Versemiydimm

Gidip gönlünü alın bence o zor durumdayken o parayı gönül rahatlığıyla tatilde harcayacağınızı sanmıyorum...

Ayıp etmişsin eşim istese maaşımın tamamını verirdim aramızda para pul lafi mı olur

Borç varken tatil yapabilme rahatlığı...
Banane benim değil eşimin borcu diye düşünüyorsunuz herhalde
Paranın esiri insanlar evlenmese keşke...

Eşim 4-5 ay çalısmadı işsizlik aldı.
ben çalışmıyorum.
eşim çalışırken kenara attığım para var bilir ama ne kadar sormaz hiç.
Sıkışınca harcadık.
Çalışmaya başlayınca da yerine koy ne kadar harcadıysan dedi

Bende yok ya da veremem deseydim eşim üzülecek strese girecek.o stres olunca doğal olarak ben üzülücem ne gerek var
Para yerine konur da güven zor

Diğer konularınızdan da biliyorum valla ben sizin eşinize üzülüyorum ya sahip olduğu eşten ötürü. Ve hâlâ daha tatilde harcıcam diyosunuz. Pes .

Yok artık
Ben daha eşimin sıkıntısı olduğunu o söylemeden anlar ve kendim teklif ederdim
Borç ne demek?
Eşsiniz siz ya
İnanamıyorum

Eşim bana bunu yapsa ben sanırım kendisine güvenimi kaybederdim
O iyi günde kötü günde dedikleri kötü gün bu işte ve siz bu sınavı verememişsiniz
Siz tatilde o parayı nasıl gönül rahatlığıyla harcayabileceksiniz eşinizin bankaya borcu varken?

Eşiniz anladığım kadarı ile şuanda çalışıyor,bence vermeliydiniz.
Eşim demeseniz bir arkadaşınızdan bahsettiğinizi düşünecektim.
Nedeni ise ortak alanda yaşıyorsunuz ve hayat müşterek senin benim olmaması gerekiyor.

eşler arasında böyle şeylerin lafı mı olur yaw, çok ilginç geldi...

Bence siz onun rahat tavırlarına kızgınsınız. İşşiz kaldı ve rahat rahat iş aradı diyorsunuz. Erkeğin işsiz kalması kadın içinde çok zor. Onu bu konuda sorumlu tutuyorsunuz. Detayları bilemem, haklı da olabilirsiniz haksız da.
Parayı da kızgınlığınızdan vermediniz, aslında onu cezalandırmak istediniz. Param var ama sana vermiycem zamanında çalışsaydın, para biriktirseydin vs. vs.
Ama çözmeniz lazım. Çünkü onu kırdınız, gururunu incittiniz. Böyle durumlarda ya parayı verin, ya da o parayı ondan saklayın.
Bence şuan oturup bi düşünme vakti.

Sandığınız kadar masum bir durum değil. Yurtdışında maalesef bunu çok yapıyorlar. Çalışmayıp issizlikle gecinmeye çalışan büyük bir tembel kitle var.
Adam iş begenmiyor çalışmıyor diyor. O kocasını daha iyi tanır, demekki bir bildiği var. Biraz parasızlıgın ne olduğunu anlasınki bidakine iş begenmemezlik yapmasın be bunu bir huy haline getirmesin diye tepkisini koymuş.
İyi yapmış bence

Hayat arkadaşınız farkındamısınız, kapı komşusunuz değil. Çok ayıp etmişsiniz. Borç kelimesinin geçmesi bile ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…