- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ne duygusu yaşamak istiyorsunuz ki? Çoğu dinlediğim doğum hikeyesi ay yuppi ne hoş bir anı oldu şeklinde şeyler değil.
BuradaWOLFROG un doğum hikayesi var...ya öyle bişey yaşasaydınız?? Okuyun bak, ne saçma şeyleri kendime dert ediyorum dersiniz.
WOLFROG tag'leyip hatırlattığım için özürdilerim. Bilemedim habersiz yönlendirsem doğru olur muydu.
Üşüyenprenses le dönüşümlü çalışıyorlar. Proje gibiler mübarekBu sefer saçmaladın
Derdim yok geçmişi düşünüp kendime dert bulayım dediniz sanırım.
Erken çocukluk uzmanıyım, anneyle çocuk arasındaki bağın gelişiminde, en çok 0-1 yaş
daha sonra 1-2 yaş arasındaki ilişkinin etkisi olduğunu biliyorum.
Elbette doğum süreci de bu bağda ve ilişkide etkili ama sizin düşündüğünüz kadar değil.
Dramatize etmenize gerek yok kısacası.
Değiştiremeyeceğiniz konular için üzülüp dertlenmek yerine bugün ve sonrasında yapabileceklerinizi düşünün.
Çocuğunuzla olan ilişkinizin ve iletişiminizin kalitesine ve yoğunluğuna odaklanmanızı tavsiye ederim.
Konu dışı olacak ama çocuğumuzun bize güvenli bağlandığını nasıl anlarız? Bu konuda uzman olduğunuz için aklıma takılan bu soruyu sormak istedimDerdim yok geçmişi düşünüp kendime dert bulayım dediniz sanırım.
Erken çocukluk uzmanıyım, anneyle çocuk arasındaki bağın gelişiminde, en çok 0-1 yaş
daha sonra 1-2 yaş arasındaki ilişkinin etkisi olduğunu biliyorum.
Elbette doğum süreci de bu bağda ve ilişkide etkili ama sizin düşündüğünüz kadar değil.
Dramatize etmenize gerek yok kısacası.
Değiştiremeyeceğiniz konular için üzülüp dertlenmek yerine bugün ve sonrasında yapabileceklerinizi düşünün.
Çocuğunuzla olan ilişkinizin ve iletişiminizin kalitesine ve yoğunluğuna odaklanmanızı tavsiye ederim.
Aynen öyle. Üzerine titriyorum onun. .Ben evli değilim ama evli olsaydım ve elimde olsaydı kesinlikle normal doğum tercih etmezdim. Bana çok korkunç geliyor düşüncesi bile. Nasıl doğum yaptığınız önemli değil ki. Önemli olan bebeğinize nasıl baktığınız. Bunu bile dert ettiginize göre de eminim bebeğinizin üzerine titriyorsunuzdur
Güvenli bağlanan bir çocuk, 2 yaşından sonra kısa ayrılıkları kabullenip annesinden bir müddet rahatça ayrı kalabilir,en önemli göstergesi budur.Konu dışı olacak ama çocuğumuzun bize güvenli bağlandığını nasıl anlarız? Bu konuda uzman olduğunuz için aklıma takılan bu soruyu sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?