- 29 Ocak 2020
- 2.242
- 3.540
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
Merhaba kızlar benim olup olmadık zamanda gelen kötü anılarım var maalesef yaşayan varsa ne yaptı merak ediyorum. Ergenlik dönemini baya hareketli geçirdim şımarıklıklar filan bilirsiniz ama en kötüsü kız arkadaşlarımla ufak hırsızlıklar  marketlerden çikolata vb. Yapmış olduğumuz en büyüğüde mağazadan sweatdi ergenliğimden kalma mevcut marketlerin bazılarına ödeme yaptım yani kapanmayanlara ama kapananlar çok vicdan yaptırıyor
 marketlerden çikolata vb. Yapmış olduğumuz en büyüğüde mağazadan sweatdi ergenliğimden kalma mevcut marketlerin bazılarına ödeme yaptım yani kapanmayanlara ama kapananlar çok vicdan yaptırıyor  çoğu zaman aklıma geliyor aşırı huzursuz hissediyorum ne yapabilirim?
 çoğu zaman aklıma geliyor aşırı huzursuz hissediyorum ne yapabilirim?

marketlerden çikolata vb. Yapmış olduğumuz en büyüğüde mağazadan sweatdi ergenliğimden kalma mevcut marketlerin bazılarına ödeme yaptım yani kapanmayanlara ama kapananlar çok vicdan yaptırıyor
 marketlerden çikolata vb. Yapmış olduğumuz en büyüğüde mağazadan sweatdi ergenliğimden kalma mevcut marketlerin bazılarına ödeme yaptım yani kapanmayanlara ama kapananlar çok vicdan yaptırıyor  çoğu zaman aklıma geliyor aşırı huzursuz hissediyorum ne yapabilirim?
 çoğu zaman aklıma geliyor aşırı huzursuz hissediyorum ne yapabilirim? 

Okul çantama koymustum ya nasil yakalamadilar anlamadim.Korkumdan hic kullanmamistim beni bulurlar falan paranoya olmuştum galiba gidip geri koymuştum
Okul çantama koymustum ya nasil yakalamadilar anlamadim.Korkumdan hic kullanmamistim beni bulurlar falan paranoya olmuştum galiba gidip geri koymuştum 

"
" 

sonra gidip vermiştik parasını.
 sonra gidip vermiştik parasını. 

onlara mama alın...  Vicdan adanınız kalmaz artı coook mutlu hissedersiniz.
 onlara mama alın...  Vicdan adanınız kalmaz artı coook mutlu hissedersiniz. 

hiç kıyamıyorum görünce çantamda hep tek kullanımlık mama olur
 hiç kıyamıyorum görünce çantamda hep tek kullanımlık mama olur