iç sesini sustur....Herşey güzel olacak,bu kaygılar normal ama ağlama nöbetlerine varacak kadarı değil!videolar var iç sesi engellemek için bunları izle!Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah!günaydın değerli hanımlar, biraz içimi dökmek istedim.. 7.5aylık hamıleyım allaha bin şükür. Gebelikte yapılması gereken rutin testlerimi yaptırdım(detaylı usg,2li tarama) hepsi iyi çıktı doğuma 2.5 ay gibi bir süre kaldı . Şu aralar bitmek bilmeyen vesveseler dua edıyorum yok surekli beynımde bır ses konusuyor.((
bebeğinde birsey varsa,zaten sağlıklı değil yani böyle acayip şeyle dün oturdum ağladım yine eşim destek ve teslimiyetçi biri o biraz sakinleştirdibu ağlama nöbetleri kötü düşüncelerden kurtulmak için var mı öneriniz_? farklı bır doktora gıtsem tekrar detaylı ve renkli usg için yavrumu görsem acaba geçer mi biraz rahatlarım gibi geliyor ,böyle düşünüp kuruntu yaptığım için günaha girdiğimi düşünüyorum bazen çünkü eşim inanılmaz teslimiyetçi aslında bende öyleyim derdim hep ama başa çıkamamaya başladım kendimle..
Vesveseye ehemmiyet verdikce siser, uzerinde durmazsan kaybolur gider insaAllah.. Oyle dusunmeye calis.. Felak Nas oku bolca..günaydın değerli hanımlar, biraz içimi dökmek istedim.. 7.5aylık hamıleyım allaha bin şükür. Gebelikte yapılması gereken rutin testlerimi yaptırdım(detaylı usg,2li tarama) hepsi iyi çıktı doğuma 2.5 ay gibi bir süre kaldı . Şu aralar bitmek bilmeyen vesveseler dua edıyorum yok surekli beynımde bır ses konusuyor.((
bebeğinde birsey varsa,zaten sağlıklı değil yani böyle acayip şeyle dün oturdum ağladım yine eşim destek ve teslimiyetçi biri o biraz sakinleştirdibu ağlama nöbetleri kötü düşüncelerden kurtulmak için var mı öneriniz_? farklı bır doktora gıtsem tekrar detaylı ve renkli usg için yavrumu görsem acaba geçer mi biraz rahatlarım gibi geliyor ,böyle düşünüp kuruntu yaptığım için günaha girdiğimi düşünüyorum bazen çünkü eşim inanılmaz teslimiyetçi aslında bende öyleyim derdim hep ama başa çıkamamaya başladım kendimle..
kuruntu kurut günaha girenide ilk defa duydum. neyse senin inancın senin düşüncen de... bunları her anne yaşıyor. sana özel değil. o anlarda eger uzanabiliyorsan uzan, gözlerini kapat karına elini koy ve bebeğini düşün. yada ne seni mutlu ediyorsa onu düşün, büyüdüğünü büyüme sürecini vs.. cicek böecek artık ne mutlu ediyorsa onu düşün :)günaydın değerli hanımlar, biraz içimi dökmek istedim.. 7.5aylık hamıleyım allaha bin şükür. Gebelikte yapılması gereken rutin testlerimi yaptırdım(detaylı usg,2li tarama) hepsi iyi çıktı doğuma 2.5 ay gibi bir süre kaldı . Şu aralar bitmek bilmeyen vesveseler dua edıyorum yok surekli beynımde bır ses konusuyor.((
ya ben bu köpek şeytan vesvele üçgeninizi anlamadım ? hormonlar ve annelik koruma içgüdüsü ne zaman şeytanana bağlandı? kavga çıkartmak , görüşünüz saçma demek istemiyorum. saygım var da gerçekten kafamda bağlayamadım...istersen konu da başka yerlere dağılmasın özelden yaz bunu bana..Euzu Besmele okuyun her geldiginde seytan Allahin.cellecelaluhu kopegiyse sahibine siginmak lazim,ve vesvesenin giymesini istiyorsaniz ferahlayip rahatlayin cunku seytani bu sinir eder ama kederlenip uzulurseniz vesveseyi cogaltir ,doktor sorun yok diyor bir rahatsizlik yok ortada bu bariz vesvese uzulmeyin rahatlayin gulun gecin
Çoğu hamile bayanın yaşadığı korkular bunlar.bide benim gibi kaybı olan hamileler varsa...bence iç sesinizi susturmaya çalışmak baskılamak anlamına gelir.bunu yapmayın.sadece kendinize ;çoğu hamile kadının düşündüğü şeyler olduğunu,anne olmanın zaten sürekli endişelenmek demek olduğunu söyleyin.ben normalim bu tür korkularım endişelerim çok normal deyin kendinize.ki bende öleyim her hafta doktora gidiyorum görünce rahatlıyorum.karnımda öldümü yaşıyomu ,kan mı geldi gelcekmi...ama normal olduğunu biliyorum rahatlıyorum...günaydın değerli hanımlar, biraz içimi dökmek istedim.. 7.5aylık hamıleyım allaha bin şükür. Gebelikte yapılması gereken rutin testlerimi yaptırdım(detaylı usg,2li tarama) hepsi iyi çıktı doğuma 2.5 ay gibi bir süre kaldı . Şu aralar bitmek bilmeyen vesveseler dua edıyorum yok surekli beynımde bır ses konusuyor.((
Çoğu hamile bayanın yaşadığı korkular bunlar.bide benim gibi kaybı olan hamileler varsa...bence iç sesinizi susturmaya çalışmak baskılamak anlamına gelir.bunu yapmayın.sadece kendinize ;çoğu hamile kadının düşündüğü şeyler olduğunu,anne olmanın zaten sürekli endişelenmek demek olduğunu söyleyin.ben normalim bu tür korkularım endişelerim çok normal deyin kendinize.ki bende öleyim her hafta doktora gidiyorum görünce rahatlıyorum.karnımda öldümü yaşıyomu ,kan mı geldi gelcekmi...ama normal olduğunu biliyorum rahatlıyorum...
Arkadasim ortada bir sorun gorunmuyor bebek anne saglikli hersey normal.ama.arkadas kuruntu yapmiyormu ben mi yanlis anladim ?onun icin vesvesedir onemsemeyin dedim ne var bunda ? Anne zaten dusunur cocugunun ve kendi sagligini ama birsey olacak soyle olacak kotu olacak bu evhama girerya ben bu köpek şeytan vesvele üçgeninizi anlamadım ? hormonlar ve annelik koruma içgüdüsü ne zaman şeytanana bağlandı? kavga çıkartmak , görüşünüz saçma demek istemiyorum. saygım var da gerçekten kafamda bağlayamadım...istersen konu da başka yerlere dağılmasın özelden yaz bunu bana..
bir şey yok. zaten fikrimiz de ortak. ben benzetmeyi anlayamadım...Arkadasim ortada bir sorun gorunmuyor bebek anne saglikli hersey normal.ama.arkadas kuruntu yapmiyormu ben mi yanlis anladim ?onun icin vesvesedir onemsemeyin dedim ne var bunda ? Anne zaten dusunur cocugunun ve kendi sagligini ama birsey olacak soyle olacak kotu olacak bu evhama girer
Bende neyi anlamadiginizi anlayamamisimbir şey yok. zaten fikrimiz de ortak. ben benzetmeyi anlayamadım...
Bende neyi anlamadiginizi anlayamamisimbir hoca boyle bir benzetme yapmisti ondan oyle yazdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?