Vicdan

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.279
548
29
Ergenlikteydım daha ara ara aklıma gelir vıcdan azabı cekerım. Bir kız sürekli benı her gördügü yerde küfür ederdi oda daha ergendı cocuktuk ıkımızde. Bana agza alınmıcak seyler söylerdi ona hicbisi yapmadıgım halde, kız bana kafayı takmıstı resmen, bıgun dayanamadım önümüzde diken çalisi vardı. Sacindan tutup defalarca sokup cıkardım kafasını. Taşada deymiş olacakki kafası kırıldı dikiş atmislardı, annesı anneme sikayet etti cünkü. O kızı bulmam görüsmem imkansız ama gercekten pişmanım keske yapmasaydım. O gunu o halını hiç unutmuyorum yazmak ıstedım.

Oda büyümüştür unutmuştur belki ama bence unutulmaz bende mahalleden pis pasaklı bir kızı kafasına tasla vura vura saçını yıkamıştım ama çok küçüktüm istemsizce güldün ama çocukluk işte
13.14 yaslarındaydım ben o sanırım benden bı ıkı yaş buyuktu. Ama yınede insan pişman oluyor. Simdiki aklım olsa asla yapmazdım eminım sende yapmazdın, nebilim ya sabah sabah nerden geldıyse aklıma yıne

13.14 yaslarındaydım ben o sanırım benden bı ıkı yaş buyuktu. Ama yınede insan pişman oluyor. Simdiki aklım olsa asla yapmazdım eminım sende yapmazdın, nebilim ya sabah sabah nerden geldıyse aklıma yıne
Canım sen daha bilinçli yapmışsın hani 13 14 yaş çocukluktan çıkıyoruz ben en fazla 8 yaşındaydım mafya gibiydim sanırım yinede ne güzel merhametli bi kalbin varmışki üzülüyorsun

Beş yaşımdan lise sona kadar hırpaladığım kızların ve erkeklerin hepsini bulup özür dilemeye kalksam ohooo... Çocukluk ve ergenlik işte, o yaşlarda oluyor öyle şeyler.

Malesef öyle olmadı birinden duymuştum yıllar önce cezaevıne girmis suca bulasmıs. Simdi son durum ne bilmiyorum
Benim de lisede surekli kizlarin sutyen kopcalarinin sirr tarafini cekip cekip sırtımıza carptiran bir arkadasimiz vardi. Bir gun banada yaptı. Sen misin yapan. Bunu bir cirmaladim bir cirmaladim. Yuzu gozu kan revan icinde kaldi. Tabi müdürenin karsisina ciktik. Dedim sutyenimi elledi etegimi kaldirmaya kalkti. Bu bir tutustu. Mudurede seni polise vericem degince cocuga ölüyordu korkudan. Suan yakin arkadaslarimdan biri hala. Tam bir beyfendi oldu üstelik. Benim ki adam olmustu ama sizin ki demek ki iflah olmayacakmis. Canini siktigina degmez.

Boyle şeylere üzülme, hepimiz cocuktuk ve çocuklar gerçekten biraz acımasız oluyor... ben de babamin arkadasinin oglu oldugunu bilmeden bir çocuğu temiz bir dövüp erkekler tuvaletinin önüne yatırıp ayagimi da ustune koyarak bütün okul arkadaslarina rezil etmiştim ama o da çok arsızdı:D bi sene kadar sonra babamin arkadasi oldugu icin adamla karşılaştım.. iste hangi okula gidiyorsun falan muhabbeti olunca aaa benim oğlum da orda adı şu, sen de yoksa onu döven su kiz misin(abisi de bizim okuldaydi o yetistirmis babasina herseyi), onun da adı buydu deyince, yer yarilsa da icine girsem bu adam beni çiğ cig yicek derken, adam afferim kiz sana eline saglik benim yapamadigimi yapmıştın ne eglenmistim o zaman demisti:D ben de bunu hic unutamam mesela, adamin çocuğunu essek sudan erken gelir hincimi alamam korkusuyla hızlı hızlı dövüp insanliktan çıkarmışım adam bana minnettar gel de dumur olma:D

Bence cok iyi yapmissiniz,bazi tiplere boyle dersler gerekiyor ,hayatının geri kalanjnda aklini basina almıştır,
Hic üzülmeye degmez

Back
X