Verilmiş sadakat varmış 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum size,bu şekilde davranarak kendisini değersiz görmesine ve ondan baska kımseyle evlenemıyeceğine inandırmış.Anneler her zaman doğru olanı hisseder.Hiç yanıldıklarını görmedim.

Kesinlikle sindirmiş kızı.
Hastasın demiş birde asıl hasta kendisi camışın.
Evet anneler görüyor, hissediyor işte adamın tek derdi kendisi.
Bak bak mayısa kadar evlenemezlerse başkasıyla evlenirmiş.
Sanırsın Brad Pitt camış.
Çok sinirlendim.

Kesinlikle sindirmiş kızı.
Hastasın demiş birde asıl hasta kendisi camışın.
Evet anneler görüyor, hissediyor işte adamın tek derdi kendisi.
Bak bak mayısa kadar evlenemezlerse başkasıyla evlenirmiş.
Sanırsın Brad Pitt camış.
Çok sinirlendim.
Cok sağolun arkadaşlar birbirimizi hiç tanimiyoriz ama inanın rahatlıyorum yazdiklarinizdan sonra

Vazgeçtim yazmaktan şimdi hakaret falan eder kız görür ben rencide olurum.
Göndermek içinde varsa gönder bekle görüldü yazısı çıktıktan sonra hemen engelle cevap yazamasın
Normalde yaz yaz diye önermem ama sende şunu hissettim
Bu adam haziran gibi evlenirse sen duyacaksın beni aldatıp o kızla evlendi gayet mutlu diye içini yiyeceksin
En azından kız öğrendi ve buna rağmen evlendi kendi dangozluğu der geçersin
Sonradan dert etme potansiyelin var bu yüzden demiştim

Cok sağolun arkadaşlar birbirimizi hiç tanimiyoriz ama inanın rahatlıyorum yazdiklarinizdan sonra

Tatlım bak böyle adamlar hayatı zindan eder.
Sen sakın üzülme.
Yaz biz buradayız.
Ayrıldığına da çok sevindim, sakın geri dönme.
Aşk, sevgi bunlar değil.
Seven adam sevdiği kadına hastasın demez.
Camışlar der.
Neyse canım çok mutlu ol.
:KK200:

Göndermek içinde varsa gönder bekle görüldü yazısı çıktıktan sonra hemen engelle cevap yazamasın
Normalde yaz yaz diye önermem ama sende şunu hissettim
Bu adam haziran gibi evlenirse sen duyacaksın beni aldatıp o kızla evlendi gayet mutlu diye içini yiyeceksin
En azından kız öğrendi ve buna rağmen evlendi kendi dangozluğu der geçersin
Sonradan dert etme potansiyelin var bu yüzden demiştim
Cesaret edemiyorum bir türlü yazıp yazıp siliyorum

Tatlım bak böyle adamlar hayatı zindan eder.
Sen sakın üzülme.
Yaz biz buradayız.
Ayrıldığına da çok sevindim, sakın geri dönme.
Aşk, sevgi bunlar değil.
Seven adam sevdiği kadına hastasın demez.
Camışlar der.
Neyse canım çok mutlu ol.
:KK200:
Çok sağolun, Allah razı olsun sizlerden

Sana tavsiyem zor olacak ama hiç bir hamle yapma öyle bir sessizliğe gömülki karşı taraf şaşkına uğraşın. Yaptığın her hamle beni seviyor ondan ayırmaya çalışıyor olacak karşı tarafın egosu yükselecek kızda beni seçti havalarına girecek onlara bu zevki yaşatma.
Yeni hayatına odaklan seninle flört etmek isteyen birileri varsa onlarla tanış fliörtleş en geç bir aya unutursun.

Cesaret edemiyorum bir türlü yazıp yazıp siliyorum
Seni iyi sindirmiş
Zaten öyle olmasa sen olmazsan başkasıyla evlenirim kızma sonra çiçeğim diyen adama o çiçeği monte eder engellerdin her yerden
O an bile tepki vermemişsin

Sana tavsiyem zor olacak ama hiç bir hamle yapma öyle bir sessizliğe gömülki karşı taraf şaşkına uğraşın. Yaptığın her hamle beni seviyor ondan ayırmaya çalışıyor olacak karşı tarafın egosu yükselecek kızda beni seçti havalarına girecek onlara bu zevki yaşatma.
Yeni hayatına odaklan seninle flört etmek isteyen birileri varsa onlarla tanış fliörtleş en geç bir aya unutursun.
Daha önce de sevgilim oldu hatta daha çok üzülmüştüm ayrıldığımda, bu da geçecek inşallah

Daha önce de sevgilim oldu hatta daha çok üzülmüştüm ayrıldığımda, bu da geçecek inşallah
Maalesef hiçbir duygu insanda kalıcı değil güçlü ol hayatına odaklan merak etme onlar ayrılacak o kişi sana geri dönmeye çalışacak ozaman ona s*ktr demek çok keyif verecek böyle didipte dönmeyen yok

Maalesef hiçbir duygu insanda kalıcı değil güçlü ol hayatına odaklan merak etme onlar ayrılacak o kişi sana geri dönmeye çalışacak ozaman ona s*ktr demek çok keyif verecek böyle didipte dönmeyen yok
Eski sevgilimle böyle bir durumu yaşadık, üç yıl sonra geri döndü ama ben kabul etmedim o da gitti ODTÜ mezunu bir kızla evlendi

Kızlar birkaç gün önce konu açmıştım, evlenmek üzere olduğum adamın başka biz kızla Instagram üzerinden görüştüğünü fark edip heryerden engelledigimi ve ne kadar üzüldüğümü sizlere anlatmıştım.Hala hazmedemiyorum benle daha birkaç gün öncesine olan yazışmaları hala duruyo; evlilik ile ilgili planlar bunlar .Ekran görüntüsü alıp ortak kullandıkları hesaba göndermeli miyim bu yazışmaları yoksa susup kendi hayatıma devam mı etmeliyim?
Adamla umarım ayrılmışsınızdır. Hiç ekran görüntüsü filan da alma. Engellediğine göre bitmiş artık önüne bak canım. Sana adam mı yok. Dengesizle evleneceğine iyi bir insan bulursun. Verilmiş sadakan varmış.

Adamla umarım ayrılmışsınızdır. Hiç ekran görüntüsü filan da alma. Engellediğine göre bitmiş artık önüne bak canım. Sana adam mı yok. Dengesizle evleneceğine iyi bir insan bulursun. Verilmiş sadakan varmış.
Bende vazgeçtim, istesem de cesaret edemiyorum zaten.kotu bir cevap verir daha çok üzülürüm sonra

@Katipsondanbir darkmore darkmore yorumlarınız hep tutarlı geliyor.Sizce ne yapmalıyım
Tesekkur ederim cok naziksiniz ♥️
Ben olsam bir sey yapmam. Anasiyla konusmuslugunuz varmis,sadece ona gonderin o yazismalari. Bana yalan soyluyor bu sebepten de ayrildim deyin. Gerisini Allaha birakma taraftariyim ben sahsen. Sittirsin gitsin.

Bence o kızı da kandırmış hatta kızda güvensizlik olmuş ki onu da ikna etmek için ortak hesap açmış. Ben olsam hemcinsim kandirilsin istemezdim onu bilgilendirirdim. Belki de bile bile devam ediyordur bilemeyiz ama en azından aldatılan bı kadın olarak onun da aldatilmasini istemezdim. Üstüme düşeni yapar ortadan kaybolurdum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X