Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım harras markasını tavsiye etmişti,file markettenSade kefir içmeyi çok istiyorum ama tadlari aşırı kötü oluyor bugün bimden aldım icebildm. Eki Görüntüle 3603193
Onu da denerim içeriği diyetisynme attım her gün 1 bardak icebilirsin dediarkadaşım harras markasını tavsiye etmişti,file marketten
Mersinliyim Mersin de yaşıyorum, bayramda Karadenizdeydim :)Mersin'de lisans y.lisans yaptım ama Fahri Mersinli ünvanım var 15 tatilde ordaydikkongre olursa kaçırmam hemen bildiri yazarım Karadenizliyim ve Karadeniz'de yaşıyorum
Yaa Pozcu Alanya fırını sokağında oturuyordum ordaMersinliyim Mersin de yaşıyorum, bayramda Karadenizdeydim :)
Ben kefir hiç sevmiyorum ve sevmediğim bir şeyin bana iyi geleceğine inanmadığımdan içmiyorum.Sade kefir içmeyi çok istiyorum ama tadlari aşırı kötü oluyor bugün bimden aldım icebildm. Eki Görüntüle 3603193
Ben iki defa diyetisyen ile çalıştım ama verimli olmadı. Başkasının yaptığı öğün planına uyamadığıma karar verdim:)İnsanların uzatmalı sevgilisi olur benim uzatmalı diyetisyenim var![]()
Yaa Pozcu Alanya fırını sokağında oturuyordum ordanasıl özledim 7 gün nerdeyse poZcuda o tantunici senin bu benim geZdik yeni yerler açılmış hiltonun karşısında bekledik epey tantuni sirasi
ne güzeldi o yıllar
nereye geldiniz Karadeniz'de?
Mersin'e 50 kilo ile gtmstm, mezunyt 70Biz Ordu da idik.
Afiyet olsun. O sıra beklediğiniz yer pek meşhur oldu ancak ben hiç gitmedim. Asrın var burada yıllardır çizgisi aynı çok severim ve lezzetlidir , biz oradan yeriz.
Mersin zaten gastronomi memleketi.. Sabah sıkma börek gözleme ayran, öğlen kebap lahmacun humus akşam döner tantuni vs. gece künefe, katmer, daha gece şırdan kokoreç :) Burada diyet yapmak zor vesselam :)