- 29 Ocak 2020
- 2.230
- 3.519
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
İhtiyaç sahibi birine kapanan yerleri uğrattığınız zarar kadar yardımda bulunun onların hayrına. Bence rahatlatır içiniziMerhaba kızlar benim olup olmadık zamanda gelen kötü anılarım var maalesef yaşayan varsa ne yaptı merak ediyorum. Ergenlik dönemini baya hareketli geçirdim şımarıklıklar filan bilirsiniz ama en kötüsü kız arkadaşlarımla ufak hırsızlıklarmarketlerden çikolata vb. Yapmış olduğumuz en büyüğüde mağazadan sweatdi ergenliğimden kalma mevcut marketlerin bazılarına ödeme yaptım yani kapanmayanlara ama kapananlar çok vicdan yaptırıyor çoğu zaman aklıma geliyor aşırı huzursuz hissediyorum ne yapabilirim?
Hala açık olanlara ödedim zatende sweat in mağazası kapanmış gitmiş durumu olmayan birine hediye sweat alacağımYaptığınızın yanlış olduğunun farkına varmışsınız ve bunun için çabalıyorsunuz. Hala açık olanlara borcunuzu ödeyebilirsiniz, ihtiyacı olan birine yardım edebilirsiniz, dışarıda aç olanların karnını doyurabilirsiniz.
Hala açık olanlara ödedim zatende sweat in mağazası kapanmış gitmiş durumu olmayan birine hediye sweat alacağımYaptığınızın yanlış olduğunun farkına varmışsınız ve bunun için çabalıyorsunuz. Hala açık olanlara borcunuzu ödeyebilirsiniz, ihtiyacı olan birine yardım edebilirsiniz, dışarıda aç olanların karnını doyurabilirsiniz.
Miktarı biliyorsanız ihtiyacı olan birine, içinizden o hırsızlık yaptığınız kişilerin hayrına veriyorum diyerek niyet edin, verin. Miktar belli değilse aşağı yukarı bir hesap yapın, birazda üzerine fazladan para koyup yine birine verin. Bunları yapmadan önce içtenlikle tövbe edin.Merhaba kızlar benim olup olmadık zamanda gelen kötü anılarım var maalesef yaşayan varsa ne yaptı merak ediyorum. Ergenlik dönemini baya hareketli geçirdim şımarıklıklar filan bilirsiniz ama en kötüsü kız arkadaşlarımla ufak hırsızlıklarmarketlerden çikolata vb. Yapmış olduğumuz en büyüğüde mağazadan sweatdi ergenliğimden kalma mevcut marketlerin bazılarına ödeme yaptım yani kapanmayanlara ama kapananlar çok vicdan yaptırıyor çoğu zaman aklıma geliyor aşırı huzursuz hissediyorum ne yapabilirim?
Öyle yapacağım artık ah şu cahillikMiktarı biliyorsanız ihtiyacı olan birine, içinizden o hırsızlık yaptığınız kişilerin hayrına veriyorum diyerek niyet edin, verin. Miktar belli değilse aşağı yukarı bir hesap yapın, birazda üzerine fazladan para koyup yine birine verin. Bunları yapmadan önce içtenlikle tövbe edin.
Bunlar bir nebzede olsa içinizi rahatlatır.
Onu her hafta düzenli yaparım zatenEn muhtaç olanlar sokak hayvanlarionlara mama alın... Vicdan adanınız kalmaz artı coook mutlu hissedersiniz.
en iyisi o kadar miktar parayı bağış yap, küçüklükte böyle saçma meraklar oluyor nedense, bizde kuzenimle sakız çalmıştık bakkaldan. alamamakta değil niye bilmiyorumsonra gidip vermiştik parasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?