Kitapları hangi programdan dinliyorsunuz?Merhaba,
İnatlaşmadan ebeveynlik kitabını dinliyorum, başlayalı çok olmadı ama şimdiden bile faydalandigim, öğrendiğim o kadar şey oldu ki şiddetle tavsiye ederim.
Sevgiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitapları hangi programdan dinliyorsunuz?Merhaba,
İnatlaşmadan ebeveynlik kitabını dinliyorum, başlayalı çok olmadı ama şimdiden bile faydalandigim, öğrendiğim o kadar şey oldu ki şiddetle tavsiye ederim.
Sevgiler
Merhaba, storytel ya da audible platformlarından üyelik satın alarak kitap dinleyebilirsiniz. Ben Audible kullanıyorum, İngilizce kitap seçeneği çok fazla ama daha önce storytel de kullandım türkçe kitap arşivleri oldukça iyi. İnanılmaz keyifli. Hatta her zaman her uygulamaya bütçemiz yetmeyebilir YouTube da sesli kitap dinleyebileceğiniz kanallar var. En son Yu Hua Yaşamak adlı kitabı youtubedan sesli dinledim. Tavsiye ederim, sevgiler.Kitapları hangi programdan dinliyorsunuz?
Çok teşekkür ederim, sevgilerMerhaba, storytel ya da audible platformlarından üyelik satın alarak kitap dinleyebilirsiniz. Ben Audible kullanıyorum, İngilizce kitap seçeneği çok fazla ama daha önce storytel de kullandım türkçe kitap arşivleri oldukça iyi. İnanılmaz keyifli. Hatta her zaman her uygulamaya bütçemiz yetmeyebilir YouTube da sesli kitap dinleyebileceğiniz kanallar var. En son Yu Hua Yaşamak adlı kitabı youtubedan sesli dinledim. Tavsiye ederim, sevgiler.
Günaydın, storytelden dinliyorum, kitap okuma ortalamami epey yükseltti, ayrıca günlük trafikte (serviste) geçirdiğim 2 saati de stressiz, keyifli gecirmemi sağlıyor, tavsiye ederimKitapları hangi programdan dinliyorsunuz?
Tşk ederimGünaydın, storytelden dinliyorum, kitap okuma ortalamami epey yükseltti, ayrıca günlük trafikte (serviste) geçirdiğim 2 saati de stressiz, keyifli gecirmemi sağlıyor, tavsiye ederim
Selam,Merhabaelecda babilanka tavsiyen için çok teşekkürler, bir haftadır yapıyorum beğendim. Kızım yazın evde olacak, hem ingilizcesi gelişsin hem de bir uğraş olsun diye ona ingilizce desteği düşünüyorum da, 3e geçecek özel okulda okuyor bir miktar bazali var, ne tavsiye edersin? babilanka gibi bir yer olsa keşke her günlük ödevler falan?
Teşekkür ederim. Sizinde süreçteki deneyimlerinizi merak ediyorum takip edeceğimSelamlar Hanımlar,
Bu sabah 06:00'da kalktım. 10 dakika sessizlik zamanı ve 1 bardak su, 20 dakika meditasyon, sabah sayfası ve İslam ve Kadın kitabını okuyarak sabahın ilk rutin bloğunu tamamladım. Ardından kızlarımı uyandırdım ve 08:00'e kadar kızların okul hazırlıkları ile ilgilendim. Kızlar evden çıktıktan sonra 20 dakika oda oda evi toparladım. İşim bitince kendime bir bitki çayı yaptım ve Wise & Rise üzerinden Reyhan Çınar'ın Diksiyon eğitimini dinlemeye başladım. Diksiyon notlarım için tuttuğum bir defter var. Ona not alarak saat 09:00'a kadar eğitim videolarını izledim.
Saat 09:00'da kendime kahvaltı hazırladım. 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, ceviz, badem, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber ve kırmızı biber içeren bir tabak hazırladım. Yavaş yemeye ve çiğnemeye özen göstererek kahvaltımı yaptım. Ardından hazırlandım ve evden çıktım.
Geçen hafta Ayşegül Çoruhlu'nun eğitim videolarını izledim. Aralıklı Oruç beslenme düzenini sabah kahvaltı ve en geç 17:00'de biten bir akşam yemeği ile yapmanın en faydalı yöntem olduğunu ve bu yönetimi uygularken, kendimize sanki diyabet teşhisi konmuş gibi hareket etmemizi öneriyor. Hazır yaz döneminde girmişken bir deneme yapmak istiyorum. 1 Haziran-1 Eylül arası sabah 09:00'da kahvaltı, 16:30-17:00 arası akşam yemeği olacak şekilde beslenmeye niyet ediyorum. Çarşamba-Cuma-Cumartesi-Pazar zaten o saat aralığında evde olduğum için sorun ayarlayabilirim. Kalan üç gün evden getirerek ilerleyebilirim diye düşünüyorum. Bu süre içerisinde un ve şeker içeren her şeyden sanki şeker hastasıymışım gibi uzak durmaya da çalışacağım.
AyrıcaMia- nın yaptığı alışveriş detoksu sürecini çok beğendim. Hazır yiyecek ile ilgili sınırlama getiriyorken, bu süreçte ev eşyası, kıyafet, kitap, kozmetik gibi alışverişleri de kesmeyi denemek istiyorum. Evdeki ürünler ile yazı geçirmek istiyorum.
Benim de çok hoşuma gitmişti o bölüm,tüm bölümlerini öneririm ben de. İnsanın kendini keşfetme yolculuğuna çok keyifli eşlik ediyorHerkese Selamlar ,
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Bir önerim var: Aile Meselesi 'Kişisel Gelişmekten Yorulanlar' bölümünü dinlemeniz.
Ben skechers ın beyaz ayakkabılar için temizleyici köpüğünü kullanıyorum baya işe yarıyor.Selamlar Hanımlar,
Bir sorum olacaktı. Kızımın skechers beyaz spor ayakkabıları var. Ayakkabı epey kirlendi ve makinede yıkanınca siyah lekeler çıkmıyor. Ne kullanabilirim?
Beyaz sirke de işe yarıyorSelamlar Hanımlar,
Bir sorum olacaktı. Kızımın skechers beyaz spor ayakkabıları var. Ayakkabı epey kirlendi ve makinede yıkanınca siyah lekeler çıkmıyor. Ne kullanabilirim?