Verilmiş sadakat varmış 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz yanlis anlamis olsaniz sizi niye engellesin ki ....
Size yazdigi mesaj o kadar ozensiz ki adam yerse demiş resmen ...
Arkadasinin degil de ♥️E bana kendinin ilk aşkı gibi geldi sanki ...
Bunu boyle birakmayin derjm takiya kadar konuşulmuş sonuçta ; annesiyle konuşun durumu anlatın ve o kapiyi kafanizda bitirin derim ....
Gercekten erkekleri anlamak mumkun degil bu neydi şimdi çok uzucu ....
Ama şoyle dusunun evlenseydiniz ve bunlarla karsilassaydiniz daha kotu uzulurdunuz inanin... Gercekten verilmis sadakaniz varmis boyle dusunun 36 yasina dek evlenmediyseniz sanirim kendi ayaklari uzerinde durabilen bir bayansiniz bu karaktersizligi de cabucak atlatirsiniz ...
Omrunuzun sonuna kadar bekar kalacagini bilseniz de bu adam icin asla uzulmeyin nolur ...

Bunu boyle birakmayin derjm takiya kadar konuşulmuş sonuçta ; annesiyle konuşun durumu anlatın ve o kapiyi kafanizda bitirin derim ....
Ama şoyle dusunun evlenseydiniz ve bunlarla karsilassaydiniz daha kotu uzulurdunuz inanin... Gercekten verilmis sadakaniz varmis boyle dusunun 36 yasina dek evlenmediyseniz sanirim kendi ayaklari uzerinde durabilen bir bayansiniz bu karaktersizligi de cabucak atlatirsiniz ...
Omrunuzun sonuna kadar bekar kalacagini bilseniz de bu adam icin asla uzulmeyin nolur ...

Eklentiler

• Screenshot_20210115-062154.webp
    Screenshot_20210115-062154.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 178
Annesiyle konuştum yapmaz diyor ekran görüntüsü gönderdim size.

Annesiyle konuştum yapmaz diyor ekran görüntüsü gönderdim size.
Baktim cnm
Simdi oturmayan seyler var mesela bir instagram hesabi acmak bu kadar zor mu yani arkadasi neden acmamis
Siz engelliyorsunuz adami adam da sizi engelliyor hem de evlenecegi kadini ortada bir kalp bir e varken
....
Bu durumda geriye bunu anlamanin bir yolu kaliyor annesi evlenecek seninle diyor vs ; ♥️E ye yazin konusun durumu anlatin buna hakkiniz var vicdanli biriyse gercegi ogrenirsiniz zaten ona gore de kafanizda yapmaniz gereken netlesir
Sizi uzmek istemem ama bu adam adam degil gibi duruyor oyle olmasaydi simdiye dek hem o e ile hem de arkadasi kimse onunla sizi coktan yuzlestirmesi gerekiyordu ...
Ama yine de o e ile konusma sansiniz varsa deneyin buna hakkiniz var ....

Baktim cnm
Simdi oturmayan seyler var mesela bir instagram hesabi acmak bu kadar zor mu yani arkadasi neden acmamis
Siz engelliyorsunuz adami adam da sizi engelliyor hem de evlenecegi kadini ortada bir kalp bir e varken
....
Bu durumda geriye bunu anlamanin bir yolu kaliyor annesi evlenecek seninle diyor vs ; ♥️E ye yazin konusun durumu anlatin buna hakkiniz var vicdanli biriyse gercegi ogrenirsiniz zaten ona gore de kafanizda yapmaniz gereken netlesir
Sizi uzmek istemem ama bu adam adam degil gibi duruyor oyle olmasaydi simdiye dek hem o e ile hem de arkadasi kimse onunla sizi coktan yuzlestirmesi gerekiyordu ...
Ama yine de o e ile konusma sansiniz varsa deneyin buna hakkiniz var ....
E isimli kızın ınstagramına ulaşamıyorum ortak kullanıyorlar sanırım Şamilin hesabını.Bu hesaba gönderebilirim ancak ekran görüntülerini ama kız okumadan siler diye endişe ediyorum

E isimli kızın ınstagramına ulaşamıyorum ortak kullanıyorlar sanırım Şamilin hesabını.Bu hesaba gönderebilirim ancak ekran görüntülerini ama kız okumadan siler diye endişe ediyorum
Anladim cnm
Silerse zaten korktugu vardır ve olay netlik kazanır siz de anlamıs olursunuz iki cift laf eder yolunuza gidersiniz

Kızlar birkaç gün önce konu açmıştım, evlenmek üzere olduğum adamın başka biz kızla Instagram üzerinden görüştüğünü fark edip heryerden engelledigimi ve ne kadar üzüldüğümü sizlere anlatmıştım.Hala hazmedemiyorum benle daha birkaç gün öncesine olan yazışmaları hala duruyo; evlilik ile ilgili planlar bunlar .Ekran görüntüsü alıp ortak kullandıkları hesaba göndermeli miyim bu yazışmaları yoksa susup kendi hayatıma devam mı etmeliyim?
Kiz allahim gecen defa yanlis yazdin sandim yanlis diyisun verilmis sadakam diyeceksin seninkinde sadakat ne arar neyse konuya geleyim evet atabilirsin ama dedigin kadar o ciddi asamaya gelmissen o kiza at bu resimleri hakkin cunku. En azindan onun basi yanmasin. Kiza yazik

Camış beni üzdü ama sizce göndermeli miyim konuşmalarınızım ekran görüntüsünü ve eğer göndersem camış önce silerse kızın telefonuna düşüyor mu msjlar
Isin kotu yani ilk camis gorurse daha sonra kiza yasaklar instgrami. Sifreyi falan degisir yada kapatir yada gider bi aciklama yapar yalandan bunlardan beklenir derki bu beni seviyodu hastaydi pesimi birakmiyodu şu bu. Genelde boyle oluyo ya

Isin kotu yani ilk camis gorurse daha sonra kiza yasaklar instgrami. Sifreyi falan degisir yada kapatir yada gider bi aciklama yapar yalandan bunlardan beklenir derki bu beni seviyodu hastaydi pesimi birakmiyodu şu bu. Genelde boyle oluyo ya
Ben de zaten bu söylediklerizden korkuyorum kızın okuyacagi şekilde bana hakaret ederse bu sefer daha kötü duruma duserim vazgeçtim o yüzden yazmaktan ama şunu yapmayı düşünüyorum hatta akşam bununla ilgili konu açayım diye düşündüm.Hayatimda benim de biri var gibi davransam mi acaba çünkü gerçekten çok rencide oldum.dogum günümde kendi kendime çiçek alıp resmini sosyal medyada paylaşmayı planlıyorum

Gerçekten bu kadar şeye gerek var mı? olmasa bile böyle bir şey Şüphe girmiş bi kere ötesini sorgulamaya gerek yok ki bence bariz biri var bence daha fazla uzatmaya gerek yok zaman kaybı diyerek yolunuza bakın . . .
Bende vazgeçtim ama şöyle bir durum var ben polislikten psikolojik sorunlar nedeniyle emekli edildim.Camışa bunu en başından söyledim ve bana her tartışmamız da seni benden başka kimse kabul etmez hastasın diyordu.Ama bir problem yok yani ilaçlarımı duzenli kullanıyorum.Dedigi de doğru aslında evden de çıkmıyorum muhtemelen yalnız yaslanacagim

Bende vazgeçtim ama şöyle bir durum var ben polislikten psikolojik sorunlar nedeniyle emekli edildim.Camışa bunu en başından söyledim ve bana her tartışmamız da seni benden başka kimse kabul etmez hastasın diyordu.Ama bir problem yok yani ilaçlarımı duzenli kullanıyorum.Dedigi de doğru aslında evden de çıkmıyorum muhtemelen yalnız yaslanacagim

İyi de sen durduk yere kafayı yemiyorsun şuan.
Evlenmek üzere olduğun adamdan şüphe ediyorsun.
Hangimiz olsak senin yerinde kafayı yeriz.

İyi de sen durduk yere kafayı yemiyorsun şuan.
Evlenmek üzere olduğun adamdan şüphe ediyorsun.
Hangimiz olsak senin yerinde kafayı yeriz.
Ortak kullanıyorlar muhtemelen instegramı.Dogum günümde kendi kendime çiçek alıp paylaşacağım, en azından o da hayatımda biri var sansın çünkü hep benden başka kimse hasta biriyle evlenmez diyordu

Ortak kullanıyorlar muhtemelen instegramı.Dogum günümde kendi kendime çiçek alıp paylaşacağım, en azından o da hayatımda biri var sansın çünkü hep benden başka kimse hasta biriyle evlenmez diyordu

Ayrıldın dimi ?
Bas tekmeyi acıma.
Ayrıca annesine de ayar oldum insan bir oğlunu sorgular.
Eğer o camış mı ne haltsa bunu sana yaptıysa iki yakası bir araya gelmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X