Merhabalar,
Icimi kemiren ve kendimce cevabini bulamadigim bi konuda danismak istiyorum.
Bir kadinla tanistim, kadinin esi isini kaybetmis 5 yasinda cocugu var, zor durumda vs..Bana el isi satmak istedi, bende gerek yok almis say yardim etmek isterim dedim.
Herneyse ben elime bir para gecmesini bekledigim icin 15 gune kadar ancak yardimci olurum dedim ve arada mesajlasma disinda iletisimimiz olmadi.
Gecen hafta msj atmis, seninle bir sevincimi paylasmak istiyorum, hamileyim diye emojilerle filan dolu.
Hayirli olsun dedim ne diyim.
Ama birine bakamiyorum diyorsun hele ki esin issiz, zor buyuteceksin buna hazir ol dedim.
O da bereketiyle gelir diye cevap vermis.
Her gelen bereketiyle gelseydi Afrika'da acliktan olen cocuk olmazdi demek icimden geldi ama sustum cevap atmadim.
O da ogun bugun aramiyor, sanirim onca dert yandiktan sonra hamile oldugunu ogrenince benimde havalara ucmami bekledi.
Her neyse, simdi elime para gecti ( hatri sayilir miktarda) ama icten ice kadina kiziyorum cunku oyle kendini acindirdi, ben burda 3 gun yemek yiyemedim uzuntumden.
Onca derdin ortasina bir cocuk daha..
Banane tabi ama cok kizdim uzuldum o cocuk adina..
Bu parayi 4 cocuklu esini kaybetmis arasira yardimci oldugum bi anneye de gonderebilirim, uzaktan akrabamiz hemde ama agzimdan yardim ederim lafi ciktigi icin vicdan yapiyorum.
Ne yapmali bilmiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz?