Vicdan azabi cekiyorum

Belki üzülmüştür kayınvalideniz.Ama ben ayılıp bayıldığını sanmıyorum.Görümceniz olacak insan kendinizi suçlu hissedin vicdan azabı çekin diye yapmış.İstediği de olmuş.Biz de sorun yaşadık eşimin ailesiyle 2 ay görüşmedik.Bayramda gittik ama eskisi gibi değil artık eşim ailesine karşı.Ben hiç karışmadım.Siz de hiç yorum yapmayın, karışmayın.Ailesiyle olan olaylara kızmış,içerlemiştir.Ailesiyle de görüşmeyin.Biz de tedavideydik tüp bebek için.Hiç arayıp sormadılar ilgilenmediler.Eşimi onlara karşı doldurduğumu bile düşünmüşlerdir.Halbuki hiç öyle birşey olmadı.Sizin için de bunu düşünebilirler.Zamanla düzelir herşey.Siz hamilesiniz bebeğiniz sizin üzüntünüzden stresinizden etkilenebilir.Doğuma da az kalmış takviminizden anladığım kadarıyla.Siz hamileliğinizi yaşayın bu konuda hiç konuşmayın eşinizle.Birlikte birşeyler yapın.Zaöanla düzelir.

Haklisiniz en iyisi kabuguma cekilim esim napmak istiyosa onu yapsin

benimde eşimde ailesine karşı soğuk
ve mesafeli
ilk başlarda zorlardım sonra hak verdim
senin hayatında 8 senedir varım
benden önce ailen vardı 30 yaşındasın ne yaşadın bilemem dedim

Dogru beni suclucak ailesi benim ogullarinu onlardan soguttumu dusuncekler. Belki yarin bigun aralari duzelir iyi olurlar kv bana kinlenir kimbilir.en iyisi hic karismiyim esime konusta demicem annenle artik.ayilip bayilmaya gelince evet ben vicdan azabi cektim esime soyledim esimin bana soyledigi sey"numara yapiyodur o " dedi

benimde eşimde ailesine karşı soğuk
ve mesafeli
ilk başlarda zorlardım sonra hak verdim
senin hayatında 8 senedir varım
benden önce ailen vardı 30 yaşındasın ne yaşadın bilemem dedim

Oyle. Ben esimle ailesi barisir die dusunuyorum ama esimde onlara karsi mesafesini artik korurmu bilmiyorum

Peki bisi dicem hani bazi kadinlar var diolarki.kocanin ailesiyle arasi kotu olursa karisinada yansitirmis bunu.bu benim basima gelirmi acaba bundan korkuyorum
Şöyle anlatayım, şimdi sen kendi kendine diyorsun ki “ben eşime annesiyle barışması için ısrar eder onları barıştırırsam gözünde değerim artar”. Yok öyle birşey! Emin ol barıştıkları anda onlar hiç küsmemiş gb olur, sanki arayı sen bozup fitne sokmuşsun gb herkes sana bilenir. İhale sana kalır.

Bu kadar hatun karışma diyor bak karışma hiçbirşey yok gb davran. İster küssün ister barışsınlar. Sen eşinle sıcak ol

Evet bakın nasıl tanıyor eşiniz annesini.Aranız düzelince bile sizin eşinizi doldurduğunuzu düşünecektir evet ama yapmadığınız için içiniz rahat olsun.Zaten ne yapsamız yaranamazsınız böyle bir kayınvalideye.Kendimde olduğu için biliyorum.Görümce desen o da aynı anlattığınız kadarıyla.ilk başlarda ben gitmedim hiç kayınvalideme.Hala da pek gitmiyorum.Eşim yalnız gidiyor genellikle.Mesafe koymak daha iyi oluyor.Eşiniz de belki doğumdan sonra görüşür ailesiyle.

Haklisin

Dogumda gelirler.torunu seviyo kv ozman barisirlar kv esim .oyle dusunuyom

Dogumda gelirler.torunu seviyo kv ozman barisirlar kv esim .oyle dusunuyom

Bebegim icin cocugumda cocugum diyip duruyodu kv ismini bile kendi katmak istiyo demistim bi konumda.bi bomba daha geliyo gorumcemden duydum kv yetmez gibi simdide kp ismi ben katcam demis :)) nedir bu basima gelenler.hic bi konuda yanimda olmayan insanlar nasil kendilerinde bu hakki buluyo anlamiyorum

Ne varmış ayılıp bayılacak sanki dünyanın sonu geldi tövbe yarabbim.Bırak ister konuşsun ister konuşmasın.Sen kendine evine bak.Karışma.

Benzer durum benim başımda

Kv her bulduğu fırsatta beni kötüler
Herşeyin sorumlusu önce ben sonra benden dolayı oğludur
Dilinin kemiği yok hakaretin bini bi para
15 senedir bir küs bir barışık bi ilişki
Tüm iyi niyetim yerle bir edildi hala da ediliyor
Maddi manevi yardımı geçtim tek insanlık örneği bi davranışını görmedim
Bunca yıl eşimin anası dedim, eşim üzülmesin dedim eşimin hatırına dedim bazen tartıştık küstük bazen eh işte bi ilişkiyle bugüne geldik
Değişen hiçbişey yok
Geçen sene hatasına karşılık benden özür diledi affettim geçen gün yine aynısını yaşadık
Aradı önce oğluna sonra benim hakkımda saydı döktü
Sebep ; diğer oğlu ve karısını doldurmuş bu salakta her denilene inanmış
Ki ben çok mesafeli biriyim kimseyle görüşmüyorum kimse hakkında kınuşmuyorum
O özürü son kez kabul etmiştim bitti dedim eşime
15 yıldır eşim bir kez olsun ne bana ne evimize yansıtmadı bu durumu
Ailesi yüzünden hiç aramız açılmadı hiç tartışmadık

Annem bitti benim için dedi
Sen hamilesin ben kötü bir hastalığın eşiğinden döndüm bize hiç acımadı yine yaptı yapacağını dedi
Laftan sözden anlamıyo ana diye bunu mu çekicem ben , sesime bile hasret kalsın aramam sormam daha dedi

Bana gelince ; Bir anne ve oğul bu duruma gelmiş hiç kabahatim yokken bile rahatsız ediyor bu durum beni
Ama kılımı kıpırdasın da yok
Bıktım çünkü
Eşim onun ağzına baksa ortada ev ocak yuva kalmamış çoktaaan bitmiştik

Allah' tan eslerimiz yanimizda ama ya onlarda bize eziyet etseydi bazilari var kocada kocanin aileside geline eziyet ediyolar.cok sukur esim onlarin noldunu biliyor

ye iç keyfine bak kız neyin vicdan azabını çekiyorsun da üzülüyorsun
onlar sana üzüldümü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…