Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok utaniyorum yazarken hayatima giren erkeklerle belli bi yakinlasmam oldu cok kucuk yasta icki icmeye basladim gercekten cokk utaniyorum. Ama beni yonlendiren kimse olmadi hayatimda anneme gore bunlar cok normal
Acik ogretimden okuyorum suan zaten.. Ama sunger cekemiyorum utaniyorum kendimden
4 senedir terapiye gidiyorum zaten annem babam ayri benimkucuklugumden beri gidiyorum
Peki ya babana göre..
Baban ve annen evli, öyle değil mi?
Size göre hata olan durumları,hata olarak görmeden uygulamış sonrasında hatalarınızın farkına varmışsınız..Hatalarınızı tekrarlamayacak kadar vicdan azabı çekiyorsunuz ama hatalarınızdan duyduğunuz utanç yüzünden kendinizi kapatarak tekrar hatalar yapıyorsunuz.Bir uzmandan yardım alarak hayata tekrar atılın.Açık lise sınavlarıyla liseyi sonra üniversiteyi bitirn..Yapılanların geri dönüşü olmayacak belki ama şu güzel yaşlarınızında geri dönüşü olmayacak.Geçmişte yaptıklarınız geçmişte kaldı artık güzel geleceğinize adapte olun,geçmişte takılı kalmayın..Allah yardımcınız olsun...
çoğu kız senin yaşında amann yaptıysam yaptım banane oh iyikide yaptım derken sen pişmanlıklar içinde üüzlüyorsun .bu bile aslında senin ne kadar farklı bir kız olduğunu gösteriyor tatlım .bu küçücük yaşında bunların farkında olman inan bana çok güzel .hayatına seni anlayan seni sevicek olan biri mutlaka giricektir .dua et .
Canım, ilk iletinde "eğitim hayatım lise 3'te sona erdi" demişsin..Ama açık öğretimde okuduğunu söylemişsin sonra..
Yani sona ermemiş işte..
Bence geçmişi bırakıp bundan sonrasına odaklanmaya çalış..
Okulunu bitirirsin, çalışma hayatına atılırsın..Zamanla kendine güvenin gelir..
Bir çevre edinirsin..
Çok gençsin henüz..Umutsuzluğa kapılıp kendine haksızlık etmemelisin..