• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı çekiyorum, hata mı yaptım :(

Annesinin kanser tedavisi yeni bitti. O süreçte neler çektiğine bizzat şahit oldum. Ona asla söylemezdim. Hatta kıza dedim ki bak bana söyleyebilirsin, ama annene şimdi söyleme biliyorsan, kemoterapisi yeni bitti dedim. Bana yok yok söyleyemem mahvolur dedi bir de..Yani balkonda bana bilmediğini söyledi. Şok olmuş numarası yaptı. Ben de düğünden sonra öğrenirlerse ikisi birden mahvolurlar diye çok korktum :KK43:(

Kiz niye sok olmus numarasi yapsin?
Kim sizi aradi zaten biliyorduk dedi?
Belki bilen yoktu veya daha cok ortaliga yayilmasin diye size oyle soylediler ustunu kapatmak icin.
Kiz sok olduysa bildigi felan yoktur bence..

Çok sağolun, vallahi ateş yanıyor içimde. Empati yaptım, bana söylemese dostum ben asla affetmezdim dedim. Bir de bizi iftara çağırdı, o kadar hazırlığı bunu söylemek için mi yapmış demişler :KK43:( o kadar üzüldüm ki...
Boşverin içiniz rahat olsun onlar da sizin onların iyiliği için yaptığınızı anlayacaklardir. Allah biliyor kalbinizi icinz rahat olsun

Kiz niye sok olmus numarasi yapsin?
Kim sizi aradi zaten biliyorduk dedi?
Belki bilen yoktu veya daha cok ortaliga yayilmasin diye size oyle soylediler ustunu kapatmak icin.
Kiz sok olduysa bildigi felan yoktur bence..
Kız şok oldu, resimleri göster dedi, morali çok bozuldu. Ama bence toparlayamadı, bana öyle söyledi. Eve gidip mesaj attı resimleri yollar mısın diye. Belki de eski eşini ilk kez gördü bilmiyorum. Ama sonra face de iftar resmimizin altına da çoook güzel yorum yazmış kız bu sabah. Böyle sevginle hazırlığın harika sofra için ellerine sağlık ve daha bir sürü güzel şey..Annesi kib kusuyor ama kız böyle ben anlamadım :((

Allh razı olsun, beni yereceksiniz sandım ama bunları okudukça rahatladım ağlıyorum, çok sağolun :KK43:

Lütfen ağlamayın.
Samimiyetsiz davranmışlar oynamışlar resmen.
Kaç yıllık dostsunuz, size yapılan bir yanlış var ortada.
Umarım hatalarını telafi ederler.
Üzülmeyin daha fazla. :KK200:

Kız şok oldu, resimleri göster dedi, morali çok bozuldu. Ama bence toparlayamadı, bana öyle söyledi. Eve gidip mesaj attı resimleri yollar mısın diye. Belki de eski eşini ilk kez gördü bilmiyorum. Ama sonra face de iftar resmimizin altına da çoook güzel yorum yazmış kız bu sabah. Böyle sevginle hazırlığın harika sofra için ellerine sağlık ve daha bir sürü güzel şey..Annesi kib kusuyor ama kız böyle ben anlamadım :KK43:(

Bence bu iste bir gariplik var.
Siz oncelikle sakin olun. Kokusu ortaya cikar bence. Bu oglan ailesi uyanik gibi geldi bana..
Kizin annesi mi kin kusuyor size?

Lütfen ağlamayın.
Samimiyetsiz davranmışlar oynamışlar resmen.
Kaç yıllık dostsunuz, size yapılan bir yanlış var ortada.
Umarım hatalarını telafi ederler.
Üzülmeyin daha fazla. :KK200:
Çok sağolun, bir görüşüp konuşsam rahatlayacağım, yarın da bekleyim sonra gideceğim, çok teşekkür ederim

Bence bu iste bir gariplik var.
Siz oncelikle sakin olun. Kokusu ortaya cikar bence. Bu oglan ailesi uyanik gibi geldi bana..
Kizin annesi mi kin kusuyor size?
Evet kızın annesi özelimize bu kadar girip, fotoğraf bulacak ne vardı demiş diğer aile dostumuza. Zaten oğlan ailesinden de şüphelendim, kızın annesiyle tanıştılar ve bir daha hiç davet etmediler, iftar programları hep kız ve oğlanın annesiyle oldu, aile dostumuzu çağırmadılar hiç, çok şüphelendim, onu 2 aydır saf dışı bırakıyorlar. Anlamasın diye kesin dedim, kızı tek bulup kandırıyorlar dedim. Diyorum ya 2 aydır içim bunlarla kemiriliyor..

Kizin sosyal medya hesabi yok mu? Siz ulasabildiyseniz kiz da ulasirdi. Adam saklayacak olsa yuzuklu fotograf tutmazdi orada keske hic karistirmasaymissiniz.

Insanlarla cok ic ice girmemek ozelini anlatmamak ve ozellerini desmemek lazim. Iyilik yapayim derken kotu olunuyor boyle.

ay başlatmasınlar özellerine! halka açık sitede halka açık o fotoğraflar duruyorsa özeli mözeli olmaz o işin, geçsinler..
daha önce evlenip ayrılmış diye bırakan kim?onlar.. yarın öbürgün bu durumu öğrenip senin de bildiğini bilseler bu seferde "sen biliyordun da bize nasıl söylemezsin" diye kızarlardı.
bana çok tutarsız geldi ayrıca kızın ve annesinin tepkileri.üzüleceğiniz hiçbir durum yok, 20 yıllık aile dostunuzmuş.onlara değer veren kim olsa aynısını yapardı.
yerinizde olsam haketmediğim tepkii gördüğüm için ben tribe girerdim onlara karşı

Evet kızın annesi özelimize bu kadar girip, fotoğraf bulacak ne vardı demiş diğer aile dostumuza. Zaten oğlan ailesinden de şüphelendim, kızın annesiyle tanıştılar ve bir daha hiç davet etmediler, iftar programları hep kız ve oğlanın annesiyle oldu, aile dostumuzu çağırmadılar hiç, çok şüphelendim, onu 2 aydır saf dışı bırakıyorlar. Anlamasın diye kesin dedim, kızı tek bulup kandırıyorlar dedim. Diyorum ya 2 aydır içim bunlarla kemiriliyor..

O aile dostunuza guvenmeyin bence. Ne malum kizin annesinin oyle dedigine?
Kizin annesi oyle seyler deseydi..kiz size oyle mesajlar yazmazdi bence.

ay başlatmasınlar özellerine! halka açık sitede halka açık o fotoğraflar duruyorsa özeli mözeli olmaz o işin, geçsinler..
daha önce evlenip ayrılmış diye bırakan kim?onlar.. yarın öbürgün bu durumu öğrenip senin de bildiğini bilseler bu seferde "sen biliyordun da bize nasıl söylemezsin" diye kızarlardı.
bana çok tutarsız geldi ayrıca kızın ve annesinin tepkileri.üzüleceğiniz hiçbir durum yok, 20 yıllık aile dostunuzmuş.onlara değer veren kim olsa aynısını yapardı.
yerinizde olsam haketmediğim tepkii gördüğüm için ben tribe girerdim onlara karşı
Geçen sefer evlenip, ayrılmış diye istemedikleri çocuk için biz ikna etmeye çalışmıştık. Hayatta olmaz demişti. Kızın 38 yaşında, aşık olmuş, yapma etme dedi annem. Kızını ağlata ağlata ayırdı çocuktan. Bunu nasıl kabul etti, nasıl hızla ilerledi hiç ama hiç anlamadım zaten. Eskisi gibi olamayacak olmamız üzüyor beni. Yılan gibi görünüyorum eminin gözlerinde :(

Kizin sosyal medya hesabi yok mu? Siz ulasabildiyseniz kiz da ulasirdi. Adam saklayacak olsa yuzuklu fotograf tutmazdi orada keske hic karistirmasaymissiniz.

Insanlarla cok ic ice girmemek ozelini anlatmamak ve ozellerini desmemek lazim. Iyilik yapayim derken kotu olunuyor boyle.
Evet ben de öyle düşündüm ilk. Ama sonra kızın çok saf olduğunu bildiğim için, bir de ameliyat sürecinde ve halen telefonla bir kaç dakikadan fazla iletişimde olması yasak olduğu için, kesin görmedi dedim içimden. Zaten hafızasında sorun yaşadı, 3 gün bizi tanımadı. Çocukla da o dönem tanışmıştı, dikkati de dağınıktı :( ilaç alıp uyuyor günün uzun zamanında. Uyanık olduğunda hep çocukla beraber.

Geçen sefer evlenip, ayrılmış diye istemedikleri çocuk için biz ikna etmeye çalışmıştık. Hayatta olmaz demişti. Kızın 38 yaşında, aşık olmuş, yapma etme dedi annem. Kızını ağlata ağlata ayırdı çocuktan. Bunu nasıl kabul etti, nasıl hızla ilerledi hiç ama hiç anlamadım zaten. Eskisi gibi olamayacak olmamız üzüyor beni. Yılan gibi görünüyorum eminin gözlerinde :KK43:

38 yaşında koca kadını böyle sebepten,ağlatarak sevdiği adamdan ayırmak nedir?yatacak yeri yok
belki bu zengin falandır,bilemeyiz.ama size edilen laflar çok haksız.kıza değilse bile kadına mesafe koymalısınız, kendinizi anlatmakla açıklamakla zaman kaybetmeyin.hiç de yanlış birşey yok ortada

Kızda biliyormuş ailesi de biliyormuş.. vicdan azabı çekecek hiç birşey yok burada..

Yaw bir ben mi anlamadim konuyu..
Kiz bilmiyormus. Hatta uzulmus sok olmus.
Diger bir aile dostu uyeyi arayip biliyorlar demis. Kiz ve ailesi adina.
Boyle anladim. Sonra konu sahibi acaba kiz haberi yokmis rolumu yapmis banami oynamis diye dusunmus. Konu sahibi dogrumu anladim?

Konu sahibi bu konuyu kizin annesi ile konustunmu ?

Back
X