Vicdan azabi cekiyorum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.367
548
29
Gecen konumda kv kp ile ilgili sorunumu paylastim sizle.evimi tasidim tasindimiz gun kp ve gorumcem.Gorumcem esime annesinin kustugunu soyledi sebebse " esim gecenlerde kp yanina ugramis biraz sitem etmis ve annesini gormeden eve gelmisti.gorumcem dediki " annemin ayilip bayiliyo hergun agliyomus abim annemi gormeden eve gitti onun gibi bi oglum yok artik sildim onu "demis esimde gorumceme zaten silmisler beni yenimi silindim sanki karim hamile bigun olsun arayip sormadiniz yanimizda olmadiniz sende onlar gibisin dedi kardesine ve babasina. Suan esimle annesi konusmuyolar sanki ana ogul arasina girmisim gibi hissettim kendimi esime konus annenle diorum ama dinlemiyo.esimi daha once hic boyle gormemistim ailesinr asiri derece de kinlenmis suan.ama benim sucumda yok gercekten hic arayip sormadilar evden tasincamizi biliyodular ne maddi ne manevi bugune kadar yanimizda olmadilar ben kp kv cok ofkeliydim suan bakiyorumda esim benden daha cok ofkeli ailesine.bilemedim ya esim ailesiyle konusmayip iyimi yapiyo kotumi bilemedim bi yandanda sebeb benmisim gibi geliyolar aklima

Hiiç karışmayın.
Ailesi onun,bugün küser yarın barışır.
Vicdanlık da bir durum asla ve asla yok,koskoca adam,ailesine nasıl davranacağını bilir,
Siz keyfinize bakın.

aman sakın eşinin ailesi ile konuşamamasına taraf olma karışma sen kötü çıkarsın.ayılsın bayılsın kız doğuraymış dizinin dibinde damat bakarmı acaba?

Hiiç karışmayın.
Ailesi onun,bugün küser yarın barışır.
Vicdanlık da bir durum asla ve asla yok,koskoca adam,ailesine nasıl davranacağını bilir,
Siz keyfinize bakın.

Kafam cok karisik benim.bi yanim dioki " birak ailesine tavir yapsin hatalarinin farkina varsinlar" diger yanimda " sen ailesiyle kusmesine sebeb oldun dior.

Amaaaaan takacak, vicdan azabı duyacak bir şey bulamadın galiba? Hayır üç beş haftalık hamile olsan arayıp sormasınlar diyeceğim de, hamileliğinin son dönemleri artık. Eşin haklı. Kayınvaliden de pireyi deve yapmaya pek meraklıymış. Girme aralarına boşver, sen de konuşma arama sorma. Gereksiz demek ki.

İki gün sonra barışırlar. Boş yere vicdan azabı çekmeyin. Sizlik bir durum yok.

Yok aramiyorum zaten bende.gorumcem buraya gelince onlara olan kirginliklarimizi soyledim annesine soylemistr simdi

Hiç karışma annesi barışıcaksa da kimsenin zoruyla olmasın kendileri halleder sen ailesini sakın kötüleme yeter

sizin bilmediğiniz eşinizin bildiği bir şey vardır
vicdan siz yapıyorsunuz ayrıca yapılacak bir şey yok
çünkü eşinizi siz dolduruşa getirmediniz
eşinizi ailesi konusunda zorlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…