- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yok Allah korusun. Hani o duyguyu yasayamadim demek istedim.Dogurdum mu bilmiyorum ne demek anlayamadım çocuğunuz rahatsız mı onuda anlamadim
2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Kızımı 2 yıl önce 39+0 ile dünyaya getirdim.
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Risk almak istemedim ve sezeryana karar verdik.. şu an öyle pişmanım ki..
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Şimdi ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Hiç şans bile vermedim..
Bu işin bide duygusal boyutu var tabi.
Normal olsa belki daha iyi bir bağ kurabilecektik. . Bilemiyorum. .
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
Ne diye üzülüyorsunuz o zaman benimde catim dar olduğunu söylediler hem özel hem devletteki doktorlar bende sezeryan oldum normali zorlayıp çocuğumu neden riske atayım ki sizinki de o durum asıl o zaman sorgulamaniz lazımdı kendinizi doktorlarıniza güvenin vicdan yapacak bişey goremedimYok Allah korusun. Hani o duyguyu yasayamadim demek istedim.
Ne duygusu yaşamak istiyorsunuz ki? Çoğu dinlediğim doğum hikeyesi ay yuppi ne hoş bir anı oldu şeklinde şeyler değil.Yok Allah korusun. Hani o duyguyu yasayamadim demek istedim.
kesinlikleSiz de can sıkıntısından dert ariyorsunuz herhalde.
Alakasi yok benim esimin kuzenin esisi dogum yapti normal bi dogumla isteyerek yapti ama bebegiyle bag kuramiyor bazen mesafeli oluyor bebek agladiginda kendi de basliyor aglamaya yeterki saglikli olsun dua edin.....2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Dogurdum mu bilmiyorum. Çatımin 3 doktor tarafından dar olduğu söylendi çatı muayenesinde. Bebeğim iriydi ki zaten o haftada da 3700 civarı doğdu.
Neden zorlamadim. Her yerde normal doğumun bebek için daha sağlıklı olduğu vs soylenirken hemde. .
Hiç şans bile vermedim..
2 yıldır emziriyorum ama bu doğumun normal olmasını çok isterdim. Herhalde ömür boyu bunun üzüntüsü kalacak üzerimde. . Ne olur yargılamayın. .
Paylaşmak istedim..
2 yıldır içimi yiyor bu konu..
Hiç şans bile vermedim..
Paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?