu sende bize sorduğuna göre sende normal değilsin
Kızlar gerçekten öyle bahsediyorlar ki acaba ben mi yanlış düşünüyorm diye düşünmedim değil. Öyle normal gibi gösteriyorlar kii

Boyle yapan cok var. Hatta bizde de bir amcam diger amcama vermişler 30 yil once. Cahillik. Simdi alan da pisman, veren de. Cocuk surekli dibinizde olunca, o is yalan oluyor. Sakin oyle bir sey yapmayın. Cok istiyorlarsa bir yuvadan evlar edinsinler.

Hangi çağda yasıyoruz Allah askına ya. Veririm alırım bakarız falan. Sosyal hizmetlere sikayet etmek gerekir sizi.

Normal mı derken? :oha: Bunu gerçekten soruyorsunuz dimi? Nasıl normal mı ya?
Sizin de aklınıza yatmış sanırım ki soruyorsunuz. Allah göstermesin öyle birşeyi.
Siz hamile kaldığınıza üzüldüğünüzü veya ikinciyi düşünmüyorduk vb gibi kelimeler mı kullandınız onların yanında?

Back
X