Ben sadece oglum varken hatta 2.ci bebegime 8 aylik hamile olana dek gezdirdim kahvaltisi yaptirip disari cikardim eve getirip yemegini yedirip uyuturdum uyaninca yine doyurur yine cikartirdim bazende yemeklerini yanimiza alirdim hep gezdirirdim evde duzenliydim temizligimide yapardim ama oglumun disari hayatindan taviz vermezdim sanirim bu aliskanliklari birden birakmakta ilginin ikinciye kaymasida hircinlasti onu.siz cok planli davraniyorsunuz buda guzel.peki cocugunuz uysalmidir nasil bir yapisi var
Yok biz de gezdik tabii. Misafirlige gitmezdim sadece. Cok gelen de olmazdi. Cogu kisi uzakta oturuyor zaten. Bu sekilde duzen hic bozulmadi.
Masallah gayet iyidir., inatcidir, bazen uysaldir. Genel olarak ılımlı bir cocuktur. Kucuk seylerden mutlu olur. Tutturmasi pek yoktur. Tabii ki o da cocuk, ama ben bazi konularda net davraniriim. Hayir dersem evet demem. Evet dersem hayir demem.aklini karistiracak seyler yapmam yani. Bayilmasa da mecburen yapar dedikledimi.
Soeumluluklarini bilmesi lazim, cunku nasil alisirsa oyle gider. E tabi ben de yoruluyorum, yemek yemesi lazim uzun sueuyor yemesi ben yedirmedigim icin.
Oyun oynuyor ama, diger oyuncaklarini toplamasi lazim once. Yoksa ortalik savas alanina doner.
Benim annem bana pek is yaptirmadi ve acikcasi tembelimdir. Belki aliskanlik haline getirtseydi bazi seyleri bu kadar tembel olmazdim
Kardes istiyor ama suan ben dusunmuyorum.
Hazir olmus olsaydi fena olmazdi.
Biraz buyusunler kimseye ihtiyac duymayacaklar. Kiskanmis olabilir dogal olarak
Zamanla her sey oturur .

suan cok kucuk cunku.. siz yalniz birakmayin ikisini pek. Gozunuz hep uzerinde olsun