- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi Tarcinin annesi
-
Çok teşekkürler sanırım öyle yapacağım ama denemiş olan olsaydı daha rahat güvenecektim
Sanırım öyle yapıcağım hepsiyle gidip görüşeceğiö çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinGidin görüşün
Tokat ta kaç veteriner vardır ki kediden anlayan
Yani daha çok besi hayvanı vs ile ilgilenirler
O nedenle sayı azdır araştırın tek tek
Üniversitede veterinerlik bölümü varsa onlara da bakın belki klinikleri de vardır
Arkadaşım var 15 yıllık veteriner ama en yakın arkadaşı kedisini üniversiteye götürüyor zira bizim arkadaş büyük baş biliyor hep onunla ilgilenmiş neden riske atayım kediyi ben anlayamazsam ya diyor
Çok sevinirim adresi de paylaşabilirsenizTokat merkez veteriner kliniği var oraya gidebilirsiniz adresi yazabilirim isterseniz
link vermek yasak fakat verdiğim ismi arama motoruna yazarsanız sosyal medyada hesabı var oradan inceleyebilirsiniz adresi de orda yazıyor özelden atarım ben şimdi ama isterseniz yinede inceleyin sayfalarınıÇok sevinirim adresi de paylaşabilirseniz
Tamam çok teşekkürler ☺link vermek yasak fakat verdiğim ismi arama motoruna yazarsanız sosyal medyada hesabı var oradan inceleyebilirsiniz adresi de orda yazıyor özelden atarım ben şimdi ama isterseniz yinede inceleyin sayfalarını