Veterinerin duyarsızlığı karşısında yardım eder misiniz?

Canım ben İstanbuldan çok uzak bir yerde yaşıyorum annemde tek başına gidemez bilmediği yerler. Gitmeye çalışıcak ama bilemiyorum. Yalnız faceden alan kişinin adresini buldum veterinermiş gerçekten dooğru kişiyle konuştuğum konusunda ikna oldum.Emin ellerde olduğuna inandık da bizi keşke uğraştırmasalardı bu kadar...

Feza günaydın.. Kusura bakma giremedim arkadşaımın annesi bypass oldu.. Onunla ilgileniyordum.. Gerçi sen kediden haber almışsın ama bende aradım ertesi günü benden numara istediler.. Tamam dedim bekliyorum ancak bir daha aramadılar.. Bende hastanedeydim dün geldim gece geldim eve.. Anneme sordm oda siteyi takip ediyor kızım sorun yok dedi.. Halledilmiş o iş nerde olduğunu biliyorlarmış kedinin o yüzden ertesi günde kavga için aramadım.. Çokta mtlu oldum bulunduğuna yanlız sen yinede bir gör derim kediyi ben.. Çünkü k.çekmece bel.sağolsun bana öyle bir kazık atmıştı köpeği barınağa yollamışlardı barınağa barınaktanda sahiplendildi dedi.. Ben barınağa başka bir amaçla gittim baktım ki köpek oraya elmemiş bile dediklerine göre ölmüş.. Kavga kıyamet sonrası..

Çiğdemcim ilgine çok teşekkür ediyorum.

Bugün veteriner aradı beni BİMER'e yaptığım şikayetle ilgili bir sorun var mı dedi? Size bilgiyi vermişler dedi.Bende bu kadar çabuk ulaşabileceğini düşünmemiştim şikayetin.

Bende bilgiyi aldığımı söyledim.Hatta kediciğin resimlerini de çekip göndericeklermiş aileme. Şimdilik bilgileri aldık çok şükür. Kedinin gönderildiği veterineriyle de konuştum, face'ten adresini de buldum. İstediğiniz zaman görebilirsiniz dedi.

İçimiz rahat etti çok şükür. Teşekkür ederim hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…