Vesveselerden Kurtulmak İstiyorum

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
günaydın değerli hanımlar, biraz içimi dökmek istedim.. 7.5aylık hamıleyım allaha bin şükür. Gebelikte yapılması gereken rutin testlerimi yaptırdım(detaylı usg,2li tarama) hepsi iyi çıktı doğuma 2.5 ay gibi bir süre kaldı . Şu aralar bitmek bilmeyen vesveseler dua edıyorum yok surekli beynımde bır ses konusuyor. :( :(((
bebeğinde birsey varsa,zaten sağlıklı değil yani böyle acayip şeyle dün oturdum ağladım yine eşim destek ve teslimiyetçi biri o biraz sakinleştirdi :( bu ağlama nöbetleri kötü düşüncelerden kurtulmak için var mı öneriniz_? farklı bır doktora gıtsem tekrar detaylı ve renkli usg için yavrumu görsem acaba geçer mi biraz rahatlarım gibi geliyor ,böyle düşünüp kuruntu yaptığım için günaha girdiğimi düşünüyorum bazen çünkü eşim inanılmaz teslimiyetçi aslında bende öyleyim derdim hep ama başa çıkamamaya başladım kendimle..

Cnm böyle yapma neden bır sorun olsunki bebeğinde. bak benim kayınvalidem kayın pederim doğuştan işitme engelli bna herkes genetik birşey olablirmi dy esoruyor çok vesvese yapıyordum ama artık yapmıyorum çünkü eşim ve ben sağlıklıyız olduki Rabbim verecekse zaten verir. bi sebep gerekemz engelli olur. ama Rabbim onu sağlıklı getirecekse btun sebeplere rağmen sağlığını verir herseyi yaratn Allah. tutki sağlıklı doğdu doğduktan sonra bir kaza yaşadı engelli oldu. yani bunu bu şekilde kafaya takarsak herkez kafayı yemesi lazım herkes endişeden ölür biter. yarın neolacağımızı kim biliyor sen Allaha dua et sağlığıda engelide veren Allah herturlu evlatlarımız başımızın üstünde ne güzel bi sebep bi sorun yok mutluluğunu yaşa tatlım

günaydın değerli hanımlar, biraz içimi dökmek istedim.. 7.5aylık hamıleyım allaha bin şükür. Gebelikte yapılması gereken rutin testlerimi yaptırdım(detaylı usg,2li tarama) hepsi iyi çıktı doğuma 2.5 ay gibi bir süre kaldı . Şu aralar bitmek bilmeyen vesveseler dua edıyorum yok surekli beynımde bır ses konusuyor. :KK43: :KK43:((
bebeğinde birsey varsa,zaten sağlıklı değil yani böyle acayip şeyle dün oturdum ağladım yine eşim destek ve teslimiyetçi biri o biraz sakinleştirdi :KK43: bu ağlama nöbetleri kötü düşüncelerden kurtulmak için var mı öneriniz_? farklı bır doktora gıtsem tekrar detaylı ve renkli usg için yavrumu görsem acaba geçer mi biraz rahatlarım gibi geliyor ,böyle düşünüp kuruntu yaptığım için günaha girdiğimi düşünüyorum bazen çünkü eşim inanılmaz teslimiyetçi aslında bende öyleyim derdim hep ama başa çıkamamaya başladım kendimle..
iç sesini sustur....Herşey güzel olacak,bu kaygılar normal ama ağlama nöbetlerine varacak kadarı değil!videolar var iç sesi engellemek için bunları izle!Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah!

ah ah ben de oyleydim halen de oyleyim. beni biraz da buradaki "malesef beegimi kaybettim" konusu cok etkiledi. 30. haftaya kadar 3 kere detayliya girdim. en son girdigim.detayli da sagolsun okadar cok ilgilendi okadar cok sey anlatti ki sukrolsun o beni biraz rahatlatti ama surekli dua halindeydim cok sukur. dogum yaptim halen daha o vesvese devam ediyor malesef. sadeceevladim icin degil esim kendim annem babbam kardeslerim icin de bi virus gibi yayildi. psikiyatriye gidicem randevu aldim. allah affetsin ben de boyleyim yani. sanirim biraz kendimizi teelkin edip sukretmemiz lazim.

kızlar çok tesekkur ederım desteğiniz için , zaten aklıma ilk burası geliyor birsey olduğunda :)

günaydın değerli hanımlar, biraz içimi dökmek istedim.. 7.5aylık hamıleyım allaha bin şükür. Gebelikte yapılması gereken rutin testlerimi yaptırdım(detaylı usg,2li tarama) hepsi iyi çıktı doğuma 2.5 ay gibi bir süre kaldı . Şu aralar bitmek bilmeyen vesveseler dua edıyorum yok surekli beynımde bır ses konusuyor. :KK43: :KK43:((
bebeğinde birsey varsa,zaten sağlıklı değil yani böyle acayip şeyle dün oturdum ağladım yine eşim destek ve teslimiyetçi biri o biraz sakinleştirdi :KK43: bu ağlama nöbetleri kötü düşüncelerden kurtulmak için var mı öneriniz_? farklı bır doktora gıtsem tekrar detaylı ve renkli usg için yavrumu görsem acaba geçer mi biraz rahatlarım gibi geliyor ,böyle düşünüp kuruntu yaptığım için günaha girdiğimi düşünüyorum bazen çünkü eşim inanılmaz teslimiyetçi aslında bende öyleyim derdim hep ama başa çıkamamaya başladım kendimle..
Vesveseye ehemmiyet verdikce siser, uzerinde durmazsan kaybolur gider insaAllah.. Oyle dusunmeye calis.. Felak Nas oku bolca..

Euzu Besmele okuyun her geldiginde seytan Allahin.cellecelaluhu kopegiyse sahibine siginmak lazim,ve vesvesenin giymesini istiyorsaniz ferahlayip rahatlayin cunku seytani bu sinir eder ama kederlenip uzulurseniz vesveseyi cogaltir ,doktor sorun yok diyor bir rahatsizlik yok ortada bu bariz vesvese uzulmeyin rahatlayin gulun gecin

kuruntu kurut günaha girenide ilk defa duydum. neyse senin inancın senin düşüncen de... bunları her anne yaşıyor. sana özel değil. o anlarda eger uzanabiliyorsan uzan, gözlerini kapat karına elini koy ve bebeğini düşün. yada ne seni mutlu ediyorsa onu düşün, büyüdüğünü büyüme sürecini vs.. cicek böecek artık ne mutlu ediyorsa onu düşün :)
herşey senin elinde :)

Euzu Besmele okuyun her geldiginde seytan Allahin.cellecelaluhu kopegiyse sahibine siginmak lazim,ve vesvesenin giymesini istiyorsaniz ferahlayip rahatlayin cunku seytani bu sinir eder ama kederlenip uzulurseniz vesveseyi cogaltir ,doktor sorun yok diyor bir rahatsizlik yok ortada bu bariz vesvese uzulmeyin rahatlayin gulun gecin
ya ben bu köpek şeytan vesvele üçgeninizi anlamadım ? hormonlar ve annelik koruma içgüdüsü ne zaman şeytanana bağlandı? kavga çıkartmak , görüşünüz saçma demek istemiyorum. saygım var da gerçekten kafamda bağlayamadım...istersen konu da başka yerlere dağılmasın özelden yaz bunu bana..

Çoğu hamile bayanın yaşadığı korkular bunlar.bide benim gibi kaybı olan hamileler varsa...bence iç sesinizi susturmaya çalışmak baskılamak anlamına gelir.bunu yapmayın.sadece kendinize ;çoğu hamile kadının düşündüğü şeyler olduğunu,anne olmanın zaten sürekli endişelenmek demek olduğunu söyleyin.ben normalim bu tür korkularım endişelerim çok normal deyin kendinize.ki bende öleyim her hafta doktora gidiyorum görünce rahatlıyorum.karnımda öldümü yaşıyomu ,kan mı geldi gelcekmi...ama normal olduğunu biliyorum rahatlıyorum...

Bol bol dua okuyun. İçinizi ferahlatıcaktır:KK60:
Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin bi an önce

Çoğu hamile bayanın yaşadığı korkular bunlar.bide benim gibi kaybı olan hamileler varsa...bence iç sesinizi susturmaya çalışmak baskılamak anlamına gelir.bunu yapmayın.sadece kendinize ;çoğu hamile kadının düşündüğü şeyler olduğunu,anne olmanın zaten sürekli endişelenmek demek olduğunu söyleyin.ben normalim bu tür korkularım endişelerim çok normal deyin kendinize.ki bende öleyim her hafta doktora gidiyorum görünce rahatlıyorum.karnımda öldümü yaşıyomu ,kan mı geldi gelcekmi...ama normal olduğunu biliyorum rahatlıyorum...

evet ya tekrar gideyim bende doktora eşim istemiyor evime çok yakın zaten gider gelirim napıyım allahım sen görüyorsun yardım et :(((

ya ben bu köpek şeytan vesvele üçgeninizi anlamadım ? hormonlar ve annelik koruma içgüdüsü ne zaman şeytanana bağlandı? kavga çıkartmak , görüşünüz saçma demek istemiyorum. saygım var da gerçekten kafamda bağlayamadım...istersen konu da başka yerlere dağılmasın özelden yaz bunu bana..
Arkadasim ortada bir sorun gorunmuyor bebek anne saglikli hersey normal.ama.arkadas kuruntu yapmiyormu ben mi yanlis anladim ?onun icin vesvesedir onemsemeyin dedim ne var bunda ? Anne zaten dusunur cocugunun ve kendi sagligini ama birsey olacak soyle olacak kotu olacak bu evhama girer

Arkadasim ortada bir sorun gorunmuyor bebek anne saglikli hersey normal.ama.arkadas kuruntu yapmiyormu ben mi yanlis anladim ?onun icin vesvesedir onemsemeyin dedim ne var bunda ? Anne zaten dusunur cocugunun ve kendi sagligini ama birsey olacak soyle olacak kotu olacak bu evhama girer
bir şey yok. zaten fikrimiz de ortak. ben benzetmeyi anlayamadım...

POZİTİF düşün arkadaşım inan bana doğuma bi okadar rahat gidersin lohusalığın o kadar rahat geçer kötü düşünceleri kendinden uzaklaştır.

Back
X