- 13 Eylül 2015
- 21.901
- 68.804
- 598
En iyisi,servis beklerken üst değiştirmeye çalışmak çok telaşlı oluyor cunkiBu sabah ben de öyle yaptım. Bundan sonra bu şekilde devam edeceğiz
Ben de beğendim bakabildiğim kadarıyla,aferin,farkındalığı yüksek bir gençGerçekten güzel bir sayfa olmuş. 16 yaşında bu farkındalık şahane bence de
Hangi markayı kullandın Esila? Ben venaturanınkini kullanıyorum. Ben yatmadan maden suyu ile birlikte Magnezyum Bisglisinat formunu kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım canım.
Ben demiri de kullanıyorum, ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım. Senin niye böyle oldu ki acaba?O urun canim o form o marka, doktor beklenen bir etki demisti biraktirmisti sorun ztn eksikligi oldugu icin bir ay kaybettim venatura demirde bana fena dokundu ben onyargili olmaya basladim sevmedim
Ben demiri de kullanıyorum, ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım. Senin niye böyle oldu ki acaba?
Elecda bu takviyeler konusunda seni bilgili görüyorum, merak ettiğim bir şey var yardımcı olursan sevinirim, şimdi ben decavit ve maltofer kullanıyorum, doktoruma omega sorduğumda balık yiyemezsen bakalım demişti, yemeye başladım ama ne kadar yeterlidir bilmiyorum, sen hamilelikte neler kullanmıştın kendin ve bebeğin için, decavitin içeriğine baktığımda omega da olabilecek bazı şeyler de var, fazla almış olmak sıkıntı olur mu bilemedim, doktoruma tekrar soracağım ama sana da sormak istedim neler kullandığınıBen demiri de kullanıyorum, ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım. Senin niye böyle oldu ki acaba?
Hamilelikte benim doktorum Ocean Omega-3 veya Efa Dailiy kullanabilirsin demişti. Ben ocean kullandım. İlave olarak Osteocare (kalsiyum ve magnezyum içeriyor) ve Ocean D3 kullandım. Emzirme süresince bunlara aynen devam etmemi söylemişti. Bir de 6. aydan sonra demir takviyesi kullandım.Elecda bu takviyeler konusunda seni bilgili görüyorum, merak ettiğim bir şey var yardımcı olursan sevinirim, şimdi ben decavit ve maltofer kullanıyorum, doktoruma omega sorduğumda balık yiyemezsen bakalım demişti, yemeye başladım ama ne kadar yeterlidir bilmiyorum, sen hamilelikte neler kullanmıştın kendin ve bebeğin için, decavitin içeriğine baktığımda omega da olabilecek bazı şeyler de var, fazla almış olmak sıkıntı olur mu bilemedim, doktoruma tekrar soracağım ama sana da sormak istedim neler kullandığını
Teşekkür ederim cevabın için, bunları inceleyeyimHamilelikte benim doktorum Ocean Omega-3 veya Efa Dailiy kullanabilirsin demişti. Ben ocean kullandım. İlave olarak Osteocare (kalsiyum ve magnezyum içeriyor) ve Ocean D3 kullandım. Emzirme süresince bunlara aynen devam etmemi söylemişti. Bir de 6. aydan sonra demir takviyesi kullandım.
Merhaba,Hoş geldiniz
Tanışalım, biraz kendinizden bahseder misisiniz?
22:30 u asla geçirmeyiz. 22:00 gibi yatma hazırlıkları için kalkarız. Tüm ev ışıklarımız söner aynı anda yatarız. Gelen misafirimizde komşumuzda bunu bilir. Misafirlikte de olsak bile o saatte mutlaka evde oluruz :) Sabah 06:30 da servise binip işe geliyorum çünkü.Kızlar akşam saat kaçta yatıyorsunuz?
Ben uykuyu çok seviyorum
Hani 5 dk bile uyumak için herşeyi yaparım
Tv kısmına gelene kadar, Kendi mesajımı okuyorum sandım:) tv yok bizde. Kitap okumaya buara daha iyi ağırlık veriyorum. Yeri gelmişken şuan elimde Nihan Kayanın iyi aile yoktur kitabı var. Okuyanlarınız mutlaka vardır nasıl buldunuz? İlgilenenlerinizle konuşmak isterim:)Merhaba,
Uzun yıllardır çalışıyorum. 6 yaşında 1. sınıfa başlayan oğlum var. Bakıcımız 4.5 yıldır bizimle. Sadece çocuk bakar. Asla iş, yemek yapmaz. Zaten ona bırakmayız :) Hep bir koşturma ve hayatı dengede tutma çabasındayız. Ev düzeni olarak zaten yıllardır yatmadan önce bütün ev toplanır hiçbir zaman tezgahta tek kirli olmaz. Yemek yendikten hemen sonra bulaşıkları yıkar kaldırırım. Her ne kadar eşimle tüm işleri paylaşıyor görünsek de detaylar bende oluyor. (priz, kapı vs silme toz alma, banyo wc çamaşır yıkama katlama)
Ama ben acil ihtiyaçlar dışında alışveriş yapmam, ekmek bile almam :), 10 yıldır 10 defa çöp atmadım. Gece 12 de işten gelse evdeki çöpü atar. hafta içi evi süpürür. Ütüsünü kendi yapar. Cam da siler. Kıyamaz bana. Zaten işleri ben yapsam birlikte zaman geçiremeyiz. Şuraya gidelim şunu yapalım şu gerekli desem asla sorgulamaz yaparız. Çocuk odaklı yaşarız. Olabildiğince dışarı çıkartmaya çalışırız. Her hafta sonu havuz olur deniz olur orman olur mutlaka gideriz. Biz evdeyken birbirimiz olmadan tek başımıza arkadaşlarımızla buluşmaz, spora vs gitmeyiz. Zaten gün boyunca ayrı oluyoruz. Birlikte geçirebilecek zamanımız varsa birlikte gider birlikte yaparız. Bunu da yapabilmek için var olan işleri birlikte yapmak lazım. Mesela şu anda evde kışlık domates biber doğruyor. Akşam birlikte kaynatır doldururuz.
Birikim anlamında, eşimin maaş gününde internet bankacılığına girer bütün ödemelerini yaparım (kredi kartı, ev kredisi vs). Kalandan sorarım, kendi belirlediği bir miktar tutarı bırakır, diğerini kendime havale ederim. Benden kalan 3/5 ne varsa vadeliye atarım.
Yani genel olarak sade yaşayıp, huzurlu olsak da arada tartışmalarımız bağrışmalarımız kavgalarımızda oluyor tabi :)
Kitap okumalarınızı takdir ederek okuyorum. Ben okuyamam. Su anda bile ekrana uzun baktığım için baş dönmesi yaşıyorum. Fazla odaklanamam telefona kitaba vs. Yıllardır böyle.
Tv genelde açıktırAslında baktığımız ne bir dizi ne maç vs yoktur. Artık azda olsa kapatmaya başladım.
Karışık oldu ama genelde anlatımım iyi değildir zaten :) (kitap okumamanın sonucu)
Geçmiş olsun sağlık her şeyin başıMerabalr herkese
Uzun süredir devam eden halsizlik ani yanma hissi sürekli açlık krizleri vs için dün dahiliye doktoruna gittim gerekli kan tahlilleri yapıldı, birazdan sonuçları alıp göstereceğim. Bakalım sonuçlar hayırlısı olsun ..
...
Ancak halsizlik ve bir şey yapmamadan dolayı yaşam kalitem ciddi zarar görüyoe
Rabbim cümlemize şifa versin
Allah şifa versin. Belki sadece mevsim geçişidir.Merabalr herkese
Uzun süredir devam eden halsizlik ani yanma hissi sürekli açlık krizleri vs için dün dahiliye doktoruna gittim gerekli kan tahlilleri yapıldı, birazdan sonuçları alıp göstereceğim. Bakalım sonuçlar hayırlısı olsun ..
...
Ancak halsizlik ve bir şey yapmamadan dolayı yaşam kalitem ciddi zarar görüyoe
Rabbim cümlemize şifa versin
Anne-çocuk etkileşim grubu nasıl olacak tam olarak?İyi akşamlar arkadaşlar tahlil sonuçlarımı aldım doktorumla görüştüm tam olarak şeker hastası olmasam da şeker hastası olma riskimin yüksek olduğunu söyledi o sebeple beslenme şekli mi yeniden gözden geçirmeye daha aktif hareketli yaşamaya altı öğün niteliğinde beslenmeye ve kilo vermeye karar verdik/
D vitaminim bir hayli düşük bunun için güneşlenmem ve d vitamini damlası kullanmam gerekiyor ..
- ayrıca Bugün diyetisyenime gittim ve ciddi anlamda bir yalan Malan var acil diyet yapmam gerekiyor diyetin ötesinde bunları alışkanlık haline getirmem şart yoksa yaş ilerledikçe hastalık riski de biliyorsunuz ki artıyor yaşam kalitemiz düşüyor o yüzden sağlıklı ve hareketli bir yaşam sürmem gerekiyor.
———————————-
Bugün itibari ile misafirlerim gitti ve yeniden eski düzene geçiyorum .az önce evi şöyle bir topladım. akşam yemeği yenildi, mutfak temizlendi, çamaşırlar katlandı, yerleştirildi
———————————
Dün akşam şifon yeri ve gardrobunu düzenledim verilecekleri ayırdım terziye gidecekler poşetlendİ:
Ütü yapıldı
———————————
Eylül hedeflerimden birisi de daha sık bir arada olmak istiyorum insanlarla arkadaşlarımla ailemle dostlarımla . Haftada en az iki gün buluşma düzenleyeceğim . Yalnızlaştıkça vesveselerim artıyor sebebi sebebi belli olmayan bir iç sıkıntısı yaşıyorum . Oysa paylaşmak gerçekten manen iyi geliyor bana bunu biliyorum .Bu sebeple
• kendi ilimde bir kitap okuma kulübü ve anne çocuk etkinliklerini yapabileceğimiz bir grup kuruyorum şimdiden beş kişi olduk bile
• etkinlikler için il halk kütüphanesi ile görüştüm gerekli bilgileri aldım .
• salı günü haftada bir gün akşam dört ile altı arasında olacak ve yaklaşık beş hafta sürecek fotorafçılık kursuna kayıt yaptırdım
• yarın akşam oğlumu okul arkadaşına ailece gideceğiz
•Oğlu üniversite kazanan kuzenime hayırlı olsuna gideceğiz( önümüzdeki hafta)
• Pazartesi eski kitap kulübümizden arkadaşlarımı bana davet ettim
•Ayrıca ziyarete gidilmesi ve gerekenler ve davet edilmesi gerekenler listesi yaptım sonraki haftalarda da onlarla iletişim kuracağım
———————————-
•Uzun zamandır almayı planladığım Kitaplığı indirimden sipariş ettim.
• oturma odasını konforlu bulduğum için kitaplıkla beraber kendimi bir çalışma köşesi hazırlayacağım ve kolilerde duran kitaplarımı da kitaplığa taşıyacağım
•İş arkadaşıma henüz bitirdim kitabı okuması için teslim edeceğim
————————————
Genel itibariyle durumlar bende bu arkadaşlarım
Verimşi zamanlar ve bereketli günler diliyoeum hepimize
Sevgi ve iyiliğin çoğaldığı nice etkinliklerde yer almak duasıyla...
Anne-çocuk etkileşim grubu nasıl olacak tam olarak?
Çok güzel kararlar almışsın, inşallah keyifle uygularsın :)
hangi ilde yaşıyprsun canımBinalara sıkışmak zorunda kalan ve çocuklu çevresi çok olmayıp can sıkıtınsı yaşyan anne ve çocukların biraraya gelebileceği etkinlik yapabileceği bir grup
Sağlığın için geçmiş olsunİyi akşamlar arkadaşlar tahlil sonuçlarımı aldım doktorumla görüştüm tam olarak şeker hastası olmasam da şeker hastası olma riskimin yüksek olduğunu söyledi o sebeple beslenme şekli mi yeniden gözden geçirmeye daha aktif hareketli yaşamaya altı öğün niteliğinde beslenmeye ve kilo vermeye karar verdik/
D vitaminim bir hayli düşük bunun için güneşlenmem ve d vitamini damlası kullanmam gerekiyor ..
- ayrıca Bugün diyetisyenime gittim ve ciddi anlamda bir yalan Malan var acil diyet yapmam gerekiyor diyetin ötesinde bunları alışkanlık haline getirmem şart yoksa yaş ilerledikçe hastalık riski de biliyorsunuz ki artıyor yaşam kalitemiz düşüyor o yüzden sağlıklı ve hareketli bir yaşam sürmem gerekiyor.
———————————-
Bugün itibari ile misafirlerim gitti ve yeniden eski düzene geçiyorum .az önce evi şöyle bir topladım. akşam yemeği yenildi, mutfak temizlendi, çamaşırlar katlandı, yerleştirildi
———————————
Dün akşam şifon yeri ve gardrobunu düzenledim verilecekleri ayırdım terziye gidecekler poşetlendİ:
Ütü yapıldı
———————————
Eylül hedeflerimden birisi de daha sık bir arada olmak istiyorum insanlarla arkadaşlarımla ailemle dostlarımla . Haftada en az iki gün buluşma düzenleyeceğim . Yalnızlaştıkça vesveselerim artıyor sebebi sebebi belli olmayan bir iç sıkıntısı yaşıyorum . Oysa paylaşmak gerçekten manen iyi geliyor bana bunu biliyorum .Bu sebeple
• kendi ilimde bir kitap okuma kulübü ve anne çocuk etkinliklerini yapabileceğimiz bir grup kuruyorum şimdiden beş kişi olduk bile
• etkinlikler için il halk kütüphanesi ile görüştüm gerekli bilgileri aldım .
• salı günü haftada bir gün akşam dört ile altı arasında olacak ve yaklaşık beş hafta sürecek fotorafçılık kursuna kayıt yaptırdım
• yarın akşam oğlumu okul arkadaşına ailece gideceğiz
•Oğlu üniversite kazanan kuzenime hayırlı olsuna gideceğiz( önümüzdeki hafta)
• Pazartesi eski kitap kulübümizden arkadaşlarımı bana davet ettim
•Ayrıca ziyarete gidilmesi ve gerekenler ve davet edilmesi gerekenler listesi yaptım sonraki haftalarda da onlarla iletişim kuracağım
———————————-
•Uzun zamandır almayı planladığım Kitaplığı indirimden sipariş ettim.
• oturma odasını konforlu bulduğum için kitaplıkla beraber kendimi bir çalışma köşesi hazırlayacağım ve kolilerde duran kitaplarımı da kitaplığa taşıyacağım
•İş arkadaşıma henüz bitirdim kitabı okuması için teslim edeceğim
————————————
Genel itibariyle durumlar bende bu arkadaşlarım
Verimşi zamanlar ve bereketli günler diliyoeum hepimize
Sevgi ve iyiliğin çoğaldığı nice etkinliklerde yer almak duasıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?