Benim kız kardeşim de benim evlilik, taşınma, doğum ve annemin, babamın hastalıkları döneminde pek yardımcı olmadı. Şimdilik bana ihtiyacı olmadı, bekar çünkü. Ama ileride ihtiyaç duyduğunda yardımcı olurum sanırım. O kırgınlık bende de var.elecda S Spizella başınız sağolsun Allah sizlere evlatlarınıza/ sevdiklerinize uzun hayırlı ömürler versin.
ben akrabalarımla minimum görüşüyorum. kendime yapılan davranışlar-anneme-babama yapılan davranışları ben unutamıyorum ve açıkçası gittiğimde görüşsem de uzaktayken aklıma dahi gelmiyorlar. bana saygısız sevgisiz davrananlar işe girdikten sonra aramaya başladılar ancak ben aramıyorum hiç birini.
diğer taraftan ablam düğünümde vs yanımda yardımcı olmadı misafir gibi geldi. o yüzden kırgınlığım var ama bana ne zaman ihtiyacı olsa yardım ederim utansın diye ve gönlüm elvermez onun gibi yapmaya.
Çok teşekkürler canımKısas yerine, kendime ne yapılmasını istediysem onu yaparak hareket etmek bana ve karşımdakine fayda sağladı. Bir de böyle deneyin belki süpriz sonuçlar ile karşılaşırsınız demek için yazdım .
Çok güzel tespit kesinlikle katılıyorum, başınız sağolsun mekanları cennet olsun inş
Canım aöf'de geçip kalma nasıl oluyor? Vizelerde notlarım 60-80 arasında. Herhangi bir harf notu yok gibi duruyor.Öncelikle çok geçmiş olsun.
Vize sonuçları açıklandı umarım notların iyidir.
Ben de yönetim bölümü okuduğum için muhasebe, iktisat, işletme vb dersler aldım, alıyorum, muhasebeyi sevmedim ama geçtim geçen sene. Sana da başarılar.
Ben kızım kışın hasta olmasın, ateşlenmesin, bağışıklığı güçlensin diye beeo arı ürünleri sitesinden propolis aldım fakat tadı çok yoğun, baskın, keskin ve acı olduğu için maalesef kızıma içiremiyorum. Gerçekten doğal propolis içmek çok zor, petrol gibi. Ama şifa işte... Kefire, süte, ayrana, bala, meyve suyuna vb kattım ama hiçbirinde başaramadık. 3 haftadır uğraşıyorum. O kullanmazsa ben kullanacağım yoksa boşuna para vermiş olacağım. Tabi kızımın kullanmasını canı gönülden istiyorum.
Canım aöf'de geçip kalma nasıl oluyor? Vizelerde notlarım 60-80 arasında. Herhangi bir harf notu yok gibi duruyor.
Çok teşekkürler canımCanım not aralığı bu. Finallerden sonra harf notu belli olacak. Finallerde ocakta.
Vize notu %30, final ise %70 oranında ekleniyor ortalamaya.
Geçme notu aslında 50 ama çan eğrisi ile 30Canım aöf'de geçip kalma nasıl oluyor? Vizelerde notlarım 60-80 arasında. Herhangi bir harf notu yok gibi duruyor.
Öncelikle hoş geldinelecda
Bunun neye faydası var ?
1 kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı keten tohumu ve 1 avuç kadar çiğ fıstık atarak
Çiğ fıstık ve keten tohumunu aktardan mı alıyorsun ?
Çizgi filmleri telefona nasıl indiriyorsun ? Hiç denemedim bilmiyorum
Çizgi film olarak bir sıkıntısını görmediklerim şunlar ;
Rafadan tayfa
Yusuf'un dünyası
Niloya
4*4'lü
Canım kardeşim
Doru ( ben beğendim oğlum beğenmedi )
Marsupilami ( doğada olması hasebiyle benim farovim )
Oyuncak araba tayo ( tam ismini bilemedim )
Kayu ( yazılışını bilmiyorum ) itfaiyeci sam ve pepeyi asla beğenmedim.
Bizim evde de tv yok
Yaşar kuru feysbuk sayfasını ve kitaplarını
Sıtkı aslanhanın videolarını öneririm
Çok teşekkürler canım. Kayıt olduktan sonra nasıl geçiliyor konusunu bir öğrenseymişim iyiymişGeçme notu aslında 50 ama çan eğrisi ile 30
Harf notu ise finaller açıklanınca belli oluyor, dd ile geçiliyor diye biliyorum, f li olunca kalınıyor aynı örgündeki gibi.
Notların gayet iyi bence geçersin:))
Dönem sonu ders notu da şöyle hesaplanıyor:
Vizenin %30'u + Finalin %70'i=Sonuç(Harf)
Dönem sonu not ortalaması da dersin kredisiyle çarpılıp hesaplanıyor, 2.00'ın altı olmadıkça sınıf geçiliyor.
senden ne kadar küçük kardeşin bilmiyorum da küçükler yaşamadığı için bazı şeyleri daha geç öğrenebiliyorlar. ben mesela ablamın her anında yanındaydım ama bana "düğün makyajım hiç güzel olmamış o gün neden müdahale etmedin" diye sordu bir gün. ama ben daha göz kalemi bile sürmemiş bir insandım kendime anlamıyordum ki makyajdan..Benim kız kardeşim de benim evlilik, taşınma, doğum ve annemin, babamın hastalıkları döneminde pek yardımcı olmadı. Şimdilik bana ihtiyacı olmadı, bekar çünkü. Ama ileride ihtiyaç duyduğunda yardımcı olurum sanırım. O kırgınlık bende de var.
Canım böyle bir mutfağa uyanmamak için akşam toparlanan gerekiyor. Bulaşık makinesini de yatarken çalıştır.Arkadaşlar ger gün boyle bir mutfağa uyanıyorum. Mutfağım bu kadar küçük. Buzdolabım ayakkabılığin yan tarafında yani düşünün. Her gün 2 öğün yemek hazırlıyorum. İsten alelacele gelip öğlen yemeği yapıyorum. Aksam da 6 gibi yemek yapmaya başlıyorum ama bu mutfağı bi yoluna koyamadım. Artik ağlama noktasına geldim. Bulaşık makinesi boş olunca her şey yok güzel ama ya doluysa ? Makineyi çalıştır bitmesini bekle sonra boşaltana kadar mutfak arap saçına donuyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz ? Kitap gibi bir mutfağım olsun istiyorum. Bu harabede yemek pişirmek çok zor
C
Canım böyle bir mutfağa uyanmamak için akşam toparlanan gerekiyor. Bulaşık makinesini de yatarken çalıştır.
Öğlede okuldan geldiğinde de boşalt.
Öğle yemeği yaptığında makineyi hemen doldur. Çalıştırmayacak kadar azsa akşam yemeğini de bekle. Yani düzenini böyle kur bence.
Eşin öğle yemeğine geliyor mu? Bence günde bir kez yemek yap ve hem öğle hem akşam aynı yemeği yiyin.
Ya da akşam yap. Ertesi gün öğlede akşamın yemeğini yiyin ve akşama yeni yap.
Ya da hergün mutlaka çorba yap. Öğleyi çorba ile geçirin akşam da çorbaya ek olarak birşey yap. Yani yine günde bir kez yemek yapmakla uğraş.
msf2407 nin yazdıklarına ek olarak: bulaşıklık tezgahta çok ve gereksiz yer işgal ediyor bence. bulaşık makinesi nasıl olsa kullanıyorsunuz, elde yıkadığınız bir şey olursa da hemen kurulayıp yerine kaldırabilirsiniz. bulaşıklığı kaldırırsanız kullanabileceğiniz daha çok alan kalacaktır. şahsen benim tezgahta sadece su ve ketıl var, başka hiç bir şey yok.
Arkadaşlar ger gün boyle bir mutfağa uyanıyorum. Mutfağım bu kadar küçük. Buzdolabım ayakkabılığin yan tarafında yani düşünün. Her gün 2 öğün yemek hazırlıyorum. İsten alelacele gelip öğlen yemeği yapıyorum. Aksam da 6 gibi yemek yapmaya başlıyorum ama bu mutfağı bi yoluna koyamadım. Artik ağlama noktasına geldim. Bulaşık makinesi boş olunca her şey yok güzel ama ya doluysa ? Makineyi çalıştır bitmesini bekle sonra boşaltana kadar mutfak arap saçına donuyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz ? Kitap gibi bir mutfağım olsun istiyorum. Bu harabede yemek pişirmek çok zor
Alarmı ertlemememek gerçekten çok faydalı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?