Feza, lütfen bunu yap, karnesiyle birlikte, sahipli hayvanı elinden aldıkları için mahkemeye vereceğini söyle
O yavrunun karnesi yoktu malesef kindarcım malesef...
onu anladım. bi veterinere gidip çıkart işte geçmişe yönelik. attraente öyle demiş sanırım...
Keşke daha açık yazabilseydim fakat tek söyleyebileceğim şey belediyelerin çok karmaşık kurumlar olduğu, siyasi kurumlarda düzen çok farklı işliyor malesef
Bu tarz konularda olabildiğnce uzak durmak gerekiyor çünkü sadece isim olarak var veterinerlik işleri .. vs
hiç bir işlem yapamadıklarını söyleyebilirlerdi hiç almayabilirlerdi o zmn bir çözüm bulunurdu mutlaka ama ne bileyim ben iyimser olmak istiyorum sanırım..
Çiğdem Hanım özel mesaj atamıyorum mesaj hakkım 100 altında olduğu için. Eğer mail adresinizi verirseniz ordan size mail atsam olur mu? Çünkü mahallenin ismini de vermek gerekebilir..
Seni anlıyorum ama onlar işlerini yapmıyorsa birinin onları dürtmesi, işin peşini bırakmaması gerek. İsim veremiyorum böyle bir belediye ile karakolluk olduk zamanında, sokaktan topladıkları hayvanları geri getirmedikleri gibi, belediye çalışanları hayvan bakan insanları tehdit edip, para sızdırıyorlardı, aynı belediyenin bir çalışanı da geceleri para karşılığı hayvan zehirliyordu. Ta ki bize denk gelene kadar. Annem kemoterapi görüyordu o zamanlar, rahmetli adamlardan birini buldu, sokak köpeklerini zehirletmek isteyenlerden biri gibi ona para verdi, adam köpekleri zehirlemek için gece 2 civarı sokaktaydı, polis suç üstü yaptı. Belediyenin altı üstüne geldi. Ardından o barınağa gerçek bir veteriner atandı 7 yıldır orayı güllük gülistanlık idare ediyor adam, tüm personeli değiştirdi. Yani demem o ki bizler peşini bırakırsak onlar istediğini yapar. Bırakmamak lazım. Ancak takipçisi olarak bir şeyleri değiştirebiliriz çünkü bizi yönetenler bunu kanunla yapmıyor
Özelden mesaj atabildim sanıyorum bakarsan sevinirim Çiğdem.Burdan direk yazabiliyor muyum?
hayvan haklarına veterineri şikayet edebilirz. hatta bize de ismini falan özelden ver arayalım. bilgi isteyelim. olay büyürse en azından yavrunun nerede olduğunu öğreniriz...
Aradım tekrar numaramı verdiniz mi diye?
Kaç kere aradım uğraştırdılar beni...ya...
En sonunda kedimizi veterinerin yanında olduğunu söylediler. Telefonunu ve ismini aldım...Kedimizin ameliyat olucağını söyledi veteriner...
Kedimizden haber aldık kızlar çok şükür..
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?