vicdan azabi,cikmazda hissediyorum..

Simdiden okul dönemi için korkmayın.
Dönemsel değişiklikler olur çocuklarda.

Şimdi birebir etkinlik dönemi. Bence her güne bir etkinlik saati koyun ve mutlaka her gün dışarı çıkın. Başkalarının ne düşündüğünü önemsemeyin bu konuda.

Bir de ağlayıp sizi zor durumda bıraktığı anları onun istediğini yaparak sonlandırmak yerine görmezden gelerek atlatmayı tercih etmelisiniz.

Biliyorum söylemesi kolay uygulaması zor durumlar. Yine dr caba gosterildiginde uzun dönemde rahatlayacaksiniz. Allah yardımcınız olsun..

aglasa bunalmam,sanki cocugun bogazina bicak dayamisim gibi feryat edip ciglik atiyor,ama cidden oyle boyle degil..
annem torunu icin deli olur ama tek dedigi sey,ben bu yasima kadar boyle ciglik duymadim..
etkinlik yapiyoruz,parmak boyasi,legolar,araba yarisi,top oynama,evi temizlerken o da viledasiyla temizliyor,kitap okuyoruz vs..
bende gittikce agirlasiyorum,cok uzucu ama okul baslasa da biraz rahatlasam diye gun sayiyorum yalan degil.
onerileriniz icin cok tesekkur ederim,sagolun

aglasa bunalmam,sanki cocugun bogazina bicak dayamisim gibi feryat edip ciglik atiyor,ama cidden oyle boyle degil..
annem torunu icin deli olur ama tek dedigi sey,ben bu yasima kadar boyle ciglik duymadim..
etkinlik yapiyoruz,parmak boyasi,legolar,araba yarisi,top oynama,evi temizlerken o da viledasiyla temizliyor,kitap okuyoruz vs..
bende gittikce agirlasiyorum,cok uzucu ama okul baslasa da biraz rahatlasam diye gun sayiyorum yalan degil.
onerileriniz icin cok tesekkur ederim,sagolun

Krokotak sitesini öneriyorum ben..
Bir göz atın etkinlikleri cesitlendirin..

Çok basit ve kolay malzemelerle işiniz kolaylasabilir.

Kolaylıklar dilerim ..

Ikinci dili ne? Bu arada süper dadıyı izleseniz.. kendinizin çocuktan daha fazla hatalı olduğunu göreceksiniz. .

Back
X