Cnm aynısı benim babamda da var,4 nisan sabahı baş dönmesi terlemeyle uyandı,hemen acile gittik,nörologdu kbb derken vertigo teşhisi konuldu...ort 2 hafta raporluydu dinlendi evde,doktor her an tekrar olabilir,artık herkeste var filan dedi...
bi de üzerine yapılan tetkiklerde damar tıkanıklığı çıktı,var işte herşeyde bi hayır,haberimiz olmayacaktı yoksa...
Allah'ım bi daha göstermesin...
Aklım hep onda... :18:
Eşinede acil şifalar diliyorum...
geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum. benimde annemin 1 seneye yaklaştı rahatsızlığı. şimdi daha iyi tabi ama ilk zamanlar çok çektik çok kalabalık, yüksek ses, karışık renkler, televizyon vs vs hepsi çok etkiliyodu ama şimdi çok şükür daha iyi...
geçmiş olsun Allah şifa versin eşinize ben yaklaşık 4 senedir vertigo hastasıyım 2 yıl önce ilaç kullanmayı kesmiştim çok iyi bir tedaviyle atak da geçirmiyordum ama hayatımda yaşadığım stres ve kötü olaylardan ötürü yine atak geçirmeye başladım ve menier hastalığına ilerlediğini söyledi çok zor bir hastalık hayatımı felç ediyor inş. tez zamanda Allah herkese şifa verir.
Cnm aynısı benim babamda da var,4 nisan sabahı baş dönmesi terlemeyle uyandı,hemen acile gittik,nörologdu kbb derken vertigo teşhisi konuldu...ort 2 hafta raporluydu dinlendi evde,doktor her an tekrar olabilir,artık herkeste var filan dedi...
bi de üzerine yapılan tetkiklerde damar tıkanıklığı çıktı,var işte herşeyde bi hayır,haberimiz olmayacaktı yoksa...
Allah'ım bi daha göstermesin...
Aklım hep onda... :18:
Eşinede acil şifalar diliyorum...
canım geçmiş olsun bende de var ve atak şeklinde oluyor.6 ayda bir 2 -3 hafta devam eder.sonra aralarda olur.hele üzüntü stres iyice tetikler.kalabalık yerlerden uzak durulmalı.dönen şeylere bakamam mesela.bir de böyle geometrik halı kilim desenleri çok kötü yapar.bu aralar gene oluyor.elim ayağım boşalıyor.bir de tansiyonumu düşürür benim.inan o kadar yaygın ki bu hastalık kime söylesem ya onda var yada ailesinden birinde. Allah dermansız dert vermesin. çok şükür halimize
Ben de 1-2 gun asiri bas donmesi yasamistim, gece yarisi basim donerek uyaniyodum sabah da oyle.
O zaman netten arastirirken gormustum bu hastaligi.
Ama o 2 gun cok kotuydum.
Allah herkese acil sifalar versin.