- 18 Mart 2025
- 292
- 488
- 18
- Konu Sahibi lorellacik
Kız her gün dahil edilmiyor tabiki ona can dayanmaz hahahhaMasallah masallah hahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız her gün dahil edilmiyor tabiki ona can dayanmaz hahahhaMasallah masallah hahaha
Her gün diyor ya hahaha masallah masallah hemen alcam simdi bi tane model söyle hsjsjsKız her gün dahil edilmiyor tabiki ona can dayanmaz hahahha
Geçen gün buraya yazdım 10 dk için soyunmam bile diye biri nazar değiyor sus bizim değdi dedi dalgaya aldım bende hahshsh ertesi gün ortalama 7-8 dakika sonra eşim bu defa çok heyecanlandım tutamadım kendimi dedi ve finishHer gün diyor ya hahaha masallah masallah hemen alcam simdi bi tane model söyle hsjsjs
Seni dinleyenin evlenesi geliyor öyle bi anlatıyosun ki ondan nazar değebilir dikkat etGeçen gün buraya yazdım 10 dk için soyunmam bile diye biri nazar değiyor sus bizim değdi dedi dalgaya aldım bende hahshsh ertesi gün ortalama 7-8 dakika sonra eşim bu defa çok heyecanlandım tutamadım kendimi dedi ve finishŞimdi her gün dedim kesin bu gece boş geçer hahshshhd Model için ben durexinkini tavsiye ederim titreşim gücü daha iyi bide 10 modlu yumurta vibratör olan var ama dediğim gibi 1 ay dayandı hemen bozuldu titreşimi . Jel dokululardan uzak dur hiç bir işe yaramıyor onlar fiyatına aldanma
Ten uyumunu yakaladığın kişiyle evlen zaten hiç kaçırma hayat zaten zor bari gecelerimiz güzel geçsinSeni dinleyenin evlenesi geliyor öyle bi anlatıyosun ki ondan nazar değebilir dikkat etinsanlar diğerlerine çeyizim için aldım falan yazmış
yumurta olanlara da baktım çok detay yorum gelmemiş şimdi birinden sipariş vericem artık yeter
![]()
Bu kadar açık yazmak nedir len?Ön sevişme esnasında eşimin elinde oluyor ben oralla uğraşırken oda benle uğraşıyor elinde vibratörle o yönetiyor ilişki esnasında ise o içime girip çıkma işiyle uğraşırken ben devralıyorum hahahhs bir yerden sonra uyuşturuyor ve sinir olup kenara fırlatıyorum hahahh
ay anlatamadımki uğraşıyor uğraşıyorum falan yazmışım sanki savaşır gibiBu kadar açık yazmak nedir len?
Yani tamam, paylaşmak istiyorsun anladık ama bu kadar detaya girmeye gerçekten gerek var mıydı? Burası Kadınlar Kulübü, senin özel hayatının dakikasına kadar anlatıldığı bir günlük değil. Herkesin bir sınırı, bir mahremiyeti var.ama belli ki bazıları o çizgiyi çoktan silmiş. Cinsellik konuşulabilir tabii ama biraz ölçü, biraz da saygı olmalı. Yoksa bilgi vermek değil, sahne anlatır gibi yazmak oluyor. Kusura bakma ama kimse burada senin ‘film şeridini’ izlemek için bulunmuyor. Azıcık edep, azıcık farkındalık lütfen, çünkü bu kadar açıklık bilgi değil, sadece görgüsüzlük oluyor artık.Ön sevişme esnasında eşimin elinde oluyor ben oralla uğraşırken oda benle uğraşıyor elinde vibratörle o yönetiyor ilişki esnasında ise o içime girip çıkma işiyle uğraşırken ben devralıyorum hahahhs bir yerden sonra uyuşturuyor ve sinir olup kenara fırlatıyorum hahahh
Doğru, yalıyor, sokuyor, ne bileyim domaltıyor falan dememişsiniz en azından. Ben sizi tutuyorum.ay anlatamadımki uğraşıyor uğraşıyorum falan yazmışım sanki savaşır gibi
neden paylaşmak istiyeyim böyle bir hevesim yok anlatmaya dair ki bu zamana kadar ne bir konu altında ne de bir konu açarak bir anlatımda bulunmadım. Burayı bir günlük olarak kullanmıyorum elbette ki +18 başlıklarda çok az yanıt veririm ve genelde kısa kısadır şakaya alarak konuşur geçerim. Kimseye özel konu açıp özel hayatımıda sayfa sayfa yazmadım soru soruldu cevap verdim kendimle ilgili bir cevap verdiğim içinde kimseye karşı haddimi aşmadım. Burada o kadar çok şey okudum ki benim yazdığıma görgüsüzlük yada paylaşmak istemek yazılması garip geldi genelde bu konuların altında ki konuşma dilini bildiğim için farkında olmadan törpülediğimi sanarak rahat bir dil kullanmışım sonradan farkettim. Soru karşısında doğru şekilde cevap vermeye çalıştım zaten törpüleyerek söylemeye çalışırken uğraşmak devralmak gibi baya saçmalamışım.Yani tamam, paylaşmak istiyorsun anladık ama bu kadar detaya girmeye gerçekten gerek var mıydı? Burası Kadınlar Kulübü, senin özel hayatının dakikasına kadar anlatıldığı bir günlük değil. Herkesin bir sınırı, bir mahremiyeti var.ama belli ki bazıları o çizgiyi çoktan silmiş. Cinsellik konuşulabilir tabii ama biraz ölçü, biraz da saygı olmalı. Yoksa bilgi vermek değil, sahne anlatır gibi yazmak oluyor. Kusura bakma ama kimse burada senin ‘film şeridini’ izlemek için bulunmuyor. Azıcık edep, azıcık farkındalık lütfen, çünkü bu kadar açıklık bilgi değil, sadece görgüsüzlük oluyor artık.![]()
Ay utandırmayın ne olur asla öyle bir amacım yoktuDoğru, yalıyor, sokuyor, ne bileyim domaltıyor falan dememişsiniz en azından. Ben sizi tutuyorum.
Bence de bu kadar detay bilmemize gerek yoktu ama burası da cinsellik bölümü, konu vibratör. Edep beklemek garip olur.Ay utandırmayın ne olur asla öyle bir amacım yoktu![]()
Olsun ben yinede keşke biraz edepli yazmanın bir yolunu bulsaymışım iyi olurmuş tekrar okuduğumda bende benden utandım düzeltmek içinde çok geç artık beni bu ayıbımla kabul edin bu günlükBence de bu kadar detay bilmemize gerek yoktu ama burası da cinsellik bölümü, konu vibratör. Edep beklemek garip olur.![]()
Utanmayın konu sahibi. Cinsellikte utanma olmaz, tadını çıkarınAy utandırmayın ne olur asla öyle bir amacım yoktu![]()
+18de neyin edebi ya iğrenç tavırlarla abazaca yazmamış kız sormuş konu sahibi yanıtlamış işteYani tamam, paylaşmak istiyorsun anladık ama bu kadar detaya girmeye gerçekten gerek var mıydı? Burası Kadınlar Kulübü, senin özel hayatının dakikasına kadar anlatıldığı bir günlük değil. Herkesin bir sınırı, bir mahremiyeti var.ama belli ki bazıları o çizgiyi çoktan silmiş. Cinsellik konuşulabilir tabii ama biraz ölçü, biraz da saygı olmalı. Yoksa bilgi vermek değil, sahne anlatır gibi yazmak oluyor. Kusura bakma ama kimse burada senin ‘film şeridini’ izlemek için bulunmuyor. Azıcık edep, azıcık farkındalık lütfen, çünkü bu kadar açıklık bilgi değil, sadece görgüsüzlük oluyor artık.![]()
Neyse seni de artık hep böyle hatırlayacağız koca yürekli Lolami.Olsun ben yinede keşke biraz edepli yazmanın bir yolunu bulsaymışım iyi olurmuş tekrar okuduğumda bende benden utandım düzeltmek içinde çok geç artık beni bu ayıbımla kabul edin bu günlük![]()
+18de neyin edebi ya iğrenç tavırlarla abazaca yazmamış kız sormuş konu sahibi yanıtlamış işte
+18 Olduğunu biliyorum.Bu gayet normal bunu yargılayan yok zaten.Başlık vibratör tavsiyesi olunca ürün önerisi bekledim ama yazı biraz özel detaylara girmiş. Elbette herkes kendi tarzında yazar, sadece konu biraz farklı bir yöne gitmiş. Yoksa kimin ne yorum yaptığına saygım var.”
siz yine de tüm fantazilerinizi açıkça yazmayın. Forum kadınlar için ama erkeklerde üye olabiliyor zaman zaman şahit oluyoruz. Bıyıklı bir dayının dikkatini çekebilirsiniz.neden paylaşmak istiyeyim böyle bir hevesim yok anlatmaya dair ki bu zamana kadar ne bir konu altında ne de bir konu açarak bir anlatımda bulunmadım. Burayı bir günlük olarak kullanmıyorum elbette ki +18 başlıklarda çok az yanıt veririm ve genelde kısa kısadır şakaya alarak konuşur geçerim. Kimseye özel konu açıp özel hayatımıda sayfa sayfa yazmadım soru soruldu cevap verdim kendimle ilgili bir cevap verdiğim içinde kimseye karşı haddimi aşmadım. Burada o kadar çok şey okudum ki benim yazdığıma görgüsüzlük yada paylaşmak istemek yazılması garip geldi genelde bu konuların altında ki konuşma dilini bildiğim için farkında olmadan törpülediğimi sanarak rahat bir dil kullanmışım sonradan farkettim. Soru karşısında doğru şekilde cevap vermeye çalıştım zaten törpüleyerek söylemeye çalışırken uğraşmak devralmak gibi baya saçmalamışım.
Ne konuşacak burda insanlar? Sadece eşim iktirdarsız help ya da vajinismus konuları mı olsun? Gönlünüzü bi gezdirin de liste yapın ona uyulsun. Kadın gayet kapatabildiği kadar kapatarak pozisyon anlatmış. Ve bir cinsellik ürünü yani kullanım alanları konuşuluyor. Ne yapsın vibratörden biblo gibi mi bahsetsin? Aldık şunu memnunuz alın aldırın diyip mi geçsin? Edebi bozulan cinsellik kategorisine girmesin.Yani tamam, paylaşmak istiyorsun anladık ama bu kadar detaya girmeye gerçekten gerek var mıydı? Burası Kadınlar Kulübü, senin özel hayatının dakikasına kadar anlatıldığı bir günlük değil. Herkesin bir sınırı, bir mahremiyeti var.ama belli ki bazıları o çizgiyi çoktan silmiş. Cinsellik konuşulabilir tabii ama biraz ölçü, biraz da saygı olmalı. Yoksa bilgi vermek değil, sahne anlatır gibi yazmak oluyor. Kusura bakma ama kimse burada senin ‘film şeridini’ izlemek için bulunmuyor. Azıcık edep, azıcık farkındalık lütfen, çünkü bu kadar açıklık bilgi değil, sadece görgüsüzlük oluyor artık.![]()
konu vibrator konusu kadinlarin vajinalarina soktuklari titresimli penis.Yani tamam, paylaşmak istiyorsun anladık ama bu kadar detaya girmeye gerçekten gerek var mıydı? Burası Kadınlar Kulübü, senin özel hayatının dakikasına kadar anlatıldığı bir günlük değil. Herkesin bir sınırı, bir mahremiyeti var.ama belli ki bazıları o çizgiyi çoktan silmiş. Cinsellik konuşulabilir tabii ama biraz ölçü, biraz da saygı olmalı. Yoksa bilgi vermek değil, sahne anlatır gibi yazmak oluyor. Kusura bakma ama kimse burada senin ‘film şeridini’ izlemek için bulunmuyor. Azıcık edep, azıcık farkındalık lütfen, çünkü bu kadar açıklık bilgi değil, sadece görgüsüzlük oluyor artık.![]()