- 3 Eylül 2015
- 3.731
- 10.032
- 408
- 33
Hayır
Siz annenizi niye cagirdiniz peki? Yani anladigim kadariyla ameliyat sonrası 10 gun zaten gorumceniz bakacak annesine. Bakim yuku sizde olmayacak.
Hastanede kimse bakmayacak görümcemle ben günübirlik gidip geri dönücez refakatçisi kardeşi. Şartlar benim içinde normal değil eşim yanında olmamı çok istedi ameliyata girince bensiz dayanamıycağını söyledi o yüzden gidiyorum çocuklarıma da bakacak kimse olmadığı için farklı bi ilçeden annemi getirdim ve taburcu olduktan sonra gelinecek ev zaten benim evim bakımk burda benim tarafımdan yapılacak düşündüğüm çok fazla şey var biride görümcemin çocuğu olmasın bence madem geldi buyursun gelsin evde beklemiycek hastaneye gelcek onada tamam çocuğunu bırakacağı kişi annemsede bi zahmet sorsun annemde kaç yaşında kadın 3 çocuğa birden bakabilecekmi acaba bu yaştaSiz annenizi neden çağırdınız anlamadım ben. Görümceniz hastanede annesine bakarken siz evde çocuklarla ilgilenebilirdiniz.
Hem görümceniz annesiyle rahat rahat ilgilenirdi, çocuk derdine düşmezdi hem de sizin anneniz yorulmamış olurdu.
Planınız garip geldi bana.
Size söylememeleri konusuna takılmanızı da anlamsız buldum.
Normal şartlar altında annenize sorsalar şık olurdu ama düğüne, gezmeye vs gitmiyorlar, şartlar normal değil.
Sizin "e bu çocuk ne olacak" diye düşünüp kendi planınıza dahil etmeniz gerekiyordu. Onlar panik ve stresle doğru düzgün plan yapamamıştır zaten.
Hayır annem sadece ben hastaneye gitmek zorunda kaldığım için geldi çocuklara bakıcak ertesi gün hemen dönecek bakımı benim evimde ve muhtemelen benim tarafımdan olacakSiz annenizi niye cagirdiniz peki? Yani anladigim kadariyla ameliyat sonrası 10 gun zaten gorumceniz bakacak annesine. Bakim yuku sizde olmayacak.
10 gün sonra hafifledikten sonra siz bakacaksiniz. Bu donemde de anneniz kalmaya devam mi edecek çocuklar için?
Gorumceniz de siz de evdeyken bir de annenizin gelmesini anlayamadigim icin soruyorum yanlis anlamayin
Kayınvalide ameliyat olacakBen konuyu neden anlamadim yahu? Anlayan biri bana ozet gecebilir mi?
Konu sahibinin kv'si ameliyat olacakmış gorumcesi ve çocuğu da 10 gün onun evinde kalmak zorunda kalmış. Konu sahibi de rahatsiz olmuş nasıl kavga çıkarabilirim diyorBen konuyu neden anlamadim yahu? Anlayan biri bana ozet gecebilir mi?
Yani anneniz bir gun bakacak diye mi bu tantana?Hayır annem sadece ben hastaneye gitmek zorunda kaldığım için geldi çocuklara bakıcak ertesi gün hemen dönecek bakımı benim evimde ve muhtemelen benim tarafımdan olacak
Herkese merhaba kayınvalidem çok kısa süre sonra ameliyat olacak kayıpederim yok eşim tek oğlu bizim evimizde kalacak tedavisi sırasında ben bunu kabul ettim odamın birini boşalttım baza aldık dolap aldık şimdilik uzun bir tedavi gibi duruyor. İki kızım var okula gidiyolar canımı sıkan konu şu görümcem annesinin ameliyatı için şehir dışından geldi çocuğu bi 10 gün kadar okula gitmeyecek oda haliyle bizde kalacak. Ameliyat olacağı hastane şehir dışında ben annemi getirdim çocukların başında dur diye çünkü oda şehir dışında. Görümcemde ameliyata gelecek ve çocuğuda haliyle bakacak biri lazım ama geleli üç gün oldu ne bana ne de anneme hiç bişey söylemedi ameliyat yarın bugün akşam üzeri eşime kayınvalidem söylemiş yiğeninde saat 3 e kadar teyzende kalacak 3 den sonra sizin kızlar okuldan çıkınca onlar size bırakır diye bende buna sinirlendim bana neden söylenmiyo diye tenezzül edilmiyomu diye şimdide acaba böyle bi durumda sessiz mi kalsaydım diye vicdan yaptım ve hatta haklılığımdan emin olmamaya başladım
Çok teşekkürler bu çok iyi geldi malesef insanlar kendileri yapamayacağı şeyler hakkında konuşmayı çok seviyor benim açımdan düşünülmüş tek yorum sağolunBurada çok anlayışlı ve hoşgörülü olarak görünmeye çalışanların gerçek hayatta hiç bu durumları yaşamadığını düşünüyorum açıkçası, öyle herşey dediğiniz gibi güllük gülistanlık pembe gözlüklerle olmuyor malesef, bu kadın o evin annesi olduğu için çok muhtemeldir ki evin yemeğini temizliğini yine o yapacak, görümce gittikten sonra yine o bakacak, anladığım kadarıyla eş de çalışıyor çocuklara da o bakacak, bu kadının bu süreç bitene kadar yaşayacağı yorgunluğu düşünmek istemiyorum çünkü iyi bilirim, kendine dikkat et hayatım bence kızmakta da haklısın evet afaki durumlar olabilir ama herkesin de bir sınırı var ona da biraz uyumak zorunda, bu süreçte hem sen hem de görümcen olabildiğince eşlerden de destek alın yoksa yapamazasınız
Aman kuzum lafı olmaz dikkat et kendine dertleşmek istersen burdayımÇok teşekkürler bu çok iyi geldi malesef insanlar kendileri yapamayacağı şeyler hakkında konuşmayı çok seviyor benim açımdan düşünülmüş tek yorum sağolun
Aman kuzum lafı olmaz dikkat et kendine dertleşmek istersen burdayımçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?