Popüler Konu Verimli Rutin

Çorba eve

Çok beğendim yazını.
Kendini bulmak gerçekten çok rahatlatıyor insanı.

Benzer tarzlardayız. Dikkat çekici giyinmeyi, allı pullu gösterişli kıyafetleri sevmiyorum.
Trençkot, kısa kot ceket ve deri kısa ceketim vazgeçilmez: )
bilekte biten kumaş pantolonların yakıştığını düşünüyorum. Yada kendimi rahat hissediyorum diyelim.
Düşük bel hiç giyemem, belim açıldı mı tedirginliği beni rahatsız eder: )
elbise 2 tane var ve yeterli benim için. Dört beş tane de gömlek tarzı üstüm var.
Dört tanede kumaş pantolan.
Bu yaz kıyafete ihtiyacım yok. Ama basic beyaz tişört belki alırım. Kullanışlı oluyor.

Ben sarı rengi ev dekorasyonun da seviyorum. Özellikle beyaz-sarı dekorasyon çok ferah geliyor gözüme. Ancak kıyafet seçiminde zaten kullanmazdım. Benim için asıl şok yağ yeşili ve kahverengi tonlarının bana yakışmadığını öğrenmek oldu. Çok kullanırdım eskiden.

Basic beyaz bence de çok kullanışlı. Mavi’nin basic’lerini seviyorum. Kumaş pantolon ve trençkot harici baya benziyoruz hakikaten:)
Ben kumaş pantolon sevmediğim için çözümü mumlu denim pantolon kullanmakta buldum.

cevabın başındaki "çorba eve" ne olaki: ))) Henüz aç da değilim ama: )

Mumlu denim hiç kullanmadım, bir deneyeyim ihtiyaç halinde. Ütü problemi de kalkar ortadan böylece.

Herkese merhaba, Oku oku biteremedim elecda , artık biraz geriden gelip ara ara da gunceli takip etmeye çalışacagım. Sen ve arkadaslar ne kadar değerli bilgiler paylaşmışsınız , okuyup faydalandıklarım için teşekkür ederim
Ramazanın ilk günü toplantı ile geçti biraz açlık ya da susuzluk hissetmiyorum henüz ama genel olarak enerjim düşük hiç çalışasım yok
Akşama mercimek çorbası, çoban kavurma, salata, yoğurt olacak bizde.
Sizi takip etmek çok keyifli, fırsat buldukça ben de rutinlerimden bahsetmek isterim, verimlilik düzeyleri tartışılır ama

Tekrar aramıza hoş geldin:)
Rutinlerinden bahsedersen çok sevinirim. Rutin dediğin sürekli geliştirilen bir şey zaten:)

Yemek listeni paylaşmışmıydın gözük müyor ben de

önceden çok kullanırdın ama yakıştırır mıydın kendine? renk analizinden sonra mı hoşuna gitmemeye başladı, o süreci merak ettim:)

459. sayfada paylaşmıştım ama açılmadıysa küçük resim olarak buraya ekleyeyim
sarma-dolmaları kıymalı mı yapıyorsun? sarma/dolma ile kuskus salatası ikisi de karbonhidrat gibi geldi bana da, belki de kuskus salatası dediğin şeyi anlayamadım:)

459. sayfada paylaşmıştım ama açılmadıysa küçük resim olarak buraya ekleyeyim
Tesekkur ederim, ben menulerimi haftalık yapıyorum o hafta hangi sebzeyi guzel bulduysam ya da buzlukta et/kofte hangisi kaldıysa ona gore ayarladığımdan haftalık yapıyorum ama aylık yapmak da zaman tasarrufu saglar. Genelde haftada 1 baklagil, 2 sebze, 2 et, 1 karbonhidrat şeklinde oluyor. Pilavı az yapmaya çalışıyorum, haftasonları hazır mı takılıyorsunuz

elecda çok güzel tarzın seçimlerin
Tarzını bulmak için nasıl bir analizi nereye yaptırdın?
Senin kıyafetleri görünce kendi gardropumdan kurtulma isteği perçinledi
Sanırım tarzımı bulma çabam henüz oturmadı
Nasıl yapacam bilmiyorum

önceden çok kullanırdın ama yakıştırır mıydın kendine? renk analizinden sonra mı hoşuna gitmemeye başladı, o süreci merak ettim:)
Renk analizi yapan kadın, insanın bilinç altının kendine yakışan renklere yönlendirdiğini söylemişti. Mesela ben mor, bordo ve lacivert çok severim. En yakışan renkler de bu üçü çıktı. Kahve tonlarının yakışmadığını fark etmemişim, analizden çıktıktan sonra dikkatli bakınca fark ettim:)

sarma-dolmaları kıymalı mı yapıyorsun? sarma/dolma ile kuskus salatası ikisi de karbonhidrat gibi geldi bana da, belki de kuskus salatası dediğin şeyi anlayamadım:)
Sarma-dolma kıymalı ve üzerine sarımsaklı yoğurt ile yeniyor biz de. Kuskus salatası değil, kuskus pilavı:) Benim annem dolma-sarma yanına ya fırında makarna yapardı ya da erişte, kuskus gibi şeyler. İşyerinde de yanına börek çıkıyor:)

Ben sebzeyi çiftlikten söylediğim için mevsimde ne varsa her hafta bir olacak şekilde menüyü hazırlıyorum. Bizim de bir baklagil-et-sebze-dolma-et gibi gidiyor genelde. Perşembe ve cumaya özellikle artan dolma, karnıyarık gibi yemekleri planlıyorum. Böylece Cumartesinin öğle ve akşam yemeği çıkmış oluyor. Pazarları genelde kolaya kaçıyorum. Buzluktan mantı yapıyorum veya lahmacun sipariş ediyoruz.

Canım renk analizini İstanbul’da Oya Komar’a yaptırmıştım. 5 sene oldu sanırım. Onun haricinde tarzımı yazıda anlattığım gibi buldum. Pinterestte kombinlere baktım, beğendiklerimi kaydettim. Sonra da ben bunu niye beğendim diye üzerine düşündüm.

elecda vestiyere takmış gibi görünüyorum biliyorum ama benimki de düzgün olsun istiyorum senin vestiyere nasıl askı takılıyor özel mi yaptırdın? Yoksa askıların mı özel? Ben de askı için demir takalım dedim eşime ama askıyı ölçtük olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…