Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patlıcan yıkayışımı beğenmedi diye çıktı kavga birilerini örnek gösterdi bunun gibi Pinto olma diyeBu kadar vicdan yapacak ne söylediniz ki ?
Anneniz o sizin bi sarılsanız özür dileseniz unutur.
Bir daha yapmam Allahın izniyle annemi kırdım tuttuğum oruç kabul olmuştur inşallahOruç sakinlik ister, oruçlu insanın örnek olması gerek. Sinirlerine hakim ol orucunu tehlikeye atma
Bir daha yapmam Allahın izniyle annemi kırdım tuttuğum oruç kabul olmuştur inşallah
Hediye alıp Özür diliycem zatenAllah bilir canım sen özrünü dile
Anneme çok değer veririm normalde 1 dediğini iki etmem işte bugün böyle oldu gidip üstünü örttüm az önce kızım bişeyler yedin mi dedi Ayy orda içim cız etti kadın hala beni düşünüyor ben olsam o bağırmadan sonra kapıya atardım hakkım bu yaniTatlıya bağlaman güzel, Anne ne olursa olsun sonunda ayaklarına kapanıp af dilemek bize düşer. Sabır tek kelime..
ooo takmayın klasik bunlarPatlıcan yıkayışımı beğenmedi diye çıktı kavga birilerini örnek gösterdi bunun gibi Pinto olma diye
Teşekkür ederim.24 yaşındayımDuyarlı olman güzel kaç yaşındasın?
Öptüm az önce içim soğudu birazOruc esnasinda cok dogal, sonucta denetlenme asamasi gibi bir durumdayzm. Dünde annem oruclu hali ile biraz tersindeydi ama unutulur, merak etme. Unutmaktan ötesi hani durum belli,.. elini öpüp hisslerini acik et o merhem olur.
Ben hiç öyle düşünmüyorum anneye babaya saygıda kusur etmemek gerekir ne olursa olsun biri can biri canandır benim fikrim bu evet klasik bir kavga olabilir ama ben dikkatliyim bu konuda uzmemeye çalışıyorum bugunde yaptım bi hataooo takmayın klasik bunlarbüyükler büyüğünden ne görmüşse öyle oluyor