- 31 Mart 2012
- 1.012
- 2.079
- 333
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Çocuğu kaç yaşında bırakırsanız bırakın insan üzülüyor çok normal. Ama bebeği iki aylıkken çalışmak ve hiç tanımadığı insanlara bırakmak zorunda olanlar da var. Bence bunları düşünüp kendinizi teselli etmelisiniz. Sizi çok iyi anlıyorum bu çok zor bir durum ben işe başlamadan günler önce ağlamaya başlamıştım nasıl ayrilicam diyeAdliyede memur olarak işe başladım.26 aylık bi kızım var.Bana aşırı bağlıydı.Lavaboya girsem kapıya vurur ağlar,1 dakika geçse baslar anne anne diye..Annem bakıyor ben işteyken.1 haftadir gidiyorum 1 haft adir anne anne diye beni arıyordu.Bugun hiç sormamış.Bir yandan alıştı dedim sevindim bir yandan beni unuttu artık dedim üzüldüm. Bugün anneme anne demiş benim yanımdayken de diyor.Beynimden vuruldum aşırı üzüldüm.Beni unuttu dedim.Onceden herşeyiyle ilgileniyordum beraber yatıp kalkıyorduk.Uzerimde suçluluk duygusu,vicdan azabı ve anlatamadığım bir sürü şey. Bu yüzden işi bırakmayı bile aklımdan geçirdim.
Abartmayın Allah aşkına bir tek siz çalışmıyorsunuz çoğumuz bırakmak zorundayız birilerine benim kızım da babannesi ananesine anne diyor çünkü benden fazla onları görüyor ama elbette benim yanıma gelince hali tavrı farklılaşıyor küçük de olsa anlıyorlar merak etmeyin.Adliyede memur olarak işe başladım.26 aylık bi kızım var.Bana aşırı bağlıydı.Lavaboya girsem kapıya vurur ağlar,1 dakika geçse baslar anne anne diye..Annem bakıyor ben işteyken.1 haftadir gidiyorum 1 haft adir anne anne diye beni arıyordu.Bugun hiç sormamış.Bir yandan alıştı dedim sevindim bir yandan beni unuttu artık dedim üzüldüm. Bugün anneme anne demiş benim yanımdayken de diyor.Beynimden vuruldum aşırı üzüldüm.Beni unuttu dedim.Onceden herşeyiyle ilgileniyordum beraber yatıp kalkıyorduk.Uzerimde suçluluk duygusu,vicdan azabı ve anlatamadığım bir sürü şey. Bu yüzden işi bırakmayı bile aklımdan geçirdim.
1 sene 2 aylık diyebilirsinizAdliyede memur olarak işe başladım.26 aylık bi kızım var.Bana aşırı bağlıydı.Lavaboya girsem kapıya vurur ağlar,1 dakika geçse baslar anne anne diye..Annem bakıyor ben işteyken.1 haftadir gidiyorum 1 haft adir anne anne diye beni arıyordu.Bugun hiç sormamış.Bir yandan alıştı dedim sevindim bir yandan beni unuttu artık dedim üzüldüm. Bugün anneme anne demiş benim yanımdayken de diyor.Beynimden vuruldum aşırı üzüldüm.Beni unuttu dedim.Onceden herşeyiyle ilgileniyordum beraber yatıp kalkıyorduk.Uzerimde suçluluk duygusu,vicdan azabı ve anlatamadığım bir sürü şey. Bu yüzden işi bırakmayı bile aklımdan geçirdim.
Ben kızımı 3 aylıkken işe bırakıp gittim.Kızımda bana aşırı düşkün rahatla banyoya tuvalete gıremıyorum.Aylardı annem bakıyordu onada anne dıyor kayınvalıdem yenı bakmaya basladı onada demeye basladı.Sanırım cocuklarda şu algı oluyor kım bakıyorsa ona anne dıyolarAdliyede memur olarak işe başladım.26 aylık bi kızım var.Bana aşırı bağlıydı.Lavaboya girsem kapıya vurur ağlar,1 dakika geçse baslar anne anne diye..Annem bakıyor ben işteyken.1 haftadir gidiyorum 1 haft adir anne anne diye beni arıyordu.Bugun hiç sormamış.Bir yandan alıştı dedim sevindim bir yandan beni unuttu artık dedim üzüldüm. Bugün anneme anne demiş benim yanımdayken de diyor.Beynimden vuruldum aşırı üzüldüm.Beni unuttu dedim.Onceden herşeyiyle ilgileniyordum beraber yatıp kalkıyorduk.Uzerimde suçluluk duygusu,vicdan azabı ve anlatamadığım bir sürü şey. Bu yüzden işi bırakmayı bile aklımdan geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?