Vicdan yapıyorum :(

Benim eski sevgilim de ayrıldığımızda beter olmuş depresyon ilacı kulanmışmışmışmış...
Ayrıldıktan 1 ay sonra birine yorum yapmış arkadaşlar ilerde benim düğünde de oynarız böyle hahahahauhuhu şeklinde
Ha bu arada kalbinin bi köşesi hep bana aitti benim gibi olamazdı şimdi eşiyle çocuğunundur sanırım orası
Ben onun ruh eşiydim vs vs vs. Demem o ki yani 1 ayda unutur hiç vicdan yapma
Hele askerlikte adapte olucam alışıcam derken seni hop unutur.
Bi kızın birini çok sevip ayrılıp senelerce birisiyle çıkmadığını gördüm de erkeğin görmedim valla.

Siz birbirinizin nasibi olsaydınız herşey bahane olurdu.Rabbim yazmamış. Hayırlıysa olsun demişsinizdir mutlaka demekki hayırlı değilmişki bitmiş.

Vicdan yapacak bi durum yok..ölçüp bicmissin olmayacağını anlamissin. İçin rahat olsun bence.

Bunca sene fark edememiş olmamın sebebi belkide herşeyi sadece sevgi olarak görmemdi.Ve onca sene hiçbir konuda tartışmadık.Kendisi sürekli zamanı gelince halledilir yapılır edilir dedi.Hatta kapanma isteğini bile 4 sene boyunca dile getirmemişti ta ki ailemle tanıştıktan sonra.Neden o zaman söyledin 4 sene boyunca söylemedin dediğimde bana iş ciddiye bindi o yüzden söyledim demişti.Bende ondan sonra gözümdeki perde aralandı ve böyle düşünmeye başladım.

Sana çok benzer bir olay yaşadım, yani örnekleyip canını sıkmak istemem ... Ben bin pişman olmuştum ama geri adım da atmakta geç kalmıştım, derken bir ton sıkıntılar oldu falan ve nasip kısmet bizi tekrar bir araya getirdi..

Hayat senin hayatın geleceğini kendi ellerinle sen hazırlayacaksın, düşün taşın ve en doğru kararı sen ver, kimsenin dediklerine kulak asma derim, Bu Hayat Senin ..

VAY zor bir süreç seni bekliyor zamanla alışırsın şimdi 4yıllığın alışkanlığı var tabii

Hiç vicdan yapma. En kısa zamanda başka aşklara yelken açar.
Ben erkeklerin bizler kadar duygusal olduğuna inanmıyorum.
En doğru kararı vermişsiniz. Seni değiştirme çabaları vs kendinden soğutmuş.
Aslında şuanın tek sorumlusu kendi.
Bir ilişkide aşkın ömrü 1 yıldır. Karşındaki kişinin arızalı huyu 1 yıldan sonra gözüne batmaya başlar.
zamanlada soğursun. İçin rahat olsun...Seni değiştirmeye uğraşmasa farklı olurdunuz...

4 senelik zaman diliminde mezhep farklılığı ve 10 kardeş olmaları, bazı şeyleri hep ertelemesi neden sorun olmadı 4 sene sonra anladınız ancak onu anlayamadım ailesiyle tanışmanıza gerek yok ki bildiğiniz şeyler değil miydi baştan. Ha sevginiz bitmiş o ayrı. Ancak olmuyorsa da zorlamamak lazım anlaşamayacağın bir insanla evlenmek onu da mutsuz etmek daha kötü gerçekten böyle durumlar varsa. Her insan her çıktığı kişiyle evlenmiyor sonuçta fikir ayrılıkları oluyor sadece 4 sene uzun bir zaman gerçekten o da unutur hayatına bakar elbet.

Bunca sene fark edememiş olmamın sebebi belkide herşeyi sadece sevgi olarak görmemdi.Ve onca sene hiçbir konuda tartışmadık.Kendisi sürekli zamanı gelince halledilir yapılır edilir dedi.Hatta kapanma isteğini bile 4 sene boyunca dile getirmemişti ta ki ailemle tanıştıktan sonra.Neden o zaman söyledin 4 sene boyunca söylemedin dediğimde bana iş ciddiye bindi o yüzden söyledim demişti.Bende ondan sonra gözümdeki perde aralandı ve böyle düşünmeye başladım.Evet bunu biraz geç fark ettim ama bu şekilde oldu.

Ben de ayni seyleri yazacaktim.
Safi burdaki beddualardan eve varamazdi. Mezarinda ters donerdi.

EDEN BULUR ÇOK DOĞRU BİR TESPİT .
SEVGİLİNİZ ETMİŞ VE BULMUŞ
ÖNCE O SORGULASIN KENDİNİ BEN NE ETTİM BU KIZA DİYE

Kismet degilmis deyin ve gecin... Vicdan yapip bu iliskiyi yürütseniz ne olacak, sonu olmayan seyi göz göre göre yasamak cok sacma olur... Kapatin artik bu defteri, yenisini acin...

Boş yere vicdan yapıp da kendini üzme güzelim.. Sen erkek arkadaşınla anlaşamayacağını düşünmüşsün, ki kendince çok haklısın. Bazı şeylerin farkına varmışsın, olmayacağını anlamışsın.. Bitirmişsin.. Zamana ihtiyacın var. Zamanla içindeki acı da diner.. Hayat sürprizlerle dolu, karşına kimler kimler çıkar..

Vicdan yapmana gerek yok ..

Hayirlisi boyleymis, kismet degilmis.

Her ayrilan boyle vicdan yapsa oo isimiz var ..

Sen yol yakinken anlamissin olmayacagini , ilerde anlasan is isten gecse dahami iyi olurdu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…