Karşılıklı fedakarlık lazım bu işlerde. Ömrünüzün sonuna kadar onu mu bekleyeceksiniz? İş illa bulunurda insanın gönlüne eş birini bulması zor oluyor. Üzüldüm adınıza. Siz doğru olanı yapmışsınız
Keske emin olmadan ailenizle tanıştirmasaydiniz
sen neden onun yanina gitmeyi dusunmuyorsun, boyle bisey teklif ettimi hic?
Adam Türkiye'de yapamamış, mutlu olamamış işte. Buradan anlamanız gerekiyordu. Denemiş olmamış. Siz önünüzü görmeden sadece gel demişsiniz. Adam hayatını karartmak istemiyor, deneyip yapamadığı ve kaygılarının olduğu yere bir daha gelmek istememesi çok normal. İnsan başkasından önce kendi hayatını düşünmeli, kendi hayatını kurtarmalı. Adamın gelmemek için uğraşını, araya sürekli bir şeyler ve başka ülkeler soktuğunu ben buradan gördüm, siz nasıl anlayamadınız anlamadım. Sizin yapmanız gereken şey ne olursa olsun gel demek yerine çözüm bulmaktı. Yani birlikte çözüm bulabilirdiniz.
Bu adam sittin sene Türkiye'ye gelmez. Siz ille Türkiye diyorsanız ayrılmanız doğru olmuş. Ailenizle de erken tanıştırmışsınız bence.
Size verilen bir söz yok. Planlar gerçek hayata uymamış sadece. Siz kırılmayın diye kendi hayatını önemsememesi garip olurdu.
Sizin yerinizde olsam ben de onunla Kanada'ya giderdim , hem dil öğrenir hem de birlikte bir güzel vakit geçirirdim. Mis gibi fırsat valla , darlamayın adamı da kendinizi de
Ayrı ülkelerde dil öğrenelim teklifini de herhalde son konusmanizda yapmadı.''Beraber oğrenelim ama farklı yerlere, farklı ülkelere gidelim, beraber olursak oğrenemeyiz'' diyen bir adamın yanına gidip mi güzel vakit geçirecektim? Umarım o çok istediği dili öğrenir ve umarım işinde en üst noktaya geldiğinde ardında bıraktıgı beni hatırlar..
Hakkınizda hayırlısı olsun
Ayrı ülkelerde dil öğrenelim teklifini de herhalde son konusmanizda yapmadı.
Şu cevabı aldığınız an fark etmişsinizdir durumu zaten.
Belli ki kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor sizi, terk eden siz olun diye
Sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yaptım.Çok fazla realist, aşırı derecede işkolik ve ketum. Belki bunları ilerideki yaşamımızda rahat bi hayat sürelim diye yapıyor, ama şuan beni dibe soktuğunun farkında değil. Yolları bu derece sorun etmem, durumumuzu bu raddeye getiren şey manevi yakınlığınıda göremiyor oluşumdu belki, gönlümü hoş tutsa ilgi ve alakasını göstermiş olsa uzakları yakın edebilsek belki de bunlar olmazdı. Çok teşekkür ederim görüşünüz için. Belki de olay benden çıksın istedi kimbilir..
Sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yaptım.
Sizi tamamen "belirsiz"in kucagina bırakmış, işkolik olmasını bile belki diyerek ikiniz Adina gelecek planına dair onun adina düşünmüşsünüz.
hakkınızda hayırlısı, tavsiyem de lütfen gerçek bir adım görmeden onunla ilgili olanlari def et hayatından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?