Doğru bir nokta. Benim kilo fazla yok. Sanırım daha önce yazmıştım. Genetik birsey. Babamda yer yer kilo almaz. O na çekmişim. 1.70 boy 64-66 arası gidip gelen kilo. Bunun altına düşersem yüzüm iyice çöküyor.
Hesabınız?merhabalar burada cok güzel paylaşımlar yapılıyor. paylaşım yapan tüm arkadaşlara sormak istiyorum. burada paylaştığınız faydalı yazıları kopyala yapıştır olarak hesabımda paylaşabilirmiyim. şimdidien çok teşekkür ederim
Canım kızlar hasta, ikisi de evdeler. Telefon kapanın elinde kalıyorelecda iyi misin? rutin olarak her gün yazıyordun, yazmadın da.. merak ettim
Çok çok geçmiş olsun şifalar diliyorumSelamlar Hanımlar,
Canım kızlar hasta, ikisi de evdeler. Telefon kapanın elinde kalıyor
Geçmiş olsun, salgın varmış bizümkiler de hasta idi. İnfluenza aSelamlar Hanımlar,
Canım kızlar hasta, ikisi de evdeler. Telefon kapanın elinde kalıyor
Teşekkür ederim. Çarşamba akşam da ben hastaladım. Az önce covid testi verdim. Eve geldiler. Hayırlısı bakalım.Geçmiş olsun, salgın varmış bizümkiler de hasta idi. İnfluenza aneyse çok başıymış hastalığın, influenza ilk 24 saatte tespit edilirse tedavi çok kolaylaşıyormuş. Cidden doktorun dediği gibi oldu 2,5 gunde toparladılar. Tekrar geçmiş olsun.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ,KIŞ DÖNEMİ MAALESEF HASTALIKLAR MAHVEDİYOR İNSANITeşekkür ederim. Çarşamba akşam da ben hastaladım. Az önce covid testi verdim. Eve geldiler. Hayırlısı bakalım.
Bizim işyeri sağlık ekibi yönlendirdi. Eve gelip test yaptılar. Sonuç 24 saat içinde belli olurmuş.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ,KIŞ DÖNEMİ MAALESEF HASTALIKLAR MAHVEDİYOR İNSANICOVİD TESTİNİ Mİ EVE GELİP ALDILAR YOKSA POZİTİF DİYE Mİ GELDİLER?
Çok geçmiş olsunBizim işyeri sağlık ekibi yönlendirdi. Eve gelip test yaptılar. Sonuç 24 saat içinde belli olurmuş.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunelecda . Normalde 6 saat içinde çıkıyor sonuçlar. Neden 24 saat dediler acaba
Onunla geçmiş olsun . Dikkat et kendine lütfenÇok teşekkür ederimSonuç geldi canım şimdi negatifmiş. İnfluenza olabilir belki
Çok sevindim çok. Şifa olsun tez vakitte sizlere bizlere her hastayaÇok teşekkür ederimSonuç geldi canım şimdi negatifmiş. İnfluenza olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?