• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı çekiyorum

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
İnternetten sipariş vermiştim kargo geldi bugün evimiz birinci kat, tesettürlü olduğum için hemen camdan perde altından elimi uzatıp aldım kargomu küçük bir paketti , neyse içeri girdim 1 saat sonra bizim komşu ortalığı kaldırıyor bağırarak korgocuyu dövmüşler ben bilmiyordum, az ilerde kargocu aracıyla başka bir arabaya hafif çarpmış diğer araçtakiler uyuşturucu kullanmışlar galiba kargocuyu rehin almışlar kendi araçlarına bindirip mahallede 1 saat gezdirip dövmüşler adamı , adam zararı karşılarım bırakın beni yanımda param yok sadece 15 TL var diyormuş 😭 , görenlerden biride bırakın adamı diye uyarmış ama siz karışmayın demişler, belalı tipler oldukları için gören herkes seyirci kalmış kimse polisi bile aramamış, bizim komşu da evimin önünde bağırıyor kargocu size geldi bana gelseydi ben arardım diyor, benim haberim yoktu ki bilsem arardım hem ne fark eder kargo ona gelmedi diye aramak ona düşmezmiş ,bana evden çıkmadın bile diyor ben ne yapabilirdim ki adamların önüne geçip kargocuyu kurtaramazdim polisi arardım ama gerçekten dışarda olanlardan haberim yoktu , az önce çıktım diğer komşunun kocasıda bana kargocu iyi mi aradiniz mi diyor , ben nereden bilicem kargo dağıtan adamın numarasını nasıl arayıp sorucam iyi misiniz diye , hem kargocuya çok üzüldüm hemde komşumuz beni sinir etti evden çıkmadın bile diye beni suçlamasıyla, sabahtan beri kargo çalışanına ağlıyorum ben istermiydim böyle birşey olsun aşırı üzüldüm neyse ki daha sonra polisler gelmiş evini bulmuşlar o kişilerin inşallah güzel bir ceza alırlar.😭😭

Seninle ne ilgisi var. Komşuların da saçmalamış sanki kargocuyu zimmetledin üzerine. Duysaydın arardın zaten polisi, senin vicdan azabı çekeni gerektirecek Bi durum yok. Kendileri çeksinler, duydukları halde aramamış duyarsızlar. Ben herhangi Bi yerde herhangi Bi olay görsem direkt ararım. Korkacak birşey yok ki polis gidip şu kişi aradı şikayet etti demiyor.

Konu hakkında senin zerre suçun yok ki, neyin vicdan azabını çekiyorsun?
Üzüldüm adama öyle duyunca keşke hiç sipariş vermeseydim ama nereden bilebilirdim artık sipariş versem de alıp eve girmicem gidene kadar bakarım kargocunun arkasından çok vicdanli komşularım beni olayı görmediğim için suçluyorlar ama olanı biteni görüp izlemişler öyle .

Seninle ne ilgisi var. Komşuların da saçmalamış sanki kargocuyu zimmetledin üzerine. Duysaydın arardın zaten polisi, senin vicdan azabı çekeni gerektirecek Bi durum yok. Kendileri çeksinler, duydukları halde aramamış duyarsızlar. Ben herhangi Bi yerde herhangi Bi olay görsem direkt ararım. Korkacak birşey yok ki polis gidip şu kişi aradı şikayet etti demiyor.
Aynen bende öyle dedim siz arasaydiniz bn duymadım , polis gidip bakın sizi bu kişiler arayıp ihbar etti demez ki dedim.

Komşunuz salak mı afedersiniz de.
Gördüler madem arasalardı polisi. Size gelmesiyle ne alakası var, kaç yere uğramıştır zaten, sorumluluk duymanız yersiz.
İnsani olarak üzülmek normal.
Her yerimiz şiddet oldu, yaşanmaz ettiler dünyayı....
Komşumuz malesef böyle biri ağzından bir tane mantıklı kelime çıkmıyor

Komşumuz malesef böyle biri ağzından bir tane mantıklı kelime çıkmıyor
Başka zamanı bilmem de şu meselede gerçekten öyle olmuş.
Sanki nüfusunuza geçirdiniz adamı, insaniyet namına arasalardı akıl vereceklerine.
Bir kez daha laf ederlerse tersleyin bence.

Benimle alakalı değil ama sana geldi kargo sen aramalıydin diyor saçma sapan konuşup canımı sıkıyor.

ne alaka yahu.
kendisi kargocu gelince misafir geçirir gibi arabasına binene kadar bekliyor herhalde camda kapıda.. elde sallıyormuymuş arkasından sorsaydınız keşke.

Back
X