• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Versemiydimm

Yahu adam çalışmasa evde g.t büyütse tamam kendini çocuğunu güvenceye al da önünde sonunda girmiş bir işe çalışıyor geri de vereceğim demiş. Kimin kredi kartı borcu falan yok ki 2 kişi çalıştığımız halde..

Ben benimkine bencil derdim,akşam özür dileyecem sıkışmış adam borc ver diyor ve vereceğini biliyorum diyorsunuz ama vermiyorsunuz düşman olsa gelse sıkıştım dese elimden geleni yaparim kaldı ki eş.

Eşiniz eğer size "yarın veririm" dediyse ortada büyük problem var demektir. Bu problemde paraya ne kadar bağlı olduğunuzdur.

Eşiniz sizin parayı o kadar çok sevdiğinizi biliyor ki sizden parayı; sevdiğiniz, taptığınız şeyi isterken bile çekinip yarın veririm diyor. Sevgilimle dışarı çıkıyoruz, mesela ben ona bir yere gitmeden önce örneğin 20tl varsa cebimde veriyorum, başlarda çok laf yapıyordu fakat alıştı oda artık. Sonra o tek elden ne yapsak harcıyor. Bazen ben fazla veriyorum cebinde kalıyor bazen verdiğimin 3 katını cebinden harcıyor fakat hiç lafı dönmüyor aramızda. Para bu sonuçta sevgimizden kıymetli mi?

Eşinize para vermemeniz değil, eşinizin para isterken "yarın veririm" demesi ilişkinizde ki problemdir.

Adam kumara ickiye harcar falan ozaman verilmez gerci oyle adamla evlide kalinmaz ama bu tarz seyler yasanir biraz sorumsuzluk etmia agirdan almis is aramayi ama yinede para vermemek icin sebep degil bence vermeniz gerekirdi zor durumda en yakini sizsiniz

vermeliydin. işsiz diye suçlu mu oldu. çalışıyor işte adam artık.

Ev arkadaşınız değil hayat arkadaşınız farkında mısınız?
Alıp kaçacak hali yok ya adamın.
Ayrıca madem sıkışıksınız neden tatile gidiyorsunuz ilginç.
Şu zoruma eklenecek bir şey bulamıyorum resmen ya adam hasta falan olsa hiç çalışmasa ,kadına bir şey olsa işsiz kalsa ne olacak acaba

Eşim bana hergün harçlığımı bırakır yıllardır.
Sıkıştığı zamanlarda oldu ben sırf benden istemeye çekiniyor diye gece uyurken cebine koyardım mahçup olmasın diye
Yaptığınız ayıp bunun yanı sıra hiç mi bir vijdani yükümlülük çekmediniz vermediğinizde şaşırdım doğrusu

Sizinkine evlilik denmez ancak ev arkadaşlığı denir, kocanız borcu ne için yaptı , kumar falan mı oynadı da vermek istemiyorsunuz. Çocuğun evin ihtiyacını kim karşıladı o çalışmıyorken. Bunlarda önemli

İnşallah siz işsiz kalmazsınız, kocanız size bir ekmek vermese müstahak , ki ben vermem senin gibi insana. Zor durumdayken bana gelme diyen kişisiniz siz, sizde aç kalsanız eşinize gitmiceksiniz

Sonrada kizdi sinirlendi. Sen bana guvenmiyorsun . Isim dustu sana birdaha guvenmiyorum sana diye kizdi. Bende napim bana mi guvendin zamininda deidm sana bunu skintida oldugunda gelme bana diye haklimiyim?

Gerçekten söylediniz mi bu lafları :KK57:
Kime gidecek sıkıntısı olduğunda eşinden başka
Eşim bana böyle bir şey dese bir dakika durmam o evde, ne korkunç bir insansınız

Galiba vermediginize biraz pisman oldunuz ki soruyorsunuz.Ben esim borc isteyecek durumdayken tatili dusunemem herhalde.Siz para istediginizde esiniz size vermiyormu?

Back
X