Versemiydimm

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
kizlarr
4 cu ayda ben dogum yapali esim issiz kaldi. Issizlik maasi vardi tabiki. Ama rahat bir sekilde is ariyordu. Ama cok seciciydi.
6 ay evdeydi. Benimle birlikte.
Dedim zamaninda issizlik maas yetmicek. Ilerde sorun acar gir bir ise diye.
Son 1 aydir calisiyor.
Ama ortalma 1000 euro borcu var suan bankaya.
Haftaya izine gitceyiz. Benimde maasim yatti.
Diyor ki bana 500 euro verirmisin sana geri vericem yarina falan.
Bende kizdim iste vermedim. Tatilde harcicam.
Zamaninda dusunseydin bunlari girmezdin skintiya.
Haklimiyim yok verseydimmi? Geri vericegini biliyordum ama vermedim.
 

İşsizlik çok sevimli bir şey değil ama sonuçta bulmuş ve çalışıyor, eşler arasında kötü bir diyalog bu, keşke verseydiniz
 
Sonrada kizdi sinirlendi. Sen bana guvenmiyorsun . Isim dustu sana birdaha guvenmiyorum sana diye kizdi. Bende napim bana mi guvendin zamininda deidm sana bunu skintida oldugunda gelme bana diye haklimiyim?
 
Verseniz iyi olurmuş, hoş bir diyalog olmamış. Ben olsam bir daha size güvenmem, zor anımda yanımda olmaz diye kendi başımın çaresine bakmaya uğraşırım.
 
onun borcu varken siz tatilde nasıl harcayakasınız gönül rahatlıgıyla? geri vereceğini biliyormussunuz keşke verseydiniz.
 
hastalıkta sağlıkta evlendik neticede ben olsam düşünmez verirdim diyeceğim ama bizim hesabımız ortak. söz konusu bile olamazdı istemek direk ödenirdi borç. neticede hayat arkadaşısınız ve banka borcunu ödeyememek sıkıntılı. eşiniz mi önemli tatil mi?
 
İyi günde kötü günde sözü nerde kaldı kesinlikle vermeliydiniz.herseferinde haklımıyım haksızmıyım diye sormayın haksızsınız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…