Vicdan azabi cekiyorum:(

canım benim henüz lisedesin üniversite sınavlarına hazırlanırsın mutlaka kazanıcaksın ben inanıyorum nelerle baş etmişsin sınav hiç bişe kalır bunun yanında

canım sen bunları dinimizle tanışmadan önce yaşamışsın o zamanki sana göre bunlar doğruydu belki ama şimdi doğru yolu bulmuşsun ne mutlu sana tebrik ediyorum seçiminden dolayı.bide müslüman olmayıp böyle hatalarla yaşadığını düşünsene ne kötü olurdu.şükürler olsun ki hatanın farkına varmışsın en güzelide pişman olman zaten sen bol bol dua et tövbe et Rabbimizin affı geniş mağfireti çok bol affeder.üzülme sen sadece dua et çokça.biz yanındayız ne zaman istersen destek olmaya hazırız

Bunlari okumaya o kadat cok ihtiyacim vardi ki.. Tesekkur ederim gercekten surekli tovbe ediyorum zaten ama yeni yeni ogreniyorum ya affedilmezsem diye uzuluyorum surekli yazdiklarnizi okuduktan sonra cok sevindim.. Anneme bunlari sordugum zaman bana sadece guluyo cunku bosuna bu yaptiklarin diyo ama cok sukur naptigimin farkindayim

canım benim seni yürekten kutluyorum bir müslüman ancak bu kadar vijdanen rahatsızlık duyar fakat allah affecidir affetmeyi sever senide affeder. hangi şehirde yaşıyorsun belki ona göre tavsiyelerimiz olabilir

Cok sagolun Allah razi olsun.. İstanbulda yasiyorum ben

Bunlari okumaya o kadat cok ihtiyacim vardi ki.. Tesekkur ederim gercekten surekli tovbe ediyorum zaten ama yeni yeni ogreniyorum ya affedilmezsem diye uzuluyorum surekli yazdiklarnizi okuduktan sonra cok sevindim.. Anneme bunlari sordugum zaman bana sadece guluyo cunku bosuna bu yaptiklarin diyo ama cok sukur naptigimin farkindayim

canım sen herşeyin farkında olan bi kızsın inan Allah'ın affı o kadar geniş ki affedecektir sen yeterki vazgeçme yeterki bırakma dualar etmeyi..hepimiz hatalar yapıyoruz ama hatanın farkına varmak zaten çok büyük bi erdem..tam emin değilim ne kadar doğru bilmiyorum ama sonradan müslüman olanların bütün günahları affedilirmiş zaten diye duymuştum.Rabbim annenede müslüman olmayı nasip etsin

canım benim henüz lisedesin üniversite sınavlarına hazırlanırsın mutlaka kazanıcaksın ben inanıyorum nelerle baş etmişsin sınav hiç bişe kalır bunun yanında

Sagolun insallah allah yardimcim olur en buyuk sinavim annem suan dogru yolu bulsun istiyorum

Canım sen bizden daha günahsızsın şuanda. Yeni Müslüman olan bir kimsenin kul hakkı dışındaki bütün günahları affedilir. Yeni doğmuş gibisin öyle düşün. Allah kullarına zulmetmez canım.. Ne mutlu sana.. Allah daim etsin.
Bol bol Kuran mealini oku.

Edit. annene de Allah hidayet versin.bol bol dua et. ve islamı yaşaki rol model ol annene..

Son düzenleme:
canım sen herşeyin farkında olan bi kızsın inan Allah'ın affı o kadar geniş ki affedecektir sen yeterki vazgeçme yeterki bırakma dualar etmeyi..hepimiz hatalar yapıyoruz ama hatanın farkına varmak zaten çok büyük bi erdem..tam emin değilim ne kadar doğru bilmiyorum ama sonradan müslüman olanların bütün günahları affedilirmiş zaten diye duymuştum.Rabbim annenede müslüman olmayı nasip etsin

İnsallah nasip eder insallah. Eskiden cok karsiydi benim dini kitaplar okumama surekli kendince dogru olani gostermeye calisti canim annem ama artik daha iyi eskiye gore kararima saygi duyuyo. Cok tesekkurler allah hepinizden razi olsun

Son düzenleme:
İnsallah nasi eder insallah. Eskiden cok karsiydi benim dini kitaplar okumama surekli kendince dogru olani gostermeye calisti canim annem ama artik daha iyi eskiye gore kararima saygi duyuyo. Cok tesekkurler allah hepinizden razi olsun

canım benim yaa..allah senden de razı olsun kuzuum dualarını kabul etsin

istanbulun neresindesin sana hem arkadaş olurum hem arkadaş bulurum kuzum sen neye üzülüyon ya:16:

Canım sen bizden daha günahsızsın şuanda. Yeni Müslüman olan bir kimsenin kul hakkı dışındaki bütün günahları affedilir. Yeni doğmuş gibisin öyle düşün. Allah kullarına zulmetmez canım.. Ne mutlu sana.. Allah daim etsin.
Bol bol Kuran mealini oku.

Edit. annene de Allah hidayet versin.bol bol dua et. ve islamı yaşaki rol model ol annene..

Amin insallah.. Dualari ezberliyorum simdi yavas yavas bana yardimci olan bi komsumuz var sagolsun ogretiyo bana

Amin insallah.. Dualari ezberliyorum simdi yavas yavas bana yardimci olan bi komsumuz var sagolsun ogretiyo bana

canım benim zamanla namaz kılmayı falanda öğrenirsin.namaz kıldıkça nasıl için rahatlacak bak ozaman :) sen üzülme bunları dert etme elinden geleni yapıyosun

öncelikle seni tebrik ediyorum..Bu yaşta kendi başına doğru yolu bulmuşsun..nekadar güçlü olduğun burdan belli..
Ama sanırım şundan haberin yok..sen şuan tertemizsin..bembeyaz bir sayfasın..ben Müslüman olarak doğup büyümeme rağmen inan şuanda senden daha fazla günahkarım..Şeytan sana vesvese veriyo..yani seninle uğraşıyor..ne zaman bunalıma düşsen euzu besmele çek..Euzü billahi mineşşeydanirraciim Bismillahirrahmanirrahiim..yani Kovulmuş şeytanın şerrinden Allaha sığınırım..Rahman ve Rahiim olan Allahın adıyla..demek..bu seni ondan korur..ve bir arkadaşımızda yazmış bol bol Kuran Meali oku..Ne mutlu sana seni tebrik ediyorum ve kucaklıyorum..
son bir tavsiye, sonradan dönüş yapan insanların hayat hikayelerini oku..Çok faydası olacaktır ve unutma sonradan dönüş yapan tüm insanlar diğer müslümanlardan daha iyi yaşıyorlar dinlerini..

[SUP][/SUP]
istanbulun neresindesin sana hem arkadaş olurum hem arkadaş bulurum kuzum sen neye üzülüyon ya:16:

Cok iyisinn cok tesekkurler yalnizliktan degil sikayetim etrafimdaki insanlarin beni anlamiyo olusu ,cektigim vicdan azabi.. Avcilarda oturyorum bu arada

[SUP][/SUP]

Cok iyisinn cok tesekkurler yalnizliktan degil sikayetim etrafimdaki insanlarin beni anlamiyo olusu ,cektigim vicdan azabi.. Avcilarda oturyorum bu arada

biz seni anlarız kuzum her zaman ne sıkıntın olursa burdayız hepimiz :) bütün forum tek yürek oluruz gene unuttururuz derdini sana sen sıkma canını

geçmiş zamana takılma geleceğe bak
doğru yolu bulmuşsun işte bak, Allah büyüktür inanıyorum ki kabul eder tövbeni de dualarını da..
hiçbirşeyi takma kafana ve dersine, sınavlara çalışmaya devam et
göreceksin zamanla herşey daha güzel olacak ;)

öncelikle seni tebrik ediyorum..Bu yaşta kendi başına doğru yolu bulmuşsun..nekadar güçlü olduğun burdan belli..
Ama sanırım şundan haberin yok..sen şuan tertemizsin..bembeyaz bir sayfasın..ben Müslüman olarak doğup büyümeme rağmen inan şuanda senden daha fazla günahkarım..Şeytan sana vesvese veriyo..yani seninle uğraşıyor..ne zaman bunalıma düşsen euzu besmele çek..Euzü billahi mineşşeydanirraciim Bismillahirrahmanirrahiim..yani Kovulmuş şeytanın şerrinden Allaha sığınırım..Rahman ve Rahiim olan Allahın adıyla..demek..bu seni ondan korur..ve bir arkadaşımızda yazmış bol bol Kuran Meali oku..Ne mutlu sana seni tebrik ediyorum ve kucaklıyorum..
son bir tavsiye, sonradan dönüş yapan insanların hayat hikayelerini oku..Çok faydası olacaktır ve unutma sonradan dönüş yapan tüm insanlar diğer müslümanlardan daha iyi yaşıyorlar dinlerini..

Hepiniz cok cok iyisiniz cok sagolun Allah razi olsun. Okuyorum surekli ama yinede gecmiyo pismanligim gecsin de istemiyorum o rahatlikta olmak istemiyorum cunku. Kucuklugumden beri icinde oldugum bosluktan kurtuldum cok guzel bi duygu bu. Cuz ogreniyorum simdi insallah kuran da okurum ilerde cook tesekkur ediyorumm

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama pek samimi bulamadım ben sizi.

Her ailenin yaşam tarzı, ahlak anlayışı, çocuk eğitimi farklıdır. Ama küçük yaşta bir çocuğun içki içmesi kimse için normal olamaz hele de bir anne için...

geçmiş zamana takılma geleceğe bak
doğru yolu bulmuşsun işte bak, Allah büyüktür inanıyorum ki kabul eder tövbeni de dualarını da..
hiçbirşeyi takma kafana ve dersine, sınavlara çalışmaya devam et
göreceksin zamanla herşey daha güzel olacak ;)

Amin insallah tesekkur ediyorumm iyi dileklerin icin :)

Back
X