- 13 Mayıs 2016
- 1.381
- 2.885
- 133
- 38
SevgiliBenim tecrübe ettiğim, hayvanlar üzerinde deney yapmayan 3 marka var. Body Shop, Naturalive ve Tru Eco Beyond. Üçünden de gayet memnun kaldım. İnternette uzun bir liste var ancak çoğu marka tanıdık gelmedi.
Bir de aslında cilt bakımı için kimyasal içerikli ürünlere sandığımız kadar ihtiyacımız yok. Bir kitap fotoğrafı yükleyeceğim. Bu kitapta yiyemediğimiz hiç bir şeyi cildimize sürmeme iz gerekitiği yazıyor ve güzel cilt bakım önerileri var.
Ben bu kitapta yazdığı şekilde önce limonlu su ile yüzümü temizliyorum, demlenmiş-soğumuş ıhlamur ile tonik olarak yüzümü tekrar temizliyorum. Zeyinyağı-Limon-Su karışımı ile de nemlendiriyorum. Sonuç bir çok üründen çok daha başarılı.
Maskeleri yapmaya henüz başlamadım ama güzel tarifler var.
Daha önceden Loreal'in hayvanlara yaptıkları konusunda bilgi sahibi değildiniz ama bundan sonra lütfen satın almayın. Bireysel olarak sadece bu şekilde bu can yağmasının karşısında durabiliriz.
Ben de sana şampuan soracaktım :) naturalive hemen bakayımSaçıma ben de alıştıramadım çünkü yıllarca kullandığım şampuanlar saçımın kimyasal dengesini bozmuş sanırım. Naturalive'in doğal şampuanına da ilk başta tepki verdi saçım. Bir süre ısrar ettikten sonra verim almaya başladım. Ama dediğiniz gibi sabun keçe gibi yapıyor. Kızımın saçları ise doğduğundan beri sabunla yıkandığı için yumuşacık ve pırıl pırıl oluyor.
Ben de merak ettimSevgilielecda bakım için kullandığın karışımların miktarlarını yazar mısın, ne kadar limon ya da ne kadar zeytinyağı gibi zahmet olmucaksa
Benimkilerde de başladı kitap sevdası benimkiler altı aylık :) bigbook yani çok büyük kitaplardan okuyoruz bol resimli. Bir de sayfası yırtılmayan kitaplar var onları da ellerine veriyoruz sayfaları çeviriyorlar resimlere bakıyorlar. Acaba Türkiyede var mıdır sana da çok faydası olurdu yırtılmayan kitabın.
Bu arada cildi nemlendirmek için kayısı çekirdeği yağı kullanabilirsiniz.
Hem yenileyici hem nemlendirici etkisi var. Bunu yüzüm için kullanıyorum. Vücudum için ise hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
Çok kuru bir cildim var. Mersin gibi nem deposu bir şehirde yaşıyorum ve yine de nemlendirme ihtiyacı duyuyorum.
Bu yağlardan oldukça memnunum.
Benzer ihtiyaçlar içerisindeki insanların bir araya gelebilmesi çok güzel. Her zaman beklerim. Sevgiler...Merhaba.
Bir süredir o yazdığınız maddeleri bende uygulamaya hayatımı değiştirmeye düzenlemeye çalışıyorum. Birkaç ayda bile kendimi değiştirdim kendimi düzenledim diyebilirim. Bunu bende hayatımın her alalına dökmeyi hedefliyorum.
Bişeylerin çabasındayım.
Ve bende anneyim.
Sadece ilk sayfayı okuyup yazdım. Vaktim oldukça diğer sayfaları okumaya çalışacağım :)
Bakayım canım. Teşekkür ederim.Ben ikeadan mutfak için kaşıklar tablosunu almıştım büyükçe siyah beyaz tavsiye ederim.
Küçülen kıyafetleri saklıyor musun? Ben 2. olursa diye saklıyorum ama gittikçe daha çok yer kaplıyorlar.Uni nin şampuanını kullanıyorum elecda oğlumun saçları uzun kıvırcık olduğuna kısa duruyor ama su değdiğinde omuz altında gün içinde de topluyoruz seneye kestirmeyi düşünüyoruz.o kadar az kullanıyorum ki şampuanı sürüp elimle masaj yapıp açtırıyorum.
Bugün 3 çanta attım. Yarın devam içi boş asıyorum askıya el atamadım ama bugün çok topladım yarın da askıyı çantalardan kurtarıcam ve oğlumun küçülmüş eskimişlerini halledicem kısmetse.
Canım ben bu karışımları Döndü Mens Yılmaz'ın "Ev Yapımı Güzellik" diye bir kitabından almıştım. Kendisinin Ayşe Arman ile röportajı var. Oradan kopyalıyorum.Sevgilielecda bakım için kullandığın karışımların miktarlarını yazar mısın, ne kadar limon ya da ne kadar zeytinyağı gibi zahmet olmucaksa
Naturalive'in şampuanını uzun zamandır kullanıyorum. Oldukça memnunum. Bu firmayı da internette araştırma yaparken tesadüf eseri bulmuştum. Çoğu ürününü denedim. Şu an ki makyaj malzemelerim bitmeden almayacağım ancak aklımda Tru Eco Beyond var. Zaoorganicshop'u duymamıştım daha önce. Hemen inceliyorum.Ben de sana şampuan soracaktım :) naturalive hemen bakayım
Ha bu arada zaoorganicshop u keşfettim makyaj malzemeleri için. Var mı senin de başka tavsiyen?
Fiyatlar market fiyatları ile yakın. Kimyasallardan çocuğunu korumak isteyen bir Kimya Mühendisi tarafından kurulmuş bir firma. Ben diş macununu da kullanıyorum. Tavsiye ederim. Bir ara hangi ürünlerini beğendim, hangilerinden memnun kalmadım onları da yazarım:)Naturalive iyi görünüyor fiyatlar da güzel.
Sabunun kostik ile yapılmamış olduğundan emin ol canım. Piyasada satılan çoğu doğal sabunun içerisinde kostik var.kızıma 1 aylıkken ilk oyuncağı olarak kitap almıştık banyo kitabı yırtılmıyor ve ağzına alınca erimiyordu.
o günden beri bir çok kitabımız oldu yanlışlıkla çekip yırtılmadığı sürece hiç kitap yırtılmadı evimizde henüz. şu an 18 aylık ve haidi nin kitabını ve masal kitapları alıyorum resimlerine bakarak hikayeler uyduruyorum sesimi değiştirerek düz metni okuyunca sıkılıyor. diğer şekilde o da bana eşlik ediyor köpek-kedi sesleri çıkarıyor maymun varsa maymun aslan varsa aslan diye heyecanlanıp gösteriyor gibi.
bu arada ben de bebek şampuanı kullanıyordum sabuna geçiş yapabilirim araştıracağım mutlaka.
Woto'daki diğer konu başlıkları da çok iyidir. Facebook'ta "Sağlıklı Yaşıyoruz" grubunun yazarları tarafından oluşturulmuş bir alan. Takip etmeni tavsiye ederim.Elecda wotodoğaltemizlik süper sağolasın
Ben de Hindistan cevizi yağı kullandım. Ancak kokusu çok yoğun geldi bana. O yüzden tekrar zeytin yağına döndüm. Ama vücudu inanılmaz yumuşatıyor gerçekten.Bu arada cildi nemlendirmek için kayısı çekirdeği yağı kullanabilirsiniz.
Hem yenileyici hem nemlendirici etkisi var. Bunu yüzüm için kullanıyorum. Vücudum için ise hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
Çok kuru bir cildim var. Mersin gibi nem deposu bir şehirde yaşıyorum ve yine de nemlendirme ihtiyacı duyuyorum.
Bu yağlardan oldukça memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?