Sizleri okuyorum hep. Planlarınız, hedefleriniz beni mutlu ediyor. Yeni yılla birlikte ben de hayatıma biraz daha renk katmak, zenginleştirmek istiyorum.
Kitap okumayı hep çok sevmişimdir, bu sene de imkan oldukça okudum ama bebekle birlikte önceki yıllar kadar değil tabi. Yeni yılla birlikte bir ajanda tutup okuduklarımla ilgili notlar tutmayı, gelecek ay okunacak ve izlenecekler listesi yapmayı hedefliyorum.
Her bahar evi yukarıdan aşağıya oda oda en ince ayrıntısına kadar inip sadeleştiririm, bu bahar yine elden geçireceğim. Evim hep düzenliydi ama bu sene bebeğiminkilerle biraz kalabalıklaştı, artık kullanmadığımız ürünleri hamile olan arkadaşıma vereceğim.
Doğumdan kalan 3 kg fazlam var. Emziriyorum diye şimdiye kadar hep erteledim ama artık sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Tatlı çok seviyorum, şeker şekeri çekiyor, bu döngüyü kırmam lazım. Eşim de sağlıklı beslememizi çok istiyor. Protein ağırlıklı yemek olayını pratikleştirmek için elektrikli ızgara satın aldım. Bugün geldi, henüz denemedim, inşallah pratik ve lezzetli yemekler olur.
Bebeğimin uyku ve yemek için belli bir rutini var, bunu hep devam ettirmek ve kalan zamanda onunla kaliteli vakit geçirmek ebeveynlikle ilgili temennim. Bunun için sosyal medyayı azaltmalıyım, bazen çok dalıyorum

Her gün mutlaka ona kitap okumaya, dışarıda vakit geçirmeye ve en az bir aktivite yapmaya çalışıyorum. Bir de müzik zevkini geliştirmek istiyorum, bu konuda kaliteli müzikleri listelesem iyi olacak.