Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tokatta güvenilir bir veteriner arıyorum. Hem fiyat olarak zorlamayacak hem de oğlumu rahatça emanet edebileceğim. Yavru bir kedim var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çevrenizdeki kliniklere bir bakın hepsini not alın sonra tek tek heryerde kliniği ve hekimi aratın yorumları okuyun hakkında bilgi edinmeye çalışın, kendi sitelerini inceleyin. Mümkünse kliniği gidin görün, hekimle bir görüşün. Ben o şekilde aradım. Ayrıca hangi ünv mezun olmuş ne yapmış, ne yazmış onlarada baktım, öğrendim.
Bikaç kişinin "denedim çok harika hep gidiyoruz iyi" demesine çokta güvenmeyin. Tavsiye almak insanın kafasında fikir oluşturuyor tabi kolaylık oluyor bende çok aradım bu şekilde ama kendinizin içine sinmesi daha önemli. Misal tavsiye edilen klinikle ilgili arastırma yapmaya başlıyorum bı bakıyorum feci şikayetler var filan. O yüzden kendiniz içinize sine sine araştırın. Aynı şehirde olsak tavsiye verirdim ama kendinizde bir görün yinede tavsiye edilse bile.
Üniversitede veterinerlik bölümü varsa onlara da bakın belki klinikleri de vardır
Arkadaşım var 15 yıllık veteriner ama en yakın arkadaşı kedisini üniversiteye götürüyor zira bizim arkadaş büyük baş biliyor hep onunla ilgilenmiş neden riske atayım kediyi ben anlayamazsam ya diyor
Üniversitede veterinerlik bölümü varsa onlara da bakın belki klinikleri de vardır
Arkadaşım var 15 yıllık veteriner ama en yakın arkadaşı kedisini üniversiteye götürüyor zira bizim arkadaş büyük baş biliyor hep onunla ilgilenmiş neden riske atayım kediyi ben anlayamazsam ya diyor
link vermek yasak fakat verdiğim ismi arama motoruna yazarsanız sosyal medyada hesabı var oradan inceleyebilirsiniz adresi de orda yazıyor özelden atarım ben şimdi ama isterseniz yinede inceleyin sayfalarını
link vermek yasak fakat verdiğim ismi arama motoruna yazarsanız sosyal medyada hesabı var oradan inceleyebilirsiniz adresi de orda yazıyor özelden atarım ben şimdi ama isterseniz yinede inceleyin sayfalarını