Günaydın Hanımlar,
Dün Ela’nın arkadaşları ve anneleri ile günübirlik Eskişehir gezisi yaptık. Uzun zamandır istiyorlardı, nihayet dün gerçekleştirebildik. Oldukça yürümeli ve keyifli bir gezi oldu.
İki gündür sabah rutinlerime tekrar başladım. Bir süredir gece çok sık kalktığım daha doğrusu İpek tarafından kaldırıldığım için rutinlerime ara vermiştim. Hala çok sık kalkıyor ama ben zaten uykumu alamıyorum. Bu nedenle 30 dk daha uyumaya çabalamak yerine kalkıp günü kurtarmak en iyisi.
Sabah 06:30’da kalktım. Önce diş fırçalama, ardından camı açıp nefes egzersizi ve limonlu su eşliğinde balkonda sakince 10 dk oturarak güne başladım.
Ardından yaklaşık 15 dk egzersiz yaptım. Kısa bir duş yapıp, kremlerimi sürdüm.
Bugün açık renklileri yıkama günüm olduğu için çamaşır makinesini çalıştırdım ve çiçeklerimi suladım.
Birazdan kahvaltı yapacağım. Kahvaltıdan sonra İpek’in bir yaş kontrolü var. Doktora gideceğiz. Ela’nın 14:00’de yüzmesi var. Biraz erken çıkıp pastaneye gidip, doğum günü pastası siparişi vereceğiz.
Bugün kitap okuma ve mutfak düzeni kontrolü işlerim de var.
Herkese verimli bir gün dilerim.
Yaa 1 yaşına geldimi zaman ne çabuk geçiyor.
Mutlu nice sağlıklı yaşları olsun
Çok teşekkür ederim.
Hoş geldinizMerhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve çok severek okuyorum yazılarınızı ancak yeni yazma fırsatım oldu.burayı takip etmeye başladıktan sonra bomboş geçen bir yaşantımın olduğunu farkettim çocuk, temizlik, yemek arasında sıkışıp kaldığımı anladım. Aslında kendimce her zaman okuyup araştırdığımı zannederdim ancak sizleri görünce çok eksik olduğumu farkettim çünkü yaptıklarım sadece istekte kalıyormuş hep yarım bırakmışım şimdi yeniden planlı ve istikrarlı bir başlangıç yapmak istiyorum ilk olarak okumam gereken veya bir insanın hayatında mutlaka okuması gereken kişisel gelişim kitap önerisi istiyorum sizlerden... İyi ki bu topiği kurmuşsunelecda .iyi ki varsınız kızlar. Hepinizden çok şey öğrendim farkındalığım arttı. Bakış açım değişti ancak çook çokk eksiğim var hala. hepinize çokkk teşekkür ederimm
Eski sen şimdiki ben oğlumun doğum gününde canım çıkıyor resmen masa süsle süsler as ikramliklari hazırla kendini hazırla aksama kadar sürüyor ve enerjim kalmıyor artıkSelamlar Hanımlar,
Cumartesi günü Ela ve İpek için ortak bir doğum günü yaptım. Ortak hediye işi olmadı maalesef. Ben düşüncemi söyleyemeden iki arkadaş hediye almış bile. Neyse ki mantıksız hediyeler gelmedi.
Çocuklar için pizza, limonata ve doğum günü pastası siparişini bir yerden verdim. Anneler için de poğaça, sarma, elmalı kurabiye ve mercimek köftesi siparişi verdim. Bir gece önce akşamdan çocukların masasını eşim süsledi, kağıt tabak, bardak, peçete ve çatal yerleştirdi. Ela’ya da evi toplattım:)
Çocukların masaya kız kardeşimi yerleştirdim. Yanına da İpek’i mama sandalyesi ile koydum. Çocuklar sana emanet dedim:))
Herkese görev verip çalıştırınca bana sadece çay demlemek kaldı. Mutfak masasında anneler ile oturup keyifle sohbet ettik. Doğum günü bittikten sonra da çocukların masasını, örtüsü ile birlikte toplayıp çöpe attım. Anneler için aldığım ikramları plastik kaplarda getirdikleri için artanları hemen o kaplara yerleştirip kaldırdım. Doğum günü bittiğinde yapılacak iş de kalmamıştı.
Buradan doğum günü öncesi evi kendi temizleyen, süsleyen, ikramlıkları kendi pişiren, bütün doğum gününde hizmet edeceğim diye kendini paralayıp bir dakika oturamayan, gerilen ve dolayısıyla bu keyifli günden hiçbir şey anlayamayan eski bana selam olsun...
ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN ELECDA:) SİPARİŞLERİ NERDEN VERDİN? BANA DA LAZIM OLUYOR DA BAZEN NERDEN BULACAĞIMI BİLEMİYORUMSelamlar Hanımlar,
Cumartesi günü Ela ve İpek için ortak bir doğum günü yaptım. Ortak hediye işi olmadı maalesef. Ben düşüncemi söyleyemeden iki arkadaş hediye almış bile. Neyse ki mantıksız hediyeler gelmedi.
Çocuklar için pizza, limonata ve doğum günü pastası siparişini bir yerden verdim. Anneler için de poğaça, sarma, elmalı kurabiye ve mercimek köftesi siparişi verdim. Bir gece önce akşamdan çocukların masasını eşim süsledi, kağıt tabak, bardak, peçete ve çatal yerleştirdi. Ela’ya da evi toplattım:)
Çocukların masaya kız kardeşimi yerleştirdim. Yanına da İpek’i mama sandalyesi ile koydum. Çocuklar sana emanet dedim:))
Herkese görev verip çalıştırınca bana sadece çay demlemek kaldı. Mutfak masasında anneler ile oturup keyifle sohbet ettik. Doğum günü bittikten sonra da çocukların masasını, örtüsü ile birlikte toplayıp çöpe attım. Anneler için aldığım ikramları plastik kaplarda getirdikleri için artanları hemen o kaplara yerleştirip kaldırdım. Doğum günü bittiğinde yapılacak iş de kalmamıştı.
Buradan doğum günü öncesi evi kendi temizleyen, süsleyen, ikramlıkları kendi pişiren, bütün doğum gününde hizmet edeceğim diye kendini paralayıp bir dakika oturamayan, gerilen ve dolayısıyla bu keyifli günden hiçbir şey anlayamayan eski bana selam olsun...
GünaydınGünaydın herkese;
Size bir sorum olacaktı. Aranızda bebeğine memenjit aşısı yaptıran var mı acaba? 9 aylıkken yapılıyormuş. Özel bir aşıymış.
Kızımın doktoru istersek yaptırabileceğimizi söyledi. Ben de kararsız kaldım. Sizlere danışmak istedim.
suriyelilerden ötürü menenjit sık görülmeye başladı, ben de yaptırdım kızımaGünaydın herkese;
Size bir sorum olacaktı. Aranızda bebeğine memenjit aşısı yaptıran var mı acaba? 9 aylıkken yapılıyormuş. Özel bir aşıymış.
Kızımın doktoru istersek yaptırabileceğimizi söyledi. Ben de kararsız kaldım. Sizlere danışmak istedim.
Ben annemi özel günlerde hep gergin hatırlıyorum. Ev ve ikramlar herşey dört dörtlük olurdu ama annem de perişan ve mutsuz olurdu. Doğum günlerimde evin ne kadar temiz olduğunu veya annemin pişirdiklerini hatırlamıyorum ancak suratı asık ve gergin halini hatırlıyorum. Aynı davranışı ben de uzun süre fark etmeden tekrarladım, annemiz gibi hareket etmeye eğilimliyiz çünkü. Benim dönüşümüm kendi çocukluk doğum günlerimi düşündüğüm ve durumu fark ettiğim zaman başladı.Eski sen şimdiki ben oğlumun doğum gününde canım çıkıyor resmen masa süsle süsler as ikramliklari hazırla kendini hazırla aksama kadar sürüyor ve enerjim kalmıyor artık
Yöresel Türk Mutfağından alıyorum. Yerleri Çukurambar tarafında. Ben çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN ELECDA:) SİPARİŞLERİ NERDEN VERDİN? BANA DA LAZIM OLUYOR DA BAZEN NERDEN BULACAĞIMI BİLEMİYORUM
Ben İpek’e yaptırdım.Günaydın herkese;
Selamlar Hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?