- Konu Sahibi besteyakiin
-
Kadın yabancı kadını aile dostu birinden bulduk o da numarayı bulundurmamış allahtan gidip kadına sen bu parayı çaldım vs demedim eşim sadece sormuş yaptın mı yapmadın mı ladın yok demiş eşim birşey demeden parasını vermiş işine son vermiş. Bende çok kızmışım eşime neden beni de çağırmadın diye Allah'ın işi işte her işte hayır var diyorlar... Allah razı olsunIstemeden olmus tabiki ama iftiraya giriyor brnce kul hakkini almjssiniz.hic ortak tanidikda yokmu?
En azindan bunu soylediginix insanlara hata olduugunu soyleyin iftira olmasin
Ben anlasam ben anlatacağım.. Bugün şansa bir etrafı toplatayım gereksizleri atayım derken çıktıo para defterin arasına nasıl girmiş? Ben orasını hiç anlamadım.
Allah razı olsun içimi rahatlattınız sadece bende çok haksızlığa uğradım ve acısını bilirim boşuna demiyorlar kimsenin Hakkı kimsede kalmıyor akıllandım gözümle görsem bile gözümü ovuşturup 3 defa daha bakarım artık. Allah razı olsunİyide anlattığın gibi ilerlediyse kim olsa aynısını düşünürdü, belkide sen onu denerken bildigini anladı o koydu defterin arasına böle bi ihtimalde var. Evt düsünmesen iyiydi ama bence o durumda kim olsa aklından geçerdi,ve evet iyiki eşin parasını kesmemiş hepsini vermiş, ve yine o olaydan önce işini iyi yapmadığından çıkarmaya karar vermişsiniz,bence vicdandan ölüyorum durumu yok kendinizi bu kadar üzmeyin
Hırsızsın işinde son verdik denmedi tabi ki benim eşim düzgünce konuşmuş böyle böyle bir olay var bu olayın olması tereddütü bile senin bu evde olmanı doğru etmez demiş. Biz bu olaydan 1 hafta sonra tatile çıkacaktık bu şüpheyle kimse evinde hasta bakıcınızı bırakmaz ki şüphe olmasa bile çoğu insan bırakmaz. Eşimden yine Allah tazı olsun kadını suçlamamış hiçbir şekilde öyle diyorsan öyledir ama bizi de düşün demiş gürültüsüz patırtısız yollamış ben kadının yüzüne gidio birsey de söylemedim. Rabbim kimseye böyle bir olay yaşatmasın insan öanyağa dönüyor geceleri uyuyamaz oluyorsunuz aklınıza saçma sapan seyler geliyor bu parayı çalan daha meler yapar diye. Kimse kimseye böyle birşeyi kondurmaktasın memnun değil. Evi talan ettik çıkmadı para bugün odayı düzelteyim gereksizleri atayım derken iki dk ya buldum.Bence de vicdan azabı cekmen lazım
İşi yapamamak ayrı,hırsizsin kovuldun demek apayrı.
İftira çok zor itham edilecek bişey bu ihtimali dusunmeliydinz.
Allah yardımcın olsun
Bende gözle görmeden inanmazdım lakin biz üç haftadır evdeydik ya ben evdeydim hastalığımdan dolayı iyileştim tam çıktım çıktığım gün kayboldu birde üzerine üsttekiler tuz biber oldu resmen herşey ayarlı bu başkasının basına bu kadar gelde aynı tepkiyi verir eminim. Ama artık çok çok akıllandım gözle görsem gözümü ovuşturup 3 kere daha bakarım daha tövbe. Keşke böyle dersimi almasaydım ama biz insanlar böyleyiz ne yazık ki... Allah razı olsunGercekten zor böyle bir durum. Gözle görmeden kimseyi suclamamak lazim ama biz insanlar böyle cahiliz bazen göz görmeden inaniyoruz birseye. Kadini zaten isddn cikaracakmissiniz ama helallik isteseniz iyi olur o kadin belkide ne beddualar etdi size ve parasini caldiginizi sannetdiginiz icin isddn kovuldugunu saniyordur
Sizdende razi olsun.Madem kadina ulasilcak yol yok, insaniz sonucta bahsetmissinizdir birilerine birdaha gorustugunuzde en azindan kadinin yapmadigini soyleyin iftiraya girmesin.Insallah Allah birdaha karsiniza cikarir helallik isteme sansiniz olur.Kadın yabancı kadını aile dostu birinden bulduk o da numarayı bulundurmamış allahtan gidip kadına sen bu parayı çaldım vs demedim eşim sadece sormuş yaptın mı yapmadın mı ladın yok demiş eşim birşey demeden parasını vermiş işine son vermiş. Bende çok kızmışım eşime neden beni de çağırmadın diye Allah'ın işi işte her işte hayır var diyorlar... Allah razı olsun
Olay gece oldu zaten baktığım yerde parayı göremeyince ister istemez Şok'a girip ağlama krizine girdim o sırada eşim odadaydı normal olarak. Kadına ulaşamıyorum ulaşabilsem zaten yapmam gereken belli farkındayım teşekkürlerİki kere gunahina girmissiniz.
Bir tv olayı iki para mevzusu
ulaşabilirsiniz zor değil sadece biraz ugrastirir belki.
Ama Özür dilerken belirtin ikisinide bu ikisi için de hakkını helal et diyin.
Yerinizde olsam bende onun aldığını düşünürdüm ama eşime söylemeye kalkmazdim gözümle görmeden.
Bir şans daha verdik zaten evde en az iki hafta daha gözlemde tuttuk bir hafta sonra tatile gideceğimizden kadını işten çıkarttık zaten çıkartacaktık bu olay yüzünden olmadı he iki hafta sonra maaşının verilendi gerekiyorlarmış sadece iki hafta erken işine son verildi maaşından kesinti olmadı kimse gidip ona bağırıp çağırmadı eşim sormuş yapmadım demiş eşimde biz seni evde bırakamayız böyle bir tereddütün bile olması doğru değil maaşını veriyorum demiş ben gidip hiçbir şey söylemedim zaten kadına o iki hafta aynı evde yaşadık onunla hiçbirşey belli bile etmedim bırakın yüzüne hırsız diyelimkadın aglaya aglaya gıtmış ayol evınden kımbılır ne kadar gun agladı aile dostun herkımse yıne ulaşsın helallık ıste , hırsız damgası yemek çok kötu , yok herkes öyle dusunurdu falan dıye vıcdan rahatlatmaya çalışma burada ben öyle dusunmezdım bır sans daha verırdım kontrol ederdım yani neyse kadını bulun.
Olay gece oldu zaten baktığım yerde parayı göremeyince ister istemez Şok'a girip ağlama krizine girdim o sırada eşim odadaydı normal olarak. Kadına ulaşamıyorum ulaşabilsem zaten yapmam gereken belli farkındayım teşekkürler
madem cıkaracakınız ne dıye sordunuz parayı aldın mı dıye vallahı thafsınız kadında evet çaldım derdı çalmış olsaydı dımı ilginç valla madem işini de begenmıyordunuz hiç konu bahsi yapmadan işine son verseydınız kadını boşu boşuna aglatmıssınız ne yapıp edip bulun af dileyinBir şans daha verdik zaten evde en az iki hafta daha gözlemde tuttuk bir hafta sonra tatile gideceğimizden kadını işten çıkarttık zaten çıkartacaktık bu olay yüzünden olmadı he iki hafta sonra maaşının verilendi gerekiyorlarmış sadece iki hafta erken işine son verildi maaşından kesinti olmadı kimse gidip ona bağırıp çağırmadı eşim sormuş yapmadım demiş eşimde biz seni evde bırakamayız böyle bir tereddütün bile olması doğru değil maaşını veriyorum demiş ben gidip hiçbir şey söylemedim zaten kadına o iki hafta aynı evde yaşadık onunla hiçbirşey belli bile etmedim bırakın yüzüne hırsız diyelim
Ulaşabilsem zaten vicdan azabınımı sustururum ama kadın yok. Tek tesellim kadına eşim " evde söyle söyle bir para eksik bu parayı sen aldın ya da almadın gözümle görmediğim için suçlayamam ama biz bir hafta sonra burada yokuz ve böyle bir şüphenin olmasi bile doğru değil ( evimizdeki hastanın bizim evde yüksek miktar parası vardı) demesi. Allahtan memnun değildik olaydan önce alınan bir karardı...Sonuçta süphelerinizde olsa paranız sizde. Mutlaka bir şekilde ulaşıp helallik isteyin. Belliki vicdanlı bir insansınız. Eğer helallik almassanız vicdanınızın sesini susturamassınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?