- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi Chuck24681012
Tabiki paylas ,dagit ortaligi icin sogusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bastırırsa bastırsın
Sen özgüvenli ol biraz
Seni 4 yıl oyalamış hala çekiniyorsun
İnanın ikidir aynı hatayı yapıyorum duzeltemedim de başlığı, çok ofkeliyim zihinimi toparlayamiyorum bir türlüKonudan bağımsız; bu konulara çok takık değilim ama ilk konu başlığı yanlış yazım diye düşünmüştüm, ikincisi de öyle olunca takıldım.
Verilmiş "sadakat" değil
Verilmiş " Sadaka"
Sadakadır o sadakat olsaydı durmazdın diyesim de geldi![]()
İyi en azından zamanında gönderdinDayanamadım en sonunda gönderdim ekran resimlerini ama daha gorulmedi
Doğru söylüyormuş şifreyi aldım, kadın evli adam da evli ama birbirleriyle konusuyorlarİyi en azından zamanında gönderdin
Aylar sonra anlam ifade etmezdi
Takipte kal görüldü olunca engelle gitsin
Şifreyi nasıl aldın? Konuşmalar hangi günden itibaren?Doğru söylüyormuş şifreyi aldım, kadın evli adam da evli ama birbirleriyle konusuyorlar
Şifreyi nasıl aldın? Konuşmalar hangi günden itibaren?
Hemen inanmayın. Tutarsızlıklar var sizi neden engelledi madem söyledikleri doğruysa? Ayrıca yangından mal kaçırır gibi mayısta evlenmeyeceksen başkasıyla evlenirim haberin olsun diyen bi adam doğru söyleyese nolur söylemese nolurDoğru söylüyormuş şifreyi aldım, kadın evli adam da evli ama birbirleriyle konusuyorlar
Hep böyle oldu bizim ilişkimiz aslında, bir de ben hastayım ya.Yalniz kalmaktan çok korktuğumu biliyor o yüzden birşey olunca hep böyle söyler.Hemen inanmayın. Tutarsızlıklar var sizi neden engelledi madem söyledikleri doğruysa? Ayrıca yangından mal kaçırır gibi mayısta evlenmeyeceksen başkasıyla evlenirim haberin olsun diyen bi adam doğru söyleyese nolur söylemese nolur![]()
Öncelikle hastayım kabullenişinden çıkın bence:) Kendiniz için yapacağınız ilk şey bu insanla hazır zeminde uygunken tamamen ayrılmak ve sonra hobiler edinmek olsun:) İnanın çok iyi gelecek, virüs gündemi bitince de kurslara gidip sosyalleşirsiniz:) Ayrıca yalnız kalmaktan değil de yanlış insanlarla karşılaşmaktan korkunHep böyle oldu bizim ilişkimiz aslında, bir de ben hastayım ya.Yalniz kalmaktan çok korktuğumu biliyor o yüzden birşey olunca hep böyle söyler.
Çok zor günler geldi geçti, ben bu tasfiyelerin yapıldığı kişilerle sorun yaşadım.Bir kişiyle sorun olunca biranda hepsi dahil oluyor bir daha da duzeltemedim aramı.Sonra camışla tanıştık tek arkadaşım O'ydu.Ayni şeyleri anlatsam bile dinledi beni.Şuan ne yapacağımı bilmiyorum çok kızgınım zaten yeni yeni düzelen ruh halim beş günde dibe vurduÖncelikle hastayım kabullenişinden çıkın bence:) Kendiniz için yapacağınız ilk şey bu insanla hazır zeminde uygunken tamamen ayrılmak ve sonra hobiler edinmek olsun:) İnanın çok iyi gelecek, virüs gündemi bitince de kurslara gidip sosyalleşirsiniz:) Ayrıca yalnız kalmaktan değil de yanlış insanlarla karşılaşmaktan korkun![]()
Çok zor günler ben de geçirdim sizi anlayabiliyorum:) Ruh halinizi tek bir kişiye bağlamak hiç doğru değil. Terapi alıyor musunuz? Almıyorsanız mutlaka alın çok iyi gelecektir:)Çok zor günler geldi geçti, ben bu tasfiyelerin yapıldığı kişilerle sorun yaşadım.Bir kişiyle sorun olunca biranda hepsi dahil oluyor bir daha da duzeltemedim aramı.Sonra camışla tanıştık tek arkadaşım O'ydu.Ayni şeyleri anlatsam bile dinledi beni.Şuan ne yapacağımı bilmiyorum çok kızgınım zaten yeni yeni düzelen ruh halim beş günde dibe vurdu
Tarih önemliydi. Mesela daha birkaç gün öncesinin tarihi ise kıytırık bir numara olması muhtemel. Neyse ya, galiba sen yüzüne yüzüne seni benden başkası almaz diyen herifle evleneceksin. Annesinin sırf kalmamak için yuvasını yıktığı köye git de o da senin elinle adam olsun. Kendini kanıtlasın, çalım satsın millete.İstedim birazda ağladım aldım şifreyi , tarihe bakmadım ama kadın evli adam da evli
Bilmiyorum konuşmaya başlayınca ağlamak geldi içimden, tek arkadaşım O.Baska kimse yok etrafimda.Hayatimda öyle çok sevgilim de olmadı aslında hani derler ya görmemişin bir sevgilisi olmuş diye.En başta inanmış rolü yapsaydınız keşke böyle yapacaksanız. En azından hem uğraşmazdınız hem de adama gitmez bu imajı vermezdiniz. Neyse olan olmuş. Ağlayıp şifre istemek de ne ola ki?
Ya bu ne eziklik? Adam da görüyor iste nasıl bir karakterde olduğunuzu! Bu adam sizi hep aldatacak. Nasıl olsa sonunda ağlaya ağlaya ikna olmak isteyen kişi siz oluyorsunuz. Niye size bağlı kalsın, niye? Cok yazık!Bilmiyorum konuşmaya başlayınca ağlamak geldi içimden, tek arkadaşım O.Baska kimse yok etrafimda.Hayatimda öyle çok sevgilim de olmadı aslında hani derler ya görmemişin bir sevgilisi olmuş diye.
Size üzülüyorum ama çok da kızıyorum. Bağımlılık sadece ürünlere olmuyorBilmiyorum konuşmaya başlayınca ağlamak geldi içimden, tek arkadaşım O.Baska kimse yok etrafimda.Hayatimda öyle çok sevgilim de olmadı aslında hani derler ya görmemişin bir sevgilisi olmuş diye.