• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Versemiydimm

Ben olsam verirdim evlenince paralarin ortak olmasi lazim bizim aramizda sorum olmayan tek sey maddiyat suanlik ailesine vermeyecegi surece parami kocamdan sakinmam issizlik tercih degil hele egitimi varsa her isi begenmemesi normal

Ben de çalıştım yeri geldim ne borcu bırakın kendime dahi bir şey alamdım kazanılan para ortaktır.Sonuçta yine eve harcayacak o borç da hanenizin ortak borcu.Sadece şu olur aramızda diyelim ben o ay kendime özel bir şey alacaksam onun parasını istediyse veirirm ama diğer ayda onu bana alır.

kizlarr
4 cu ayda ben dogum yapali esim issiz kaldi. Issizlik maasi vardi tabiki. Ama rahat bir sekilde is ariyordu. Ama cok seciciydi.
6 ay evdeydi. Benimle birlikte.
Dedim zamaninda issizlik maas yetmicek. Ilerde sorun acar gir bir ise diye.
Son 1 aydir calisiyor.
Ama ortalma 1000 euro borcu var suan bankaya.
Haftaya izine gitceyiz. Benimde maasim yatti.
Diyor ki bana 500 euro verirmisin sana geri vericem yarina falan.
Bende kizdim iste vermedim. Tatilde harcicam.
Zamaninda dusunseydin bunlari girmezdin skintiya.
Haklimiyim yok verseydimmi? Geri vericegini biliyordum ama vermedim.
Verip kurtulsaydınız :)

Bence vermeniz gerekir çünkü hem hayat arkadaşınız hem çocuğunuzun babası.
Evlilikte senin paran benim param olmamalı çünkü artık insanlar biz oluyor tatilinizi de iptal edebilirsiniz bence çünkü hiçbir şey evdeki huzurdan daha önemli değil

Anlamiyorsunuz esim bir yerde toplu para gorunce harcamak ister. Gecen kenarda 100 euro vardi istedi verdim. Kendi biriktidigi para vardi onuda harcamak icin hep aklindaydi. Diyroum ona kenarda para duruyorsa harcama. Kenarda dursun lazim olur gereksiz seyelre harcama diye.
Vermesine veririm..
Iyi de bunun soyleme adabi bu degil.

Keske verseydınız. Siz istediğinizde eşiniz size bu şekilde davransaydı hoşunuza gidermiydi.

kizlarr
4 cu ayda ben dogum yapali esim issiz kaldi. Issizlik maasi vardi tabiki. Ama rahat bir sekilde is ariyordu. Ama cok seciciydi.
Son 1 aydir calisiyor.
İyi günde varsın kötü günde yoksun yani pess

Sonrada kizdi sinirlendi. Sen bana guvenmiyorsun . Isim dustu sana birdaha guvenmiyorum sana diye kizdi. Bende napim bana mi guvendin zamininda deidm sana bunu skintida oldugunda gelme bana diye haklimiyim?
Haksızsın eşler birbirine yardım etmeyecekse ne diye var o zaman ?Bu parayı sokakta yemedi heralde değilmi ? Müşterek ihtiyaçlarını karşılandı diye düşünüyorum. Çok ayıp etmişsiniz

kizlarr
Son 1 aydir calisiyor.

Cok ozur diliyorum benim içim fessat sizle alakasi yok ama başlik olmuşmu şmdi :) siz beni guldurdunuz allahta sizi guldursun :))))

haksızsınız. borç varken tatilde harcıcam diye vermemek bencillik.

ama bi yandan da erkekler hak ediyorlar.

verseniz kıymet mi bilcekti sanki... ben yapamam böyle o yüzden yapan kadınlara özeniyorum resmen

Empati kur.

Senin borcun olsa ve eşinde para varken sana vermese ne düşünürdün?

Yanlış yapmışsın.

Ya böyle saçma seymi olur cidden benim çok zoruma giderdi hayatımı birlestirdiğim insandan para için böyle tepki almak siz evliyken bile sen ben olmuşsunuz siz olamamışsınız

bu gerçek mii ya :oha: şimdi ekran görüntünü alıp eşime atmak istedim.kıymet bilsin adamlar az:sinirli:

Back
X