Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho

sezen yxixldxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
45
3
86
İzmir
arkadaşlar paulo coellho nun verenico ölmek istiyor u tavsiye ederim :1yes2: hayat görüşünüzü değiştirecek bundan eminim:içelim: :içelim: :enbuyukkk:

sadece o mu nerdeyse başka yazarları okumuyorumdiyeceğim.okumadıysan hac'ı da öneririm sezencim.bu güne kadar yazdığı tüm eserler var elimde ve onu uslubunu kimsede bulamıyorum bir insan hem bu kadar karmaşık hemde bu kadar yalın olmayı nasıl becerebilir anlamıyorum. tek kelimeyle mükemmel.

Ben en çok ''Piedra Irmağını Kıyısında Oturdum Ağladım'' diye bir romanı var onu sevdim. Gerçi diğerleri de güzel ama bu romanda anlatılan enteresan bir aşk öyküsü. Cidden de sonunda ağladım. Tavsiye ederim

Simyacıyı okuduğumda kitabın sonunda allak bullak olmuştum..Veronika da öyle.Müthiş bir kurgu,müthiş sürprizler..Seviyorum bu adamı ve kısa öz anlatımlarını...

ilk okudugum kitabi ''Piedra Irmağını Kıyısında Oturdum Ağladım" sonradan "simyaci"yi okudum...ardindan bikac kitabini daha "11dakika" dahil olmak üzere... tabiiki hepsini almanca okudum... "zahir" türkcesi var ama pek isinmadim bi kac sayfa sonra birakdim...

Bende ustekki arkadaslara sahsen katiliiyorum..P.coelho cok degisik bi yazar...size degisik duygular aktariyor...bende tavsiye ederim!

Tam bir Paulo Coelho hayranıyım.."Veronika Ölmek İstiyor" kitabını şu an okuduğum kitaptan önce okumuştum..Şu an "Portobello Cadısı" nı okuyorum..ve alışageldiğimiz üzere bu kitap da çok güzel..bir de ''Piedra Irmağını Kıyısında Oturdum Ağladım" kitabını şiddetle tavsiye ederim..Hatta..bence en kısa zamanda tün P.C. edebiyatını su gibi okuyun..Bir insan bu kadar yalın,düşündürücü,etkileyici yazabilir!!!

Piedra Irmağını Kıyısında Oturdum Ağladı, Simyacı ve Veronika Ölmek İstiyor...
Hepsini de okudum.

Hepsi de etkileyici kitaplardı...
Tavsiye edebilirim.
Ama Simyacı'nın yeri ayrı bende. :)

ben de var bu kitap ve kesinlikle tavsiye ederim..gerçekten çok sürükleyici ve insanı hayata bağlayıcı bir konusu var...ister istemez insan bu kitabı okuduktan sonra hayatını tekrar sorguluyor ve bazı dert yandığı konuların aslında küçük şeyler olduğunu anlayıp kendini hayata karşı nankör hissedebiliyor :)

Yeni bi kitap değil ama ben de SİMYACI adlı kitabı tavsiye ederim.kitapta çok farklı bi bakış açısı var

Neredeyse tüm kitaplarını okuduğum ve okumaktan zevk aldığım yazar...

En sevdiklerim;

''Veronika Ölmek İstiyor'' gerçekten iyiyidi,yazarın vurgu ve tespitlerini çok seviyorum..

Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum ve Ağladım (güzeldi)

Portobello Cadısı (çok sevmiştim)

Kazanan Yalnızdır (tatminsizlik böyle iyi anlatılabilir)

On Bir Dakika

Hepsini okurken kitabı kapatıp düşünmek ve tekrar deli gibi okumak istersiniz..

Ayrıca...

https://twitter.com/paulocoelho

Bu kitaplara - Kazanan Yalnızdır hariç, onu okumadım- Şeytan Ve genç Kadın'ı da eklemek isterim. Ancak, Portebella Cadısı'ndan sonraki kitaplarını sevmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…