Ne kadar iyisiniz ya hic bi sikintim kalmadi hepinizin sayesinde cok sagolun:)
canım benim o senin yüreğinin iyiliği her zaman burdayız sen yeterki iyi ol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar iyisiniz ya hic bi sikintim kalmadi hepinizin sayesinde cok sagolun:)
Kusura bakmayın ama pek samimi bulamadım ben sizi.
Her ailenin yaşam tarzı, ahlak anlayışı, çocuk eğitimi farklıdır. Ama küçük yaşta bir çocuğun içki içmesi kimse için normal olamaz hele de bir anne için...
Allah senden de razı olsun ama yanlış düşünüyosun..niye unutmak istemiyosunki? tabiiki Affedilmek gevşemek değildir..Korkuyla ümit arasıdır yaşam..sürekli tövbe etmek gözyaşı dökmek asli vazifemiz..o göz yaşları kurtarıcak bizi inşallah..Rabbim ağlayarak tövbe eden kullarını çok sever..Bak önümüzde çok önemli günler var..Kurban bayramı ve onun bir gün öncesi arefe..Arefe gecesi bolbol dua et..Dualar geri çevrilmez inşallah..Hepiniz cok cok iyisiniz cok sagolun Allah razi olsun. Okuyorum surekli ama yinede gecmiyo pismanligim gecsin de istemiyorum o rahatlikta olmak istemiyorum cunku. Kucuklugumden beri icinde oldugum bosluktan kurtuldum cok guzel bi duygu bu. Cuz ogreniyorum simdi insallah kuran da okurum ilerde cook tesekkur ediyorumm
Cok tesekkur ederim aynen boyle.. Sinavlarim var onlara hazirlaniyorum terapilere ara verdim iyiyim diye ama suan cok kotuyum tekrar baslicam
Benim yengem kuzenime kan yapsın diye Şarap içirirdi..yılbaşı geceleride biraları kendi taşırdı eve... ilk bunu gördüğümde kuzenlerimin küçük olanı 12 yaşındaydı..Şimdide para biriktiriyo Hacca gitçek..buyur burdan yak..Gayet garip aileler var yani...Kusura bakmayın ama pek samimi bulamadım ben sizi.
Her ailenin yaşam tarzı, ahlak anlayışı, çocuk eğitimi farklıdır. Ama küçük yaşta bir çocuğun içki içmesi kimse için normal olamaz hele de bir anne için...
Allah senden de razı olsun ama yanlış düşünüyosun..niye unutmak istemiyosunki? tabiiki Affedilmek gevşemek değildir..Korkuyla ümit arasıdır yaşam..sürekli tövbe etmek gözyaşı dökmek asli vazifemiz..o göz yaşları kurtarıcak bizi inşallah..Rabbim ağlayarak tövbe eden kullarını çok sever..Bak önümüzde çok önemli günler var..Kurban bayramı ve onun bir gün öncesi arefe..Arefe gecesi bolbol dua et..Dualar geri çevrilmez inşallah..
Bizde sana dua edicez..bide annene tabiki,,Eger rahatlarsam bi daha bu kadar pismanlik duymam diye korkuyorum. Ama allah korkusu var icimde cok sukur ne mutlu ki musluman olarak dogmussunuz kendi kendime ogrenmeye calisiyorum ben dogru yapiyorumdur umarim yardimlarin icin tesekkur ederim hepinize bol bol dua edicem bundan sonra
Sekerim sen bunlari dusunme artik, gecmisi gecmiste birak gec. Bu yaslarda egitimine odaklanmalisin, hele guzel bir universiteye kapagi at ondan sonra gor hayat ne tatli oluyor. :) Daha 19 yasindasin, hayatin niye bitsin ? Arkadaslarinla gorusw, zaten iyi arkadaslarsa seninle dalga gecmek yerine seni teselli edeceklerdir, dalga gecmeye kalkisirlarsa da bir daha konusmazsin. Okulu birakan ilk insan sen degilsin, o yuzden kendinden utanmaktan bir vazgec.
AH keşke müslüman doğupta yaptıkları hatalara senin gibi pişman olsa herkes.
Rabbim sana çok güzel bir şans vermiş inşallah halis bir kul olursun
SEn asıl bizler için dua et ki senin gibi günahsızların duasını kabul eder rabbim inşallah.
Çünkü sen islama girdiğin an günahsız bir hayata başladın
Allahım dualarını ve dualarımızı şu mübarek günler hürmetine kabul eder inşallah.
Henuz 19 yasinda bi genc kizim. Asla yapmam dedigim ne varsa hepsini yapmisim yeni yeni farkina variyorum. Yanlislar yaptim bir suru gunahlar isledim cok kucuk yasta.. pismanim cook pismanim kendimi affedemiyorum. Kronik depresif bi insan oldugum icin sik sik bunalima giriyorum. Okul hayatim bu yuzden lise3 te sona erdi.. Hic bi ise yaramadigima yemin ederim.. İyi kotu herkes bi isle mesgul ya okulunda ya isinde ben ise bombos geciriyorum gunlerimi. Ne kadar istesemde bi ugras bulamiyorum kendime yapamiyorum Arkadaslarimin hic biriyle gorusmuyorum basarisizligimdan cok utaniyorum cunku. Zaten hemen hemen hepsi beni bu yanlisliklara iten insanlar. Olmek istiyorum cogu zaman kimseye anlatamiyorum.. Anne olmayi herseyden cok istiyorum ilgisiz buyudum cunku ben kendi cocugumu sevgiyle buyutmek istiyorum gormedigim ilgiyi ona gostermek istiyorum..Ama gecmisim pek temiz degil ne yazik ki utaniyorum dusunuyorum ben nasil anne olurum diye.. Yanlis anlasilmasin ben bekarim cogunun hic dert etmicegi bi durum aslinda ama yeni musluman oldum sayilir 1,5 sene once ben istedim. Anne tarafim hristiyan benim Allah tan korkuyorum vicdan azabi cekiyorumm ben artik nasil affettiririm kendimi bilmiyorum( sadece annem var hayatimda ona anlatiyorum ama cektigim vicdan azabini anlamiyo
cok uzgunumm icimi dokmek istedim sadece buraya ,konuyu dogru yere acmisimdir umarim..