size hak veriyorum.ah be canım,
bunlar da bişey mi.
vicdanında seni rahatsız eden şeyler bunlarsa sen daha hiçbişey yaşamamışsın.
benim vicdanımı rahatlatan şey şu,
hiç kimseye kasten haksızlık ve kötülük yapmamış olmam.
insanız, bazen olayların akışı öyle bir yere getirir ki seni,
öyle bir köşeye sıkıştırır ki,
sen hiç beklemediğin, hesap etmediğin durumların içinde bulursun kendini.
tamamen kontrolü kaybedersin.
aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık yani.
kalbinin ve niyetinin temiz olması önemli.
yaşananlar bazen kaçınılmaz olabiliyor.
Evet malesef benmde var ama ben unuttum unutmaya calısıyorum. Suan cok sevdigim ve onunda beni sevdigini bildigim bir erkek arkadasım var malesef ondan önce hayatıma giren adamlara yakın davranmak anlarsınız ya işte öyle simdi onu öperken bile utanıyorum ama o benim önceden kimle ne yasadığımı bilmiyor cok üzgünüm ve cok utanıyorum
Birden fazla kişi olduysa kötü işte adamlar demişsin ama yine vicdanın var evlenirken bari evleneceğin adama söyle yük yapma kendine şuandan sonrada ateş ile barut işte deme töğbe et rabbine sığın.
Adamlar derken 3 kişiyi kasdettim namussuzluk yapmadım. ayrıca erkek arkadasımla ciddi düşünüyoruz böyle birseyi ona söylersem vazgecer.
Özür dilerim yakın davranmak ya işte anlarsınız dediğinde benim aklıma cinsellik geldi zira öperken utanıyorum diye devam ettini bir de. Söylediğinde ayrılacak ise seni sen olduğun için sevmediğindendir.
Yok öenmli değil ben özür dilerim siz öyle söyleyince bi an tuhaf hissettim kendimi yakından kastım el ele gezme söylediğim gibi öpüşme gibi daha ilersine zaten müsade etmem. Yinede fikriniz için teşekkür ederim ama daha kendimde ona söyleyecek cesareti bulamadım..
Bunda bir şey yok ki söylemek zorunda bile değilsin. Sen saf temizsin bu devirin kadınları! ile kıyaslandığında şükretsin seni bulduğuna. İnşallah mutlu olursun(uz) düşlediğin hayat gerçeğin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?