• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vibratör Tavsiyesi

Ya ben yapay zeka kullanmıyorum dünyayı ele geçirecekler beni ele geçirmesinler diye. 🤣🤣 sağol var ol gardaş. :KK52:

Cevap da gelmedi yapay zekayı biz mi kapakladık ne oldu? 🤣🤣
Daha görmemiştir, görse hemen yapay zekadan söylediklerimin aksini ispat eden kapak bir cevap yazmasını isterdi bence asdsf
Şaka bir yana insanlarla tartışırken kendi görüşlerini yapay zekaya yazdıran ve kendisi yazmışçasına paylaşan insanları çok aciz buluyorum. Benim eski mesajlarda bazı uzun şahsi yorum ve gözlemlerimin sonunda "bakın chatgpt'ye sordum o da hede hödö diyor" gibi alıntı yaptığım olmuştur bir iki kere ama tamamını yapay zekaya yazdırıp bir de kendi cevabınmış gibi paylaşmak utanç verici. Batının teknolojisini almak ahlakını almak geyiği var ya teknolojiyi alayım derken kendine saygını kaybetmek bir bakıma.

Ben gecen gun seneler sonra vibratorumu anneme yakalattim. Ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi ahaha o bir dakikayi hayatimizdan silmis gibi davranıyoruz :D
Annen de odana girmeseymiş :) neyseki ailen modern insanlar , annen unutur gider. Ben alıp odamda saklasam annem görse yıllarca unutamaz, çok güzel azar işitirim.😅😅

Annen de odana girmeseymiş :) neyseki ailen modern insanlar , annen unutur gider. Ben alıp odamda saklasam annem görse yıllarca unutamaz, çok güzel azar işitirim.😅😅
Ya odama da girdiginden degil aslinda.
Nevresim degistirmeme yardim ediyordu, battaniye kilifin icinde kaymasin diye (cunku cok sinir olurum) sabitleyici zimbirtilari arıyordu. Bas ucumdaki cekmeceye bakmis orada mi diye. Cekmeceyi acinca da goz goze gelmis ahshdh ayy bu ne yaa diye bir ses duyup arkami döndüm, baktim annemin elinde ahshd o an var ya zaman dondu, dunya durdu, kuşlar otmeyi birakti ahshdh

Neyse sonra biraz suskunluk oldu, sonra hic yasanmamis gibi davrandik.

Iyi tarafından bakarsam senelerdir gercekten odami hic karistirmamis ahshd

Ya odama da girdiginden degil aslinda.
Nevresim degistirmeme yardim ediyordu, battaniye kilifin icinde kaymasin diye (cunku cok sinir olurum) sabitleyeci zimbirtilari arıyordu. Bas ucumdaki cekmeceye bakmis orada mi diye. Cekmeceyi acinca da goz goze gelmis ahshdh ayy bu ne yaa diye bir ses duyup arkami döndüm, baktim annemin elinde ahshd o an var ya zaman dondu, dunya durdu, kuşlar otmeyi birakti ahshdh

Neyse sonra biraz suskunluk oldu, sonra hic yasanmamis gibi davrandik.

Iyi tarafından bakarsam senelerdir gercekten odami hic karistirmamis ahshd
Ahahahaha ay o anı gözümde canlandırdım 🤣🤣🤣 annenin elinde vibratör ve " ayyy bu ne yaa" demesi 🤣🤣 bu zamana kadar fark etmediğine göre odanda eşyaları karıştırmıyor. Benim annem de karıştırmaz. Kendi yatak örtümü, yastık kılıfımı değiştiririm. Odaya girse bile çekmeceme elini atmaz. Sen tabi o an yardım istediğin için olan olmuş:)

Ahahahaha ay o anı gözümde canlandırdım 🤣🤣🤣 annenin elinde vibratör ve " ayyy bu ne yaa" demesi 🤣🤣 bu zamana kadar fark etmediğine göre odanda eşyaları karıştırmıyor. Benim annem de karıştırmaz. Kendi yatak örtümü, yastık kılıfımı değiştiririm. Odaya girse bile çekmeceme elini atmaz. Sen tabi o an yardım istediğin için olan olmuş:)
Ahahah ay keske bu ne ya dediginde ya...ak deseydim diyorum, kadin hepten kalpten giderdi artik ahshdh hic gormemis, bilmiyor gibi davraniyor.

Kisa sessizligin ardindan ben de "ooh annemiz odaya girmez, karistirmaz diye guvendik rahat davrandik, vayy bee" diye gulerek takildim, uff dedi ahdh o benden cok utanmis olabilir :D

Aman kac yasinda kadinim yani napayim :D

Ahahah ay keske bu ne ya dediginde ya...ak deseydim diyorum, kadin hepten kalpten giderdi artik ahshdh hic gormemis, bilmiyor gibi davraniyor.

Kisa sessizligin ardindan ben de "ooh annemiz odaya girmez, karistirmaz diye guvendik rahat davrandik, vayy bee" diye gulerek takildim, uff dedi ahdh o benden cok utanmis olabilir :D

Aman kac yasinda kadinim yani napayim :D
Bu saatte kahkaha atmamak icin zor tuttum kendimi 🤣🤣🤣🤣 Amaaan unutulur gider boşver. Bekarız , genciz , güzeliz. Gerçi evli bekar fark etmez kim vibratör kullanmak istiyorsa kullansın. Annen odana girmeye tövbe etmiştir artık :KK70::KK70::KK70:

Bu saatte kahkaha atmamak icin zor tuttum kendimi 🤣🤣🤣🤣 Amaaan unutulur gider boşver. Bekarız , genciz , güzeliz. Gerçi evli bekar fark etmez kim vibratör kullanmak istiyorsa kullansın. Annen odana girmeye tövbe etmiştir artık :KK70::KK70::KK70:
Valla daha sittin sene cekmece, dolap acmaz bence ahshd her an her sey cikabilir karşısına :D neyse ki diger ozel seyleri kilitli kutuda sakliyorum ki anacigimin sebebi olmayayim :D

Bence kocasıyla orgazmı yaşamayan evliler kullanıyordur diye düşünüyorum çünkü bana pek normal gelmedi bu durum. Neden evliyken vibratöre ihtiyaç duyayım ki şaşırdım.
Bılemedım farklılık iyidir
İnsanlar tek eslilikten sıkılabilir çok eslilikte sıcak bakılacak sey degil halıyle.
Oylelikle renklendirme geregı duyulabilir belki ya.
Cok da orgazm yaşayamıyor kocasından memnun değil diye dusunmemek lazim
İnsan hep farklılık arayışi içinde bi varlik
Her zaman farklı renklerde Oje sürüyorum mesela
Tirnagimdan mı memnun değilim sürdüğüm renkler mı tatmin etmedi?
Yoo farklılık istegi🤗

yok be cevapları chatgpt'ye yazdırmış
Bazı cevapların başında ya da sonundaki tırnak işaretlerini silmeyi unutmuş, göstereyim hemen, kalınlaştırdığım yerlere dikkat 👇🏻:

chatgpt'nin bize verilmek üzere hazırladığı kappak gibi cevap chatgpt'den alıntı olduğu için başında "..." işaretleri oluyor ve alıntı içine alıntı yaparken '...' tek tırnak işareti kullanılması gerektiği için de chatgpt tek tırnak ile alıntı içi alıntı yapıyor. Dikkat ederseniz burada kendi yazdığımız yazılarda metin içi alıntı yaparken çift tırnak kullanıyoruz çünkü yorumumuz başka yerden alınma değil. ama chatgpt'nin yorumu zaten alıntı olduğu için içindeki alıntı da '...' tek tırnak içinde oluyor. buna dikkat etmeyenlerin yapay zekaya yazdırdığı direkt patlıyor zaten. yukarıdaki örneklerde bol bol görebilirsiniz :D

ha bir de şu (-) işaret eğer böyle yırtık dondan çıkar gibi cümle içlerinde geziyorsa kesinlikle yapay zeka yazmıştır. Ondan da bir tane var metinde kırmızıya boyayarak ve büyüterek gösterdim zaten.

yaptığım açıklama çok karışık oldu ama doğru muyum diye chatgpt'nin kendisine sordum ve cevabı: :KK53: 👇🏻👇🏻
Keşke uyandırmasaydın bcbxh😐

Mesajı yazarken çabalamışsın öncelikle tebrik ediyorum.

Sadece bence ile başlayabilecek cümleleri, kısmen edebi sayılabilecek bir şekilde, noktalama işaretlerine de özen göstererek sıralayınca doğruyu söylüyormuş gibi hissediyor olabilirsin. Burda eğer bir aşırılık varsa zaten ikaz edilir bu kategorinin de gediklilerince. Eleştirilerindeki ölçüsüz üstencil dil hakikaten yalnızca komik.

Ve ve ve sikayet et butonu var. Üslup problemliyse bildirirsin. Yöneticiler ilgilenir.
Çabalamamış kız, armut piş ağzıma düş

Back
X